|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:33 pm
Terrorystka Frania oddychaj! licz do 10! eek
Gosiak - the last zombie in da POGG rofl
naprawde? biggrin ojoj czuje sie wyrozniona ze tak powiem bo az mi slow brakuje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:49 pm
whee dostałem od kumpla dramaty Szekspira! (różne fajne rzeczy można znaleźć przy sortowaniu makulatury)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:01 pm
Mirabell whee dostałem od kumpla dramaty Szekspira! (różne fajne rzeczy można znaleźć przy sortowaniu makulatury) *zazdrości* ja tez chce! >.<
ale najpierw przeczytac Wilka Stepowego, później Fausta a nastpenie ta nieszczesna dame kamaliową ..
mialam fajny pomysł na kolaż z kawału o tamponach ale nie wyszło.... XP esh.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:06 pm
Terrorystka Frania Mirabell whee dostałem od kumpla dramaty Szekspira! (różne fajne rzeczy można znaleźć przy sortowaniu makulatury) *zazdrości* ja tez chce! >.<
ale najpierw przeczytac Wilka Stepowego, później Fausta a nastpenie ta nieszczesna dame kamaliową ..
mialam fajny pomysł na kolaż z kawału o tamponach ale nie wyszło.... XP esh. może ktoś z Twoich znajomych pracuje w jakimś mzk? u mmnie jeszcze Ring na przeczytanie czeka. jakoś ostatnio bardzo mało czytam... czy to miał być kolaż ze zużytymi tamponami? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:13 pm
o, powrót do starego avatara! hejka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:17 pm
Mirabell o, powrót do starego avatara! hejka! no ja tylko jak mam odchyly (czyli reguularnie) to sie zmieniam w czarnego pokemona.. (macka w akwarium to premiera byla)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:21 pm
opcy Mirabell o, powrót do starego avatara! hejka! no ja tylko jak mam odchyly (czyli reguularnie) to sie zmieniam w czarnego pokemona.. (macka w akwarium to premiera byla) xd co tam słychać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:22 pm
Mirabell Terrorystka Frania Mirabell whee dostałem od kumpla dramaty Szekspira! (różne fajne rzeczy można znaleźć przy sortowaniu makulatury) *zazdrości* ja tez chce! >.<
mialam fajny pomysł na kolaż z kawału o tamponach ale nie wyszło.... XP esh. może ktoś z Twoich znajomych pracuje w jakimś mzk? u mmnie jeszcze Ring na przeczytanie czeka. jakoś ostatnio bardzo mało czytam... czy to miał być kolaż ze zużytymi tamponami? surprised co to 'mzk' ?
nie, nie miały być zuzyte tylko nowe, no ale pewnie klej sie wchłonie ( xd ) a zeby zeskanowac to ładnie nie wyjdzie skan bo troche milimetrów mają XP ehh.. a mialam taka boską wizje... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:24 pm
przed chwila odwiozlem moja Anie do domu... ogladalismy dzis sobie "Przygody Barona Munchausena".. tym razem udalo mi sie nie dostac mandatu.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:26 pm
opcy przed chwila odwiozlem moja Anie do domu... ogladalismy dzis sobie "Przygody Barona Munchausena".. tym razem udalo mi sie nie dostac mandatu.. mrgreen A ja Terminatora ogladam. Traktuje go jako film instruktazowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:26 pm
opcy przed chwila odwiozlem moja Anie do domu... ogladalismy dzis sobie "Przygody Barona Munchausena".. tym razem udalo mi sie nie dostac mandatu.. mrgreen a mój Mroczny za tydzien wraca crying buuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:29 pm
Delein the Wildest A ja Terminatora ogladam. Traktuje go jako film instruktazowy. a cu sie stalo o Najdziksza? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:30 pm
opcy przed chwila odwiozlem moja Anie do domu... ogladalismy dzis sobie "Przygody Barona Munchausena".. tym razem udalo mi sie nie dostac mandatu.. mrgreen no to gratulacje mrgreen @M: miejski zakład komunalny, czy coś w tym stylu. w niektórych miastach to się może inaczej nazywać. @Del: a czego można się nauczyć z tego filmu? jak obsługiwać prasę? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|