|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:23 pm
mad *wyciąga łom na wszystkie smoki chcąc pomścić swoje skrzydełko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:23 pm
Setsuna Dragonclaw Terrorystka Frania . Setsuna ma czerwone włosy wiec napewno ona tez nie zjadła skrzydełka xd rofl > fajczysz sie ninja *pac* pożar ugaszony cool bij allachy! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:24 pm
Terrorystka Frania (...) Anzelmo zyje z samej herbaty (...) co to, to nie... czasem jeszcze pije kawe... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire mad *wyciąga łom na wszystkie smoki chcąc pomścić swoje skrzydełko* ha-ha-ha! >]
plaga okropnych małych bestyji! gińcie! gińcie! twisted
Omi: juz nie obchodzi mi by Tobie to udawadniac, zaraz twego smoka zmiecie z powierzchni gildii jejeje ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Anzelmo wiem... ale w takim razie kto ze mna wypije herbatke? T.T od gadania o jedzeniu zgłodniałam... o_@
*wpełza do kuchni* a co ma herbatka do jedzenia? >=o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:25 pm
Anzelmo Terrorystka Frania (...) Anzelmo zyje z samej herbaty (...) co to, to nie... czasem jeszcze pije kawe... xD kawe? KAWE!? ostatno mi mówiłeś, że herbata lepsza i ama mam nie pic kawy bo zdradzam harbate -.-
yż Ty mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:26 pm
Anzelmo Terrorystka Frania Anzelmo wiem... ale w takim razie kto ze mna wypije herbatke? T.T od gadania o jedzeniu zgłodniałam... o_@
*wpełza do kuchni* a co ma herbatka do jedzenia? >=o do pewnych posiłków czasami pija sie herbate, nie zauwazyłeś? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:27 pm
Terrorystka Frania Anzelmo Terrorystka Frania (...) Anzelmo zyje z samej herbaty (...) co to, to nie... czasem jeszcze pije kawe... xD kawe? KAWE!? ostatno mi mówiłeś, że herbata lepsza i ama mam nie pic kawy bo zdradzam harbate -.-
yż Ty mad no wlasnie tez zdradzilem herbatke T.T ale nie przejmuj sie... kawe pije tylko w kryzysoiwych sytuacjach (z rana... kiedy ni moge normalnie isc, tylko sie wleke po podlodze) wybacz mi T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:27 pm
Terrorystka Frania Rynn the Vampire mad *wyciąga łom na wszystkie smoki chcąc pomścić swoje skrzydełko* ha-ha-ha! >]
plaga okropnych małych bestyji! gińcie! gińcie! twisted
Omi: juz nie obchodzi mi by Tobie to udawadniac, zaraz twego smoka zmiecie z powierzchni gildii jejeje ;] jest bezpieczny w ukryciu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:28 pm
Terrorystka Frania do pewnych posiłków czasami pija sie herbate, nie zauwazyłeś? ninja >.> <.< dobrze to ujelas... 'czasami' >=D oki oki... *podaje Frani kubeczek herbatki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:28 pm
Rynn the Vampire mad *wyciąga łom na wszystkie smoki chcąc pomścić swoje skrzydełko* hooo, legendarny artefakt Łom Na Wszystkie Smoki, +5 do obrażeń przeciw smokom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:31 pm
Terrorystka Frania Setsuna Dragonclaw Terrorystka Frania . Setsuna ma czerwone włosy wiec napewno ona tez nie zjadła skrzydełka xd rofl > fajczysz sie ninja *pac* pożar ugaszony cool bij allachy! mrgreen bij chrzescijan mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:34 pm
tej babeczce u góry na rysunku sterczy sutek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:36 pm
Lavagetas_heqetai tej babeczce u góry na rysunku sterczy sutek... faktycznie biggrin jestem z Ciebie dumna biggrin dobrze sie sprawujesz widze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|