|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:57 am
Anzelmo Omega Sun masz racje Lethi... wprosmy sie do Anzelma wink Moze nam pozwoli przerobic swoj ogrodek na pole namiotowe wink mozecie przyjechac... choc z ogrodka nie trzeba robic pola namiotowego... w chalupie mam zarabiscie duzo pokoi, ktorych teraz juz nikt nie uzywa =_= wiec gdzie spac jest xD lol xD mraf.. fajnie by bylo.. w tym roku wogole nie mialam okazji nawet do wody wlezc zeby poplywac sad #w wannie jakos tak kiepsciawo xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:58 am
Anzelmo Omega Sun masz racje Lethi... wprosmy sie do Anzelma wink Moze nam pozwoli przerobic swoj ogrodek na pole namiotowe wink mozecie przyjechac... choc z ogrodka nie trzeba robic pola namiotowego... w chalupie mam zarabiscie duzo pokoi, ktorych teraz juz nikt nie uzywa =_= wiec gdzie spac jest xD lol xD moze jakis pensjonat zaloz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 5:05 am
Omega Sun Anzelmo Omega Sun masz racje Lethi... wprosmy sie do Anzelma wink Moze nam pozwoli przerobic swoj ogrodek na pole namiotowe wink mozecie przyjechac... choc z ogrodka nie trzeba robic pola namiotowego... w chalupie mam zarabiscie duzo pokoi, ktorych teraz juz nikt nie uzywa =_= wiec gdzie spac jest xD lol xD moze jakis pensjonat zaloz wink dobry pomysl... tylko trzeba jeszcze jedna sciane odremontowac... ( w koncu chalupa ma juz ponad 100 lat xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 5:07 am
dobra... ja lece... cya, mile panie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 5:15 am
Anzelmo dobra... ja lece... cya, mile panie xD to ja tez znikam bo sloneczko wyszlo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 5:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 6:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 6:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 6:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 6:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 6:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 6:27 am
eh zmykam jak nikt sie nie odzywa... narazarazraza pirkuta paratata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 6:35 am
Ozual eh zmykam jak nikt sie nie odzywa... narazarazraza pirkuta paratata Jak to sie nikt nie odzywa ><
boxa chcesz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|