|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:13 am
Anzelmo Omega Sun Anzelmo =_= czyzbys te spacery miala mi za zle? >=D nie, ja Ci tylko wciaz powtarzam, ze sa niebezpieczne noooo... nie martw sie o mnie xD ja sobie bardzo dobrze radze xD spacerki sa fajniaste :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:14 am
Lethiel Anzelmo Omega Sun Anzelmo =_= czyzbys te spacery miala mi za zle? >=D nie, ja Ci tylko wciaz powtarzam, ze sa niebezpieczne noooo... nie martw sie o mnie xD ja sobie bardzo dobrze radze xD spacerki sa fajniaste :3 nom =^_^= a najlepsze sa w nocy =^_^= (plz... przynajmniej ty mi przyznaj racje xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:14 am
# T.REX - [Electric Warrior] Cosmic Dancer biggrin *kolyszu wiru wiru*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:16 am
Anzelmo Lethiel Anzelmo Omega Sun Anzelmo =_= czyzbys te spacery miala mi za zle? >=D nie, ja Ci tylko wciaz powtarzam, ze sa niebezpieczne noooo... nie martw sie o mnie xD ja sobie bardzo dobrze radze xD spacerki sa fajniaste :3 nom =^_^= a najlepsze sa w nocy =^_^= (plz... przynajmniej ty mi przyznaj racje xD ) niebespieczne ale przyznam ze cudooowne :3 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:17 am
Anzelmo nom =^_^= a najlepsze sa w nocy =^_^= (plz... przynajmniej ty mi przyznaj racje xD ) ja bylam na nocnym spacerku w lesie... tam jest tlok wiekszy niz w dzien... i sie dzieja straszne rzeczy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:18 am
Lethiel niebespieczne ale przyznam ze cudooowne :3 heart jakie tam niebezpieczne... x.x xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:19 am
Omega Sun Anzelmo nom =^_^= a najlepsze sa w nocy =^_^= (plz... przynajmniej ty mi przyznaj racje xD ) ja bylam na nocnym spacerku w lesie... tam jest tlok wiekszy niz w dzien... i sie dzieja straszne rzeczy ninja *potrzasa Omisia* nie chodz w nocy do lasu bo cie dzik zgwalci ! >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:19 am
Omega Sun ja bylam na nocnym spacerku w lesie... tam jest tlok wiekszy niz w dzien... i sie dzieja straszne rzeczy ninja hmm... jak sie zyje w takim miasteczku ja moje... to nic strasznego w nocy nie moze sie dziac =^_^= Omi... troche za duzo Thiller'ow sie naogladalas xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:23 am
Lethiel Omega Sun ja bylam na nocnym spacerku w lesie... tam jest tlok wiekszy niz w dzien... i sie dzieja straszne rzeczy ninja *potrzasa Omisia* nie chodz w nocy do lasu bo cie dzik zgwalci ! >.> nie chodze, raz zostalam zaproszona na takie "romantyczne" wyjscie i mi wystarczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:27 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun ja bylam na nocnym spacerku w lesie... tam jest tlok wiekszy niz w dzien... i sie dzieja straszne rzeczy ninja *potrzasa Omisia* nie chodz w nocy do lasu bo cie dzik zgwalci ! >.> nie chodze, raz zostalam zaproszona na takie "romantyczne" wyjscie i mi wystarczy xp taak.. wyjatkowo romantyczne xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:28 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun ja bylam na nocnym spacerku w lesie... tam jest tlok wiekszy niz w dzien... i sie dzieja straszne rzeczy ninja *potrzasa Omisia* nie chodz w nocy do lasu bo cie dzik zgwalci ! >.> nie chodze, raz zostalam zaproszona na takie "romantyczne" wyjscie i mi wystarczy xp romantyczny... w lesie... w nocy... no moze nie bardzo... jesli juz ma byc romantycznie, to trza pojsc w nocy nad jeziorko... albo chocby na jakas łąkę... >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:30 am
Anzelmo romantyczny... w lesie... w nocy... no moze nie bardzo... jesli juz ma byc romantycznie, to trza pojsc w nocy nad jeziorko... albo chocby na jakas łąkę... >.> no wlasnie niebardzo... ale nad jeziorem albo nad morzem, to by nawet fajnie musialo byc w nocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:32 am
Omega Sun Anzelmo romantyczny... w lesie... w nocy... no moze nie bardzo... jesli juz ma byc romantycznie, to trza pojsc w nocy nad jeziorko... albo chocby na jakas łąkę... >.> no wlasnie niebardzo... ale nad jeziorem albo nad morzem, to by nawet fajnie musialo byc w nocy nie nawet... =^_^= po prostu taki wypad jest w istocie bardzo przyjemny =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:33 am
Omega Sun Anzelmo romantyczny... w lesie... w nocy... no moze nie bardzo... jesli juz ma byc romantycznie, to trza pojsc w nocy nad jeziorko... albo chocby na jakas łąkę... >.> no wlasnie niebardzo... ale nad jeziorem albo nad morzem, to by nawet fajnie musialo byc w nocy niu nad jeziorkiem jest cudownie smile heart chociaz zazwyczaj wtedy jeszcze lazilam sama >.>
a nad morzem w nocy bardzo bym chciala sad heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:38 am
Lethiel niu nad jeziorkiem jest cudownie smile heart chociaz zazwyczaj wtedy jeszcze lazilam sama >.>
a nad mozem w nocy bardzo bym chciala sad heart ja cala noc raz spedzilem nad morzem... lacznie ze spaniem na plazy (o dziwo nikt nawet mi nie zaswiecil po oczach i nie powiedzial, ze na plazy sie nie spi xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|