|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:16 am
Anzelmo Karnaaa opcy Karnaaa *patrzy tesknie w strone opcego* cojest? aaa widly.. kota tez zreszta mialem ale dalem Bali... Widly crying Zamienisz sie ? Dam Ci za nie kwiatka mrgreen lol... xD masz super oferte za widly xD redface Moge dodac jeszcze papierowe kocie uszka (niebieskie) heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:17 am
opcy Arife bo Ty to nawet serce masz opcy... i macki... nie zapominaj o mackach... cool macki to Ty juz dawno miales, tylko teraz je tak jakos publicznie pokazujesz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:20 am
Karnaaa redface Moge dodac jeszcze papierowe kocie uszka (niebieskie) heart swietnie =^_^= *popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:20 am
Dobra, ide poexpic Sinke :3
Siju! *puff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:21 am
Karnaaa Moge dodac jeszcze papierowe kocie uszka (niebieskie) heart sora ale jestem z nimi emocjonalnie zwiazany - wygralem je w końkursie... @Arife: i co tam u pani Julki na wyspach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:22 am
opcy Karnaaa Moge dodac jeszcze papierowe kocie uszka (niebieskie) heart sora ale jestem z nimi emocjonalnie zwiazany - wygralem je w końkursie... @Arife: i co tam u pani Julki na wyspach? W jakim końkursie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:25 am
opcy Karnaaa Moge dodac jeszcze papierowe kocie uszka (niebieskie) heart sora ale jestem z nimi emocjonalnie zwiazany - wygralem je w końkursie... @Arife: i co tam u pani Julki na wyspach? nie widac ze sie relaksuje przy kompie XD ogolem dobrze, prace zminiam, w koncu zobacze rodzine - matka mi przyjezdza, facet zazdrosny o innych facetow na swiecie... poprostu zajefajnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:28 am
Arife nie widac ze sie relaksuje przy kompie XD ogolem dobrze, prace zminiam, w koncu zobacze rodzine - matka mi przyjezdza, facet zazdrosny o innych facetow na swiecie... poprostu zajefajnie sweatdrop noto sama radosc... o mnie facet tez zazdrosny? rofl El-P [Fantastic Damage #08] The Nang, The Front, The Bush And The s**t [5:38]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:30 am
opcy Arife nie widac ze sie relaksuje przy kompie XD ogolem dobrze, prace zminiam, w koncu zobacze rodzine - matka mi przyjezdza, facet zazdrosny o innych facetow na swiecie... poprostu zajefajnie sweatdrop noto sama radosc... o mnie facet tez zazdrosny? rofl El-P [Fantastic Damage #08] The Nang, The Front, The Bush And The s**t [5:38]dlatego nie zna moich hasel, jakby zobaczyl coniektore pmki to polowa gaowiczow byaby na jego CZARNEJ LISCIE wliczajac rowniez kobiety... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:33 am
hejka =^_^= *popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:35 am
Anzelmo hejka =^_^= *popija herbatke* *podtyka mu smoczka pod nos* wyglada jak kicia x3 heart *tuuuli smoczka do piersi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|