|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 11:23 pm
Jezu Chryste... >.< ja rozwale tego kompa... wczoraj wieczorkiem (a raczej w nocy) sam z siebie sie wylaczyl... a potem wlaczyc sie juz nie chcial... =_='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 11:24 pm
Omega Sun (wolalabym raczej wyjsc za maz.. nie kolidowalo by to wtedy z moja orientacja...) Jasne, nie ma sprawy, znajdziesz mi narzeczonego? oojj... lapiesz mnie za slowka x.x no nic... a narzeczony?... hmm... moze Bee? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:11 am
*popija herbatke* jet tu ktos? >.> *wzdycha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 12:51 am
Anzelmo *popija herbatke* jet tu ktos? >.> *wzdycha* ja jestem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:01 am
i widze ze poza mna nikogo nie ma crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:07 am
renge_karen i widze ze poza mna nikogo nie ma crying ninja s**t happens ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:09 am
*popija herbatke* sorry, mialem pare spraw =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:17 am
ninja jeszcze tylko 1 k witajcie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:19 am
przyjaciolka wyprzedaz robi sprzedaje jedna sukinnke taniej wiec zbieram sobie na nia bo mi sie nudzi i przynajmniej sobie poklikam w poole sweatdrop a potem bede zbierac na cos innego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:30 am
Ann_Miho przyjaciolka wyprzedaz robi sprzedaje jedna sukinnke taniej wiec zbieram sobie na nia bo mi sie nudzi i przynajmniej sobie poklikam w poole sweatdrop a potem bede zbierac na cos innego sweatdrop miodzio a mi brakuje jeszcze tylko..... zaraz trzeba policzyc XP
dobra sami sobie policzsie 170 - 14 = 156k mi jeszcze brakuje XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:34 am
renge_karen miodzio a mi brakuje jeszcze tylko..... zaraz trzeba policzyc XP
dobra sami sobie policzsie 170 - 14 = 156k mi jeszcze brakuje XP wiesz mi brakuje 312k nie liczac itemkow ktorych nie ma z sklepie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:41 am
Ann_Miho renge_karen miodzio a mi brakuje jeszcze tylko..... zaraz trzeba policzyc XP
dobra sami sobie policzsie 170 - 14 = 156k mi jeszcze brakuje XP wiesz mi brakuje 312k nie liczac itemkow ktorych nie ma z sklepie sweatdrop lol to tak ogolnie to ja nie powiem ile mi brakuje do pelnego wymarzonego avika bo ta liczba jest nie osiaglna crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:47 am
renge_karen lol to tak ogolnie to ja nie powiem ile mi brakuje do pelnego wymarzonego avika bo ta liczba jest nie osiaglna crying ja mialam jakas nadzieje z ta loteria ze chociaz jak nie uopoluje to ceny spadna w markecie ale te glupie hamerykance uznali ze drogie itemki nie moga byc bo oni beda teraz klapac biede, egoisci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:55 am
Ann_Miho renge_karen lol to tak ogolnie to ja nie powiem ile mi brakuje do pelnego wymarzonego avika bo ta liczba jest nie osiaglna crying ja mialam jakas nadzieje z ta loteria ze chociaz jak nie uopoluje to ceny spadna w markecie ale te glupie hamerykance uznali ze drogie itemki nie moga byc bo oni beda teraz klapac biede, egoisci sweatdrop Glupi oni sa na pal z nimi wszystkimi ><
skompole jedne.... (i kto to mowi -_-)
*tuli Ann* dzieki za dotacje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |