|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:32 am
degenerat Rin_Youkai degenerat A to juz wiem czemu bez spodni mykasz wink no ten, no... emm rolleyes dlatego, bo goraca sie znowu zrobilo! mrgreen I w bluzie z kapturem dlatego latasz redface mrgreen noo bo... emm... no... ten...emmmm a co ty mnie tak pytasz co ;P mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:35 am
Rin_Youkai degenerat Rin_Youkai degenerat A to juz wiem czemu bez spodni mykasz wink no ten, no... emm rolleyes dlatego, bo goraca sie znowu zrobilo! mrgreen I w bluzie z kapturem dlatego latasz redface mrgreen noo bo... emm... no... ten...emmmm a co ty mnie tak pytasz co ;P mrgreen Sledztwo prowadze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:37 am
degenerat Sledztwo prowadze mrgreen acha! nie dam sie! nie powiem Ci kto dostal w rzadzie w lape! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:39 am
Rin_Youkai degenerat Sledztwo prowadze mrgreen acha! nie dam sie! nie powiem Ci kto dostal w rzadzie w lape! ninja A to sie jeszcze okaze twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:41 am
degenerat Rin_Youkai degenerat Sledztwo prowadze mrgreen acha! nie dam sie! nie powiem Ci kto dostal w rzadzie w lape! ninja A to sie jeszcze okaze twisted * boi sie* nic.. nic nie powiem * zapal cichnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:47 am
Rin_Youkai degenerat Rin_Youkai degenerat Sledztwo prowadze mrgreen acha! nie dam sie! nie powiem Ci kto dostal w rzadzie w lape! ninja A to sie jeszcze okaze twisted * boi sie* nic.. nic nie powiem * zapal cichnie* *Wyciaga noz i widelec* twisted domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:49 am
degenerat *Wyciaga noz i widelec* twisted domokun xd o! widze, ze jedzonko sie szykuje ? smile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:51 am
Rin_Youkai degenerat *Wyciaga noz i widelec* twisted domokun xd o! widze, ze jedzonko sie szykuje ? smile mrgreen Noo baa i wlasnie widze przystaweczke *patrzy w jej kierunku* twisted Co to dzis zjem? Aaaa zabie udka mrgreen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:53 am
degenerat Rin_Youkai degenerat *Wyciaga noz i widelec* twisted domokun xd o! widze, ze jedzonko sie szykuje ? smile mrgreen Noo baa i wlasnie widze przystaweczke *patrzy w jej kierunku* twisted Co to dzis zjem? Aaaa zabie udka mrgreen 4laugh hmm? o_O * przekrzywia glowke zdziwiona czemu tak na nia spoglada* Ale one takie malutkie... nie najemy sie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:55 am
Rin_Youkai degenerat Rin_Youkai degenerat *Wyciaga noz i widelec* twisted domokun xd o! widze, ze jedzonko sie szykuje ? smile mrgreen Noo baa i wlasnie widze przystaweczke *patrzy w jej kierunku* twisted Co to dzis zjem? Aaaa zabie udka mrgreen 4laugh hmm? o_O * przekrzywia glowke zdziwiona czemu tak na nia spoglada* Ale one takie malutkie... nie najemy sie emo Nie no, ja to sie najem twisted A Ty robisz za danie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:57 am
degenerat Nie no, ja to sie najem twisted A Ty robisz za danie mrgreen Ja za danie @_@ ?! ale... ale... tygrysy syberyjskie sa pod ochrona ... emo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:59 am
Rin_Youkai degenerat Nie no, ja to sie najem twisted A Ty robisz za danie mrgreen Ja za danie @_@ ?! ale... ale... tygrysy syberyjskie sa pod ochrona ... emo mrgreen To ja jestem klusownik twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 8:04 am
degenerat Rin_Youkai degenerat Nie no, ja to sie najem twisted A Ty robisz za danie mrgreen Ja za danie @_@ ?! ale... ale... tygrysy syberyjskie sa pod ochrona ... emo mrgreen To ja jestem klusownik twisted Hu ha! * wymachuje rekoma * nic mi nie zrobisz, bo wlasnie przemienilam sie w swoja super forme czyli: kobieta z buszu z dziwnym lisciem (?!) na glowie ! HU HA! scream mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 8:07 am
Rin_Youkai degenerat Rin_Youkai degenerat Nie no, ja to sie najem twisted A Ty robisz za danie mrgreen Ja za danie @_@ ?! ale... ale... tygrysy syberyjskie sa pod ochrona ... emo mrgreen To ja jestem klusownik twisted Hu ha! * wymachuje rekoma * nic mi nie zrobisz, bo wlasnie przemienilam sie w swoja super forme czyli: kobieta z buszu z dziwnym lisciem (?!) na glowie ! HU HA! scream mrgreen redface redface Ładna ta przemiana redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 8:09 am
degenerat Rin_Youkai Hu ha! * wymachuje rekoma * nic mi nie zrobisz, bo wlasnie przemienilam sie w swoja super forme czyli: kobieta z buszu z dziwnym lisciem (?!) na glowie ! HU HA! scream mrgreen redface redface Ładna ta przemiana redface redface serio? * poprawia sobie wlosy* ohohoho.... No dobra dosyc tego ... ukarze Cie w imieniu buszu! scream mrgreen * pac go lekko z ogona * mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|