|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 6:11 am
Anzelmo Terrorystka Frania *popija* 3nodding
sesese taaak żondzimy wink
moje spełniania artsytyczne bedzie polegało na tym iz mój dobry znajomy poprosil mnie, żebym mu porobiła fotki biggrin a że pogoda jest wyśmienita to pewnie genialnie wyjdą biggrin ahhhh heart heh... =^_^= troche dziwne... ale spoko =^_^= dlaczgeo troche dziwnie? fotografje kochany, fotografijeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 6:20 am
Terrorystka Frania Anzelmo Terrorystka Frania *popija* 3nodding
sesese taaak żondzimy wink
moje spełniania artsytyczne bedzie polegało na tym iz mój dobry znajomy poprosil mnie, żebym mu porobiła fotki biggrin a że pogoda jest wyśmienita to pewnie genialnie wyjdą biggrin ahhhh heart heh... =^_^= troche dziwne... ale spoko =^_^= dlaczgeo troche dziwnie? fotografje kochany, fotografijeeee wiem wiem... ale fotografie to i mozna nawet samemu zrobic... =^_^'=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 6:21 am
The Bloodhound Gang - [Hefty Fine #11] Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 6:38 am
Anzel.. on woli pewnie, ze skoro mnie cykanie fot sprawia radosc, to zebym ja mu zrobila cool
sesese
uciekam sie spełniać artsytycznie bajj <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 6:55 am
ninja
kusza znowu goraco sie zrobilo xp
edit: dlaczego ja ma ciagle offline ==''''''''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:08 am
Rin_Youkai ninja kusza znowu goraco sie zrobilo xp edit: dlaczego ja ma ciagle offline =='''''''''''' bo moze jestes "ukryta"? xP no ni wiem xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:10 am
Anzelmo Rin_Youkai ninja kusza znowu goraco sie zrobilo xp edit: dlaczego ja ma ciagle offline =='''''''''''' bo moze jestes "ukryta"? xP no ni wiem xP no wlasnie nie jestem... wczoraj bylo wszystko normlanie, a dzis wchodze i caly czas ma offline -_- edit: dziala o_O'''' mialam w profilu, ze tylko dla znajomych, no ale takie cos mam od bardzo dawna... teraz wzielam zdesperowana zmienilam i dziala o_O''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:15 am
Rin_Youkai Anzelmo Rin_Youkai ninja kusza znowu goraco sie zrobilo xp edit: dlaczego ja ma ciagle offline =='''''''''''' bo moze jestes "ukryta"? xP no ni wiem xP no wlasnie nie jestem... wczoraj bylo wszystko normlanie, a dzis wchodze i caly czas ma offline -_- edit: dziala o_O'''' mialam w profilu, ze tylko dla znajomych, no ale takie cos mam od bardzo dawna... teraz wzielam zdesperowana zmienilam i dziala o_O'''' brawo... xD *popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:17 am
Anzelmo brawo... xD *popija herbatke* u mnie zawsze wszystko musi dzialac inaczej ==''' Degenerat: witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:21 am
Rin_Youkai Degenerat: witaj 3nodding Czesc Zabko razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:24 am
degenerat Rin_Youkai Degenerat: witaj 3nodding Czesc Zabko razz zaby to ulubiony przysmak mojego psa ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:26 am
Rin_Youkai degenerat Rin_Youkai Degenerat: witaj 3nodding Czesc Zabko razz zaby to ulubiony przysmak mojego psa ;P A to juz wiem czemu bez spodni mykasz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:28 am
degenerat A to juz wiem czemu bez spodni mykasz wink no ten, no... emm rolleyes dlatego, bo goraca sie znowu zrobilo! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 7:30 am
Rin_Youkai degenerat A to juz wiem czemu bez spodni mykasz wink no ten, no... emm rolleyes dlatego, bo goraca sie znowu zrobilo! mrgreen I w bluzie z kapturem dlatego latasz redface mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|