|
|
|
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 1:07 pm
Wygladasz jak wokalista Blinka eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 1:36 pm
Rin_Youkai Wygladasz jak wokalista Blinka eek eek Az tak dobrze, czy az tak źle ? mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 1:40 pm
El Konio Az tak dobrze, czy az tak źle ? mrgreen heart na + oczywiscie whee czy ja zawsze tak zle odpowiadam, ze musze sie tlumaczyc ? XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 1:47 pm
Rin_Youkai El Konio Az tak dobrze, czy az tak źle ? mrgreen heart na + oczywiscie whee czy ja zawsze tak zle odpowiadam, ze musze sie tlumaczyc ? XDDSpoko luz to nie matura nie ma co sie stresować. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 11:02 am
sam seks xp EDIT: teraz sie tak przyjzalam... ty masz zakola! LYSIEJESZ!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 12:46 pm
piekne fotki bo i fotograf wspanialy whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 2:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 5:30 am
Aidanna sam seks xp EDIT: teraz sie tak przyjzalam... ty masz zakola! LYSIEJESZ!! po pierwsze wiem, ze sie dotykasz patrząc na moje zdjęcia, po drugie a no mam i to od kiedy byłem małym chłopcem, po trzecie moje włosy mają się nieźle nie licząc farbowania ... zostały troszkę zmasakrowane. Night_Lady A no ba, że "wrau!" ... mrgreen AH skromność. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 1:18 pm
BeeWolf_san Aidanna sam seks xp EDIT: teraz sie tak przyjzalam... ty masz zakola! LYSIEJESZ!! po pierwsze wiem, ze sie dotykasz patrząc na moje zdjęcia, po drugie a no mam i to od kiedy byłem małym chłopcem, po trzecie moje włosy mają się nieźle nie licząc farbowania ... zostały troszkę zmasakrowane. Night_Lady A no ba, że "wrau!" ... mrgreen AH skromność. talk2hand nie pochlebiaj sobie xd ja tam fatbuje wlosy od trzech lat i jakos nie mam z nimi problemow mrgreen starzejesz sie i tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 2:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 3:36 pm
Jak wydoroslalas 4laugh fajne przebranie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 4:01 pm
Rin_Youkai Jak wydoroslalas 4laugh fajne przebranie whee ja zawsze mam dziecięca twarzyszke wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 3:35 am
ani troche jak Wonka! scream on byl kolorowy x3 zawsze chcialam miec falowane wlosy emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 3:50 am
Terrorystka Frania okki no to tutaj macie mnie na balu przebierańców mojej przekosmicznej zajebistej klasy: Ja i justyna Piłkarski Szał!!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|