|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 1:56 am
zuzika hy hy. nie jestem taaaaka... xd cry a trzeba bylo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 1:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 1:57 am
zuzika hy hy. nie jestem taaaaka... xd cry loj tam nie rozpaczaj , widocznie tak mialo byc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 1:59 am
aniolek z widelkami mrgreen heart o widze, ze lubimy ta sama poze smoczka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 2:00 am
Ryuukei oshii zuzika heeeh...jak to co sie stalo... sad chlopak mnie rzucil??? crying crying crying heart ninja zaraz bedzie ze jestem nieczula nie mila ale 1 wspolczuje 2 jeszcze pewnie kilka razy zerwiesz z kims masz na t o kupe czasu 3 czemu zerwal ninja yych...powiedzial ze niby tam do siebie nie pasujemy... ok. juz sie z tym prawie pogodzilam. wczoraj sie wyplakalam a teraz mam po nim zalobe... heart sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 2:01 am
Rin_Youkai aniolek z widelkami mrgreen heart o widze, ze lubimy ta sama poze smoczka whee oj cichaj czepiasz sie blaugh inne mi sie jakos nie podobaja ninja
zuzika 1 widocznie nie byl Ciebie wart 2 spotkasz wiele inny lepszych 3 masz czas by znalesc tego jedynego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 2:01 am
zuzika Ryuukei oshii zuzika heeeh...jak to co sie stalo... sad chlopak mnie rzucil??? crying crying crying heart ninja zaraz bedzie ze jestem nieczula nie mila ale 1 wspolczuje 2 jeszcze pewnie kilka razy zerwiesz z kims masz na t o kupe czasu 3 czemu zerwal ninja yych...powiedzial ze niby tam do siebie nie pasujemy... ok. juz sie z tym prawie pogodzilam. wczoraj sie wyplakalam a teraz mam po nim zalobe... heart sad oklepana wymowka XD ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 2:03 am
Ryuukei oshii Rin_Youkai aniolek z widelkami mrgreen heart o widze, ze lubimy ta sama poze smoczka whee oj cichaj czepiasz sie blaugh inne mi sie jakos nie podobaja ninja
zuzika 1 widocznie nie byl Ciebie wart 2 spotkasz wiele inny lepszych 3 masz czas by znalesc tego jedynego whee ta jest! * siedzi cicho * ;P / szkoda tylko, ze w tej pozie nie mozna miec juz uszek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 2:04 am
Rin_Youkai zuzika Ryuukei oshii zuzika heeeh...jak to co sie stalo... sad chlopak mnie rzucil??? crying crying crying heart ninja zaraz bedzie ze jestem nieczula nie mila ale 1 wspolczuje 2 jeszcze pewnie kilka razy zerwiesz z kims masz na t o kupe czasu 3 czemu zerwal ninja yych...powiedzial ze niby tam do siebie nie pasujemy... ok. juz sie z tym prawie pogodzilam. wczoraj sie wyplakalam a teraz mam po nim zalobe... heart sad oklepana wymowka XD ninja wiem. i wlasnie przez to najbardziej ryczalam... blaugh a poza tym ja tak bardzo go kocham i... eeee...!!! dobra! nie moge byc jakas wiecznie tym zdolowana. Ryuukei masz racje... wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 2:06 am
Rin_Youkai ta jest! * siedzi cicho * ;P / szkoda tylko, ze w tej pozie nie mozna miec juz uszek xp whee posluszne dziecko xd
nie wiem ja nie nosze uszek ninja
zuzika nie chce byc brutalna ale raczej to bylo zauroczenie niz milosc ale niewazne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 2:07 am
zuzika wiem. i wlasnie przez to najbardziej ryczalam... blaugh a poza tym ja tak bardzo go kocham i... eeee...!!! dobra! nie moge byc jakas wiecznie tym zdolowana. Ryuukei masz racje... wink heart kusza, ciezko mi sie wypowiadac o milosci miedzyludzkiej, bo ja w twym wieku to kochalam najbardziej swego psa ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 2:08 am
Ryuukei oshii Rin_Youkai ta jest! * siedzi cicho * ;P / szkoda tylko, ze w tej pozie nie mozna miec juz uszek xp whee posluszne dziecko xd
zuzika nie chce byc brutalna ale raczej to bylo zauroczenie niz milosc ale niewazne wink hy hy... no nie wiem... niewazne... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 2:09 am
Rin_Youkai zuzika wiem. i wlasnie przez to najbardziej ryczalam... blaugh a poza tym ja tak bardzo go kocham i... eeee...!!! dobra! nie moge byc jakas wiecznie tym zdolowana. Ryuukei masz racje... wink heart kusza, ciezko mi sie wypowiadac o milosci miedzyludzkiej, bo ja w twym wieku to kochalam najbardziej swego psa ... ninja o! ja tez kocham swojego piesA!!!!! heart heart heart blaugh najbardziej na swiecie a mam bokserke. nazywa sie Lilo blaugh cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 2:10 am
Ryuukei oshii Rin_Youkai ta jest! * siedzi cicho * ;P / szkoda tylko, ze w tej pozie nie mozna miec juz uszek xp whee posluszne dziecko xd
zuzika nie chce byc brutalna ale raczej to bylo zauroczenie niz milosc ale niewazne wink posluszenstwo mam wrodzone XD szkoda, ze tylko ta poza zieje ogniem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 2:11 am
zuzika o! ja tez kocham swojego piesA!!!!! heart heart heart blaugh najbardziej na swiecie a mam bokserke. nazywa sie Lilo blaugh cool a ja mam rotweilera ktory agresja zmienil sie z owca chyba xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|