|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:32 am
Natalii Omega Sun Natalii Fajna pogoda nie?a moze u was jest lepsza? u mnie jest szaro, pochmurno i tak nijak xp , ale nie pada smile u nas też nie pada ale wieje silny wiatr i jest chlodno....bleeeeeeeeeeee... i dlatego mam szailiczek, zeby gardziołka jeszze bardziej nie przeziębic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:32 am
Natalii Muezzin Natalii Fajna pogoda nie?a moze u was jest lepsza? taak.. pogoda jest przepiękna (nutka ironii) Niedość , że mam kaca to jeszcze się pszeziębiłem gonk crying domokun uważaj bo leci Ci coś z nosa!!!! *klap* spadło ci na buta.... Jezusieńki ! Moje nowiuśkie buciorki gonk Trza to szybko zetrzeć bo się przeżre przez lakier !!! *Pośpiesznie wyciera buciora* Uff.... sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:33 am
Night_Queen Omega Sun Natalii Fajna pogoda nie?a moze u was jest lepsza? u mnie jest szaro, pochmurno i tak nijak xp , ale nie pada smile mieszkasz tam gdzie ja czy co? nie zartuje wszedzie tak jest i wszyscy chorzy...chora jestem już ponad tydzień (i szczerze mówiąc już się przyzwyczaiłam do tego stanu sweatdrop ) a mieszkam na Podlasiu gdzie zawsze jest najzimniej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:34 am
Muezzin Natalii Muezzin Natalii Fajna pogoda nie?a moze u was jest lepsza? taak.. pogoda jest przepiękna (nutka ironii) Niedość , że mam kaca to jeszcze się pszeziębiłem gonk crying domokun uważaj bo leci Ci coś z nosa!!!! *klap* spadło ci na buta.... Jezusieńki ! Moje nowiuśkie buciorki gonk Trza to szybko zetrzeć bo się przeżre przez lakier !!! *Pośpiesznie wyciera buciora* Uff.... sweatdrop sweatdrop sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:34 am
Omega Sun Night_Queen Omega Sun Natalii Fajna pogoda nie?a moze u was jest lepsza? u mnie jest szaro, pochmurno i tak nijak xp , ale nie pada smile mieszkasz tam gdzie ja czy co? nie zartuje wszedzie tak jest i wszyscy chorzy...chora jestem już ponad tydzień (i szczerze mówiąc już się przyzwyczaiłam do tego stanu sweatdrop ) a mieszkam na Podlasiu gdzie zawsze jest najzimniej xp ja tez tydzien juz sobie w domku siedze i nie przeszkadza mi to biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:35 am
Night_Queen Natalii Omega Sun Natalii Fajna pogoda nie?a moze u was jest lepsza? u mnie jest szaro, pochmurno i tak nijak xp , ale nie pada smile u nas też nie pada ale wieje silny wiatr i jest chlodno....bleeeeeeeeeeee... i dlatego mam szailiczek, zeby gardziołka jeszze bardziej nie przeziębicNo a ja się hartuje, bo jak przyjdą mrozy i -20 C to na motorze nawet szybka od kasku nie pomoże xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:36 am
Night_Queen ja tez tydzien juz sobie w domku siedze i nie przeszkadza mi to biggrin ale ja mam wakacje a od chorowania jest rok szkolny crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:38 am
Omega Sun Night_Queen ja tez tydzien juz sobie w domku siedze i nie przeszkadza mi to biggrin ale ja mam wakacje a od chorowania jest rok szkolny crying skądś to znam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:38 am
Omega Sun Night_Queen ja tez tydzien juz sobie w domku siedze i nie przeszkadza mi to biggrin ale ja mam wakacje a od chorowania jest rok szkolny crying a gdzie dalej idziesz do szkoły?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:41 am
Natalii Omega Sun Night_Queen ja tez tydzien juz sobie w domku siedze i nie przeszkadza mi to biggrin ale ja mam wakacje a od chorowania jest rok szkolny crying a gdzie dalej idziesz do szkoły? Białostocka WSAP (studiuję administrację)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:45 am
Omega Sun Natalii Omega Sun Night_Queen ja tez tydzien juz sobie w domku siedze i nie przeszkadza mi to biggrin ale ja mam wakacje a od chorowania jest rok szkolny crying a gdzie dalej idziesz do szkoły? Białostocka WSAP (studiuję administrację) JA na Politechnice Łódzkiej Infe blaugh Szkoda, że zaocznie stare crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:45 am
Omega Sun Natalii Omega Sun Night_Queen ja tez tydzien juz sobie w domku siedze i nie przeszkadza mi to biggrin ale ja mam wakacje a od chorowania jest rok szkolny crying a gdzie dalej idziesz do szkoły? Białostocka WSAP (studiuję administrację) to jest prywatna czy panstwowa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:47 am
Natalii Omega Sun Białostocka WSAP (studiuję administrację) to jest prywatna czy panstwowa? Prywatna, ale panstwowej administracji nie ma w B-stoku, więc czesne wychodzi mi taniej niż np utrzymanie w innym mieście.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:49 am
Omega Sun Natalii Omega Sun Białostocka WSAP (studiuję administrację) to jest prywatna czy panstwowa? Prywatna, ale panstwowej administracji nie ma w B-stoku, więc czesne wychodzi mi taniej niż np utrzymanie w innym mieście. ja tez bede na prywatnej od października WSB w Toruniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 2:50 am
Natalii Omega Sun Natalii Omega Sun Białostocka WSAP (studiuję administrację) to jest prywatna czy panstwowa? Prywatna, ale panstwowej administracji nie ma w B-stoku, więc czesne wychodzi mi taniej niż np utrzymanie w innym mieście. ja tez bede na prywatnej od października WSB w Toruniu a co studiujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|