|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:16 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * przyjmuje pozycje obronna i gdy na nia skacze to go przewraca * MRAU!
czesc Ann ;]Wrau! * rzuca sie na niego przygniatajac go do ziemi lapami* * podgryza go gdzie sie da * Witaj Ann 3nodding ha! ... znaczy sie .. wrr!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:17 am
Rin_Youkai Wrau! * rzuca sie na niego przygniatajac go do ziemi lapami* * podgryza go gdzie sie da * Witaj Ann 3nodding Dlaczego go gryziesz? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:17 am
Lavagetas_heqetai ha! ... znaczy sie .. wrr! * gryzie go w lapy i stara sie odepchnac* losz to silne dziecko mam! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:20 am
Ann_Miho Rin_Youkai Wrau! * rzuca sie na niego przygniatajac go do ziemi lapami* * podgryza go gdzie sie da * Witaj Ann 3nodding Dlaczego go gryziesz? eek widzisz... to jest taka codzienna gimnastyka, by utrzymac tygrysio-lwia forme wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:21 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai ha! ... znaczy sie .. wrr! * gryzie go w lapy i stara sie odepchnac* losz to silne dziecko mam! XD no, na mamy garnuszku wychowany ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:22 am
Rin_Youkai Ann_Miho Rin_Youkai Wrau! * rzuca sie na niego przygniatajac go do ziemi lapami* * podgryza go gdzie sie da * Witaj Ann 3nodding Dlaczego go gryziesz? eek widzisz... to jest taka codzienna gimnastyka, by utrzymac tygrysio-lwia forme wink ja tam wole glaskac i tulic niz grysc 3nodding forme cwicze inaczej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:22 am
kusza nie mam na nic siły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:23 am
Lavagetas_heqetai no, na mamy garnuszku wychowany ;D Wiadomo... WRAU ! * wali go lapa po pysku poczym rzuca sie na niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:23 am
Ann_Miho Rin_Youkai Ann_Miho Rin_Youkai Wrau! * rzuca sie na niego przygniatajac go do ziemi lapami* * podgryza go gdzie sie da * Witaj Ann 3nodding Dlaczego go gryziesz? eek widzisz... to jest taka codzienna gimnastyka, by utrzymac tygrysio-lwia forme wink ja tam wole glaskac i tulic niz grysc 3nodding forme cwicze inaczej whee poprzytulaj Bee- on jakiś taki wymemłany jest wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:24 am
Ann_Miho ja tam wole glaskac i tulic niz grysc 3nodding forme cwicze inaczej whee no, ale jak go hieny dopadna ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:25 am
BeeWolf kusza nie mam na nic siły strzel sobie Red Bulla jak to Lava zawsze radzi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:25 am
Lavagetas_heqetai poprzytulaj Bee- on jakiś taki wymemłany jest wink sweatdrop wole nie ryzykowac zyciem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:26 am
Rin_Youkai Ann_Miho ja tam wole glaskac i tulic niz grysc 3nodding forme cwicze inaczej whee no, ale jak go hieny dopadna ninja ? zywego to go nie wezma po jedza tylko padline xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 5:27 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no, na mamy garnuszku wychowany ;D Wiadomo... WRAU ! * wali go lapa po pysku poczym rzuca sie na niego* dobra wystarczy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|