|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:41 pm
Omega Sun nox123 Omega Sun muszę iść pisać siostrze wypracowanie sad Rodzice mi kazali crying PA PA ALE MASZ FAJNEGO HLOPA OMEGA POPROSTU WYPAS A CO DO POMYSLU TO NIECH BeeWolf albo ty omega zlozy ten temat to ludzie napewno go zobacza lbo zwrucom nan uwade no pewnie, że fajnego heart biggrin Do twarzy Ci z czapeczką smile Dobranoc Wam oby dlubopis plynol ci po papieze tak szybko jak twe palce po klawiatuze (mam nadzieje ze szybko piszesz) papapapapa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:43 pm
Kukus jak wy macie czapeczki to ja też smile wlasnie dostalem od takiego zajebistego goscia niewiem czy znasz sweatdrop BeeWolf sie zwie kurde ale go wychwalam ale to pierwsza zecz jaka dostalem o kogos zawsze to ja komus daje zeczy crying crying to piekne crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:46 pm
BeeWolf Omega Sun nox123 Omega Sun muszę iść pisać siostrze wypracowanie sad Rodzice mi kazali crying PA PA ALE MASZ FAJNEGO HLOPA OMEGA POPROSTU WYPAS A CO DO POMYSLU TO NIECH BeeWolf albo ty omega zlozy ten temat to ludzie napewno go zobacza lbo zwrucom nan uwade no pewnie, że fajnego heart biggrin Do twarzy Ci z czapeczką smile Dobranoc Wam Ide sie wstydzić redface hehe ... :* No ba ze fajnie biggrin w czapie wyglada biggrin Quote: dobra to co ci podac bede musial na mojej stronie po umieszczac fotki jakiegos zarci a potem bende wam wklejal to co chcecie tu na gaie A ja poprosze ..coś lekko strawnego ..!! bo przed snem nie nalezy sporzywac wysoko tluszczowych potraw ..!!! xd No to ja też mykam Spac bo jutro wstaje o 6 ;( gry cholerna skzoła sad to teraz juz niejedz jutro ci onigir przy zadze na wieczur a teraz crying crying crying papa crying pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:52 pm
nox123 Kukus jak wy macie czapeczki to ja też smile wlasnie dostalem od takiego zajebistego goscia niewiem czy znasz sweatdrop BeeWolf sie zwie kurde ale go wychwalam ale to pierwsza zecz jaka dostalem o kogos zawsze to ja komus daje zeczy crying crying to piekne crying crying tak, znam... kopnął mnie [nie wiem za jakie grzechy... ale musiałem kogoś zabić w poprzednim wcieleniu] zaszczyt mieć go w rodzinie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:57 pm
Kukus nox123 Kukus jak wy macie czapeczki to ja też smile wlasnie dostalem od takiego zajebistego goscia niewiem czy znasz sweatdrop BeeWolf sie zwie kurde ale go wychwalam ale to pierwsza zecz jaka dostalem o kogos zawsze to ja komus daje zeczy crying crying to piekne crying crying tak, znam... kopnął mnie [nie wiem za jakie grzechy... ale musiałem kogoś zabić w poprzednim wcieleniu] zaszczyt mieć go w rodzinie to twoj brat??????????????????????????????????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 3:34 pm
nox123 Kukus tak, znam... kopnął mnie [nie wiem za jakie grzechy... ale musiałem kogoś zabić w poprzednim wcieleniu] zaszczyt mieć go w rodzinie to twoj brat?????????????????????????????????????????? kuzyn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 3:36 pm
przepraszam, że tak długo odpisuję... szukałem materiałoow na maturę i nie patrzyłem na kompa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 11:51 pm
ninja Nyu. Ech i tak nikogo o tej porze nie będzie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:04 am
Jo ludziki....jest ktoś na chodzie o tej godzinie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:11 am
Lady Karen Jo ludziki....jest ktoś na chodzie o tej godzinie? Ja jestem. Mam teraz informatyke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:34 am
a ja mam dzisiaj do szkoly na 11 i koncze o 13 hehe fajnie co nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|