|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 1:53 pm
Lavagetas_heqetai wszystko takie cukierkowe...kiedys dawali, bicze, kajdany, rekawice... a teraz? ee tam- ta katana nawet jakas taka... pstryknąć i się rozlatuje ninja
Omi: rofl oj napewno Wam pomoże mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 1:56 pm
Terrorystka Frania no.. redface placuszki są smaczne mrgreen i tak ładnie sie rymuje heart przyznaj sie.. ciacho jestem... Del juz to potwierdzila na papierze..  teraz twoja kolej.. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 1:57 pm
opcy Terrorystka Frania no.. redface placuszki są smaczne mrgreen i tak ładnie sie rymuje heart przyznaj sie.. ciacho jestem... Del juz to potwierdzila na papierze..  teraz twoja kolej.. cool *zapisuje sobie: opcy to ciacho - wykonac*
dobra dobrra... ale nie dzisiaj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 1:59 pm
Terrorystka Frania *zapisuje sobie: opcy to ciacho - wykonac*
dobra dobrra... ale nie dzisiaj mrgreen licze na ciebie.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:02 pm
opcy Terrorystka Frania *zapisuje sobie: opcy to ciacho - wykonac*
dobra dobrra... ale nie dzisiaj mrgreen licze na ciebie.. wink sesese twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:05 pm
ja już mówię dobranoc. idę sobie jueszcze chwilkę po pollować i spadam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:05 pm
surprised mam sie bac? NOFX [The Greatest Songs Ever Written (By Us) #01] Dinosaurs Will Die [2:51]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:06 pm
Mirabell ja już mówię dobranoc. idę sobie jueszcze chwilkę po pollować i spadam. Dobranoc, Mirabell =^_^= *popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:07 pm
opcy surprised mam sie bac? NOFX [The Greatest Songs Ever Written (By Us) #01] Dinosaurs Will Die [2:51] hm.. raczej nie... postaram wymyśleć dla Ciebie coś specjalnego wink jednakowoż nie mam żadnych pomysłów - nawet na kolaż...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:08 pm
Anzelmo Mirabell ja już mówię dobranoc. idę sobie jueszcze chwilkę po pollować i spadam. Dobranoc, Mirabell =^_^= *popija herbatke* ooo jednak przezyles wczorajszy spacer xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:08 pm
Anzelmo Mirabell ja już mówię dobranoc. idę sobie jueszcze chwilkę po pollować i spadam. Dobranoc, Mirabell =^_^= *popija herbatke* pa miraelko *macha macką*
oo. Myster Herbata vel Anzelmowaty przybył wink gimmi ti gimmi ti!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:11 pm
Terrorystka Frania hm.. raczej nie... postaram wymyśleć dla Ciebie coś specjalnego wink jednakowoż nie mam żadnych pomysłów - nawet na kolaż... fajno.. bylobymilo... NOFX [Wolves In Wolves' Clothing #14] Instant Crassic [0:34]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:12 pm
Omega Sun Anzelmo Mirabell ja już mówię dobranoc. idę sobie jueszcze chwilkę po pollować i spadam. Dobranoc, Mirabell =^_^= *popija herbatke* ooo jednak przezyles wczorajszy spacer xd hmm... za slabo we mnie wierzysz... =^_^= ale dzisiaj nie ide... znowu pada >=O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:13 pm
Terrorystka Frania pa miraelko *macha macką*
oo. Myster Herbata vel Anzelmowaty przybył wink gimmi ti gimmi ti! *podaje jej kubek z herbatka* prosze =^_^= mleka? cukru? =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:13 pm
opcy Terrorystka Frania hm.. raczej nie... postaram wymyśleć dla Ciebie coś specjalnego wink jednakowoż nie mam żadnych pomysłów - nawet na kolaż... fajno.. bylobymilo... NOFX [Wolves In Wolves' Clothing #14] Instant Crassic [0:34] hmhmhm! 3nodding idea
twisted rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|