|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:40 pm
oliviana Karnaaa oliviana Karnaaa no jeszce nic nie jadl ... ej gdzie moj KOT ?? Kici kici ninja Widzial ktos czarnego kota ?? ja widzialam. znaczy sie tylko jego ucho... tak wlasciwie... obok bylo chyba.... oko? ... emo tak? Smok mi zjadl Marjana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:42 pm
Rynn the Vampire :] Mam 4 do sprzedania, jakby ktoś chciał. *smyrga ja* dzisiaj sobie wolne zrobie... moge... moge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:43 pm
Rynn the Vampire :] Mam 4 do oddania, jakby ktoś chciał. to ja poprosze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:44 pm
Rynn the Vampire :] Mam 4 do sprzedania, jakby ktoś chciał. po ile? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:47 pm
Kiray to chodz na pieterko wink cool mrgreen heart piwnica Omi a dla mnie pieterko? ninja noł łej. wole moje lochy heart ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:47 pm
Kiray Rynn the Vampire :] Mam 4 do sprzedania, jakby ktoś chciał. *smyrga ja* dzisiaj sobie wolne zrobie... moge... moge...
Możesz, jak najbardziej. *przytula go mocno* I tak jesteś ultra-kochany <3
@Omi - a, tak od 12,5k w górę :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:48 pm
Rynn the Vampire :] Mam 4 do sprzedania, jakby ktoś chciał. Rynn.. jak sie dodaje do friendsów na DA, bo nie moge do tego dojść.... jedyne co potrafie zrobic do odac watcha a do freindsów Ciebie jakos ni ninja a może to są juz friendsy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:48 pm
ojo..
mrgreen
Matisyahu [Youth #10] Late Night In Zion [3:13]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:49 pm
Rynn the Vampire Kiray Rynn the Vampire :] Mam 4 do sprzedania, jakby ktoś chciał. *smyrga ja* dzisiaj sobie wolne zrobie... moge... moge...
ninja jutro beda po 10 k ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:50 pm
Rynn the Vampire @Omi - a, tak od 12,5k w górę :]
sasasasasa szczwana z Ciebie bestyje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire
hmm mi sie w sumie nie spieszy, wiec 12,5 to drogo, jakbym sie rozejrzala po exchange, albo kupila kilka na raz to sprzedaliby mi za 11, a eMce zaproponowalam wiecej, zeby jej zdotowac questa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Kiray to chodz na pieterko wink cool mrgreen heart piwnica Omi a dla mnie pieterko? ninja noł łej. wole moje lochy heart ninja to mozemy isc do Ciebie heart wink *obejmuje ja ramieniem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:52 pm
Rynn the Vampire Kiray Rynn the Vampire :] Mam 4 do sprzedania, jakby ktoś chciał. *smyrga ja* dzisiaj sobie wolne zrobie... moge... moge...
whee heart a tak wogole to jest jakas aukcja... bo ja nawet pierwszej strony nie przeczytalem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:54 pm
Karnaaa Rynn the Vampire :] Mam 4 do oddania, jakby ktoś chciał. to ja poprosze mrgreen To proś :]
Co do letterów - może i jutro będą za 10k, ale na pewno uda mi się je dołączyć do oferty na D-Taila. A zanim z Missy zbierzemy, to będą po 20k. a teraz spokojnie je mogę opchnąć za 13k :]
@Frania - watch = friendlist. To to samo :] Możesz tam chyba to pogrupować jeszcze, ale to niewiele daje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:55 pm
Kiray Terrorystka Frania Kiray to chodz na pieterko wink cool mrgreen heart piwnica Omi a dla mnie pieterko? ninja noł łej. wole moje lochy heart ninja to mozemy isc do Ciebie heart wink *obejmuje ja ramieniem* czy to sobie za wiele nie pozwalasz? *patrzy na jego ramie*
oczywiście możemy na cappucino heart mrgreen i tylko na cappucino >___<"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|