|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:28 pm
oliviana Karnaaa *glos z kata* ja Cie widze naprawde? D: nnoo chyba *przyglada sie* Chociaz ... no nie wiem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:30 pm
oliviana do twojego smoka sie raczej podbiega razz a ile kosztował? albo za9k albo za 10k koperte kupilam , a teraz chyba sa drozsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:30 pm
ale ja jestem ośmiornica a nie smok! łuu łuu! burning_eyes i podobny jest tylko z koloru.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:31 pm
Karnaaa oliviana do twojego smoka sie raczej podbiega razz a ile kosztował? albo za9k albo za 10k koperte kupilam , a teraz chyba sa drozsze ja tam ciagle nie mam kasy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:32 pm
Terrorystka Frania ale ja jestem ośmiornica a nie smok! łuu łuu! burning_eyes i podobny jest tylko z koloru.  no i...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray bo puszcza wiatry... czym ty go karmisz... no jeszce nic nie jadl ... ej gdzie moj KOT ?? Kici kici ninja Widzial ktos czarnego kota ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa oliviana do twojego smoka sie raczej podbiega razz a ile kosztował? albo za9k albo za 10k koperte kupilam , a teraz chyba sa drozsze aktualnie najtańszy list za 13k.
jak ktos chce ja zapraszam sprzedaje po 25k mrgreen bądź hojnym wspomożycielem na Angelic Pendant quest ^___^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:33 pm
Kiray Terrorystka Frania ale ja jestem ośmiornica a nie smok! łuu łuu! burning_eyes i podobny jest tylko z koloru.  no i... ja Ciebie też! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:34 pm
Karnaaa Kiray bo puszcza wiatry... czym ty go karmisz... no jeszce nic nie jadl ... ej gdzie moj KOT ?? Kici kici ninja Widzial ktos czarnego kota ?? ja widzialam. znaczy sie tylko jego ucho... tak wlasciwie... obok bylo chyba.... oko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:35 pm
oliviana ja widzialam. znaczy sie tylko jego ucho... tak wlasciwie... obok bylo chyba.... oko? a tak w ogóle ty to kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:35 pm
Terrorystka Frania
jak ktos chce ja zapraszam sprzedaje po 25k mrgreen bądź hojnym wspomożycielem na Angelic Pendant quest ^___^ dam Ci 14k to i tak jest chojny dar, bo jutro te listy beda szly po 11, wiec 3k beda darem na Twoj quest ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:36 pm
oliviana Karnaaa no jeszce nic nie jadl ... ej gdzie moj KOT ?? Kici kici ninja Widzial ktos czarnego kota ?? ja widzialam. znaczy sie tylko jego ucho... tak wlasciwie... obok bylo chyba.... oko? ... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:38 pm
Terrorystka Frania Kiray Terrorystka Frania ale ja jestem ośmiornica a nie smok! łuu łuu! burning_eyes i podobny jest tylko z koloru.  no i... ja Ciebie też! heart to chodz na pieterko wink cool mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:38 pm
Karnaaa oliviana Karnaaa no jeszce nic nie jadl ... ej gdzie moj KOT ?? Kici kici ninja Widzial ktos czarnego kota ?? ja widzialam. znaczy sie tylko jego ucho... tak wlasciwie... obok bylo chyba.... oko? ... emo tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:39 pm
Omega Sun Terrorystka Frania
jak ktos chce ja zapraszam sprzedaje po 25k mrgreen bądź hojnym wspomożycielem na Angelic Pendant quest ^___^ dam Ci 14k to i tak jest chojny dar, bo jutro te listy beda szly po 11, wiec 3k beda darem na Twoj quest ninja :] Mam 4 do sprzedania, jakby ktoś chciał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|