|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:12 am
Omega Sun Rin_Youkai Omega Sun wrrrrrrrr *kopie drukarke* dlaczego to &*^W%%&*^ nie chce drukowac scream crying nie wiem, ale powiem Ci, ze czasem kop pomaga... XD *potrzasa nia desperacko* ja musze miec ten dokument.. TERAZ! *wali z piesci w drukarke* nienawidze jej gonk ale tak poza tym to wszystko dobrze? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:12 am
Omega Sun wrrrrrrrr *kopie drukarke* dlaczego to &*^W%%&*^ nie chce drukowac scream crying upewnij sie ze papier włozon jest prawidłowo do drukarki. sprawdz czy wtyczki nie sa zakurzone. Upewnij sie czy drukarka ma zainstalowane sterowniki. Śprawdz czy w zasobniku jest tusz i czy dysza nie jest zapchana zaschnietym tuszem. Kopnij drukarke i troche na nia pokrzycz, potem pogłaskaj i przemow czule ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:14 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai *chodzi dookola niego* ... * niuch niuch* piles cus ?XD herbate ;D i bardzo dobrze! * klepu klepu go po glowie* ja tez chce.. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:16 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai *chodzi dookola niego* ... * niuch niuch* piles cus ?XD herbate ;D i bardzo dobrze! * klepu klepu go po glowie* ja tez chce.. emo herbaty czy na fotel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:17 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai *chodzi dookola niego* ... * niuch niuch* piles cus ?XD herbate ;D i bardzo dobrze! * klepu klepu go po glowie* ja tez chce.. emo herbaty czy na fotel? jedno mi przynies , drugie sama sobie wywalcze * czeka, az odejdzie by wskoczyc na jego miejsce* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:18 am
Rin_Youkai a ktos z sasiadow nie ma? moze bys u niego wydrukowala >_> tu mieszkaja sami emeryci i ludzie z malymi bachorami, nie sadze zeby ktos z nich w ogole mial komputer. Chyba musze przepisac to recznie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:19 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai *chodzi dookola niego* ... * niuch niuch* piles cus ?XD herbate ;D i bardzo dobrze! * klepu klepu go po glowie* ja tez chce.. emo herbaty czy na fotel? jedno mi przynies , drugie sama sobie wywalcze * czeka, az odejdzie by wskoczyc na jego miejsce* mrgreen yessss motherrr... prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:20 am
Omega Sun Rin_Youkai a ktos z sasiadow nie ma? moze bys u niego wydrukowala >_> tu mieszkaja sami emeryci i ludzie z malymi bachorami, nie sadze zeby ktos z nich w ogole mial komputer. Chyba musze przepisac to recznie xp zawsze warto sprobowac 3nodding A duzo tego do przepisywania? >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:20 am
Lavagetas_heqetai Omega Sun wrrrrrrrr *kopie drukarke* dlaczego to &*^W%%&*^ nie chce drukowac scream crying upewnij sie ze papier włozon jest prawidłowo do drukarki. sprawdz czy wtyczki nie sa zakurzone. Upewnij sie czy drukarka ma zainstalowane sterowniki. Śprawdz czy w zasobniku jest tusz i czy dysza nie jest zapchana zaschnietym tuszem. Kopnij drukarke i troche na nia pokrzycz, potem pogłaskaj i przemow czule ;]nie rozumiem, do tej pory dzialala sad Papier jest, tusz jest, swiatelko sie pali wiec wszystko jest chyba podlaczone, na pulpicie mam ikonke drukowania ale nic sie nie dzieje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:21 am
Lavagetas_heqetai yessss motherrr... prosze Jakie grzeczne, dobre dziecko * klepu klep * 4laugh 4laugh 4laugh az dziw, ze moje ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:21 am
Rin_Youkai A duzo tego do przepisywania? >_> hmm.. strona cyferek, a raczej kodow produktow i ich ilosci, latwo sie pomylic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:23 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun wrrrrrrrr *kopie drukarke* dlaczego to &*^W%%&*^ nie chce drukowac scream crying upewnij sie ze papier włozon jest prawidłowo do drukarki. sprawdz czy wtyczki nie sa zakurzone. Upewnij sie czy drukarka ma zainstalowane sterowniki. Śprawdz czy w zasobniku jest tusz i czy dysza nie jest zapchana zaschnietym tuszem. Kopnij drukarke i troche na nia pokrzycz, potem pogłaskaj i przemow czule ;]nie rozumiem, do tej pory dzialala sad Papier jest, tusz jest, swiatelko sie pali wiec wszystko jest chyba podlaczone, na pulpicie mam ikonke drukowania ale nic sie nie dzieje.... drukujesz dok z worda? moze masz zły format? zapisz plik, skopiuj tekst do jakiegos innego edytora, np wordpada i stamtad sprobuj wydrukowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:23 am
Omega Sun Rin_Youkai A duzo tego do przepisywania? >_> hmm.. strona cyferek, a raczej kodow produktow i ich ilosci, latwo sie pomylic =________= no to Pupa , nie zazdroszcze... ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:24 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai yessss motherrr... prosze Jakie grzeczne, dobre dziecko * klepu klep * 4laugh 4laugh 4laugh az dziw, ze moje ?! no ba, lepszego nie znajdziesz ;D a teraz bym cos zjadl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 10:27 am
Lavagetas_heqetai no ba, lepszego nie znajdziesz ;D a teraz bym cos zjadl  emmm .... * rusza swoj tlusty tygrysi tylek i gdzies idzie* tadam! * wraca z miska makaronu* no zobaczymy czy twoj jadlospis ulegl zmianie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|