|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 8:28 am
piepszone listy............. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 8:46 am
po ile teraz chodzą te g- boty bo w markecie mi sie nie wyswietlaja ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 9:02 am
Dariia po ile teraz chodzą te g- boty bo w markecie mi sie nie wyswietlaja ;/
Spróbuj wpisywać nazwy itemów w " ".
Witam :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 9:03 am
witam ninja
* lapie sie za szyje, ktora cholernie boli po 30 minutowej zabawie odbijania pilki glowka *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 9:05 am
Rynn the Vampire
Spróbuj wpisywać nazwy itemów w " ".
Witam :]Witaj Rynn whee Lojej o_O znowu masz nowy sig! ale jak zwykle sliczny 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 9:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 9:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 9:14 am
ninja ninja * chce sie na niego rzucic * Alll! moja szyja == * macha mu tylko ogonkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 9:16 am
Rin_Youkai ninja ninja * chce sie na niego rzucic * Alll! moja szyja == * macha mu tylko ogonkiem* 'odbijanie piłki' tak? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 9:19 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai ninja ninja * chce sie na niego rzucic * Alll! moja szyja == * macha mu tylko ogonkiem* 'odbijanie piłki' tak? ;Dw nocy mi sie nudzilo, a ze pilka obok lezala... a ze kolezanka nie miala nic przeciwko by mi caly czas ja podawac na glowke, to tak sie bawilysmy ;P p.s ekstra... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 9:21 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai ninja ninja * chce sie na niego rzucic * Alll! moja szyja == * macha mu tylko ogonkiem* 'odbijanie piłki' tak? ;Dw nocy mi sie nudzilo, a ze pilka obok lezala... a ze kolezanka nie miala nic przeciwko by mi caly czas ja podawac na glowke, to tak sie bawilysmy ;P p.s ekstra... XD wierze ci na słowo ;D chociaz to wszystko brzmi bardzo dwuznacznie ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 9:21 am
yyyyyyyy czy ktos moze na mnie glos oddac link
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 9:25 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai w nocy mi sie nudzilo, a ze pilka obok lezala... a ze kolezanka nie miala nic przeciwko by mi caly czas ja podawac na glowke, to tak sie bawilysmy ;P p.s ekstra... XD wierze ci na słowo ;D chociaz to wszystko brzmi bardzo dwuznacznie ;DDD tyaa, jeszcze w nocy cos mi sie nie fajnego snilo i ja pokopalam i powyzywalam ;P szkoda... bo dobrze mi te pilki podawala XD Shui : spoko ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 9:28 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai w nocy mi sie nudzilo, a ze pilka obok lezala... a ze kolezanka nie miala nic przeciwko by mi caly czas ja podawac na glowke, to tak sie bawilysmy ;P p.s ekstra... XD wierze ci na słowo ;D chociaz to wszystko brzmi bardzo dwuznacznie ;DDD tyaa, jeszcze w nocy cos mi sie nie fajnego snilo i ja pokopalam i powyzywalam ;P szkoda... bo dobrze mi te pilki podawala XD Shui : spoko ;] to z toba jest niebezpiecznie spac ;D widze ze ona znalazła ratunek w tej zabawie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|