Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25635 25636 25637 25638 25639 25640 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Terrorystka Frania

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:47 am

BeeWolf
kuźwa kupiłem dwa listy.
jejeje...
a ja czekam by je tylko sprzedać... o ile tam co fajnego nie bedzie... zostawie to az hm.. dojde do ok 250k
(ciekawe czy kiedys to nastapi >__>" )
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:48 am

Terrorystka Frania
BeeWolf
kuźwa kupiłem dwa listy.
jejeje...
a ja czekam by je tylko sprzedać... o ile tam co fajnego nie bedzie... zostawie to az hm.. dojde do ok 250k

ja postaram sie jeden odrazu sprzedac za 25k moze 30 jak sie uda aby odrobic co wydałem + zarobic a drugi potrzymam.

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Mirabell

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:48 am

Terrorystka Frania
Mirabelku to teraz mi powiedz co o ni tam ciekawego pisza bo mnie sie czytać nie chce

xd mnniej wiecej, że przez to iż teraz łatwo jest zarabiać goldy (wordbump, towns, polls), pojawiające się od czasu do czasu bugi (np. ostatni z loterią, podczas którego ludzie zaczęli dostawać bardzo drogie itemy) powodują spadek wartości golda. jako rozwiązania poroponują m.in. wprowadzenie do sklepów więcej b. drogich itemów w stylu Fairy wings czy Bao, więcej "jednorazowych" bajerów w stylu fryzur z salonu (np, tatuaże, ugrade'y do domków i sklepów na markecie), wprowadzenie do sprzedaży miksturek, które byłyby używane w battle systemie (leczące, dodające tymczasowo siły, itp.). generalnie chodzi im oto, żeby ludzie wydawali więcej kasy na coś czaego już sprzedac nie można. wtedy ilość goldów w systemie by się zmniejszyła i w ten sposób ich wartość by wzrosła. nie wiem czy to zadziała ale taki mają pomysł.
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:49 am

Lavagetas_heqetai
Franka- ja sie myle czy ty masz dobry humor ;P
no nie jest najgorszy.
musze sie jakos markowac - jak zwykle wszyscy gdzies pojechali albo mnie zostawili!
jak skoncze z Wami gadac o pierdołach to sprzatam mój pokój i jadę do centrum handlowego sie rozkoszowac aromatem kawy i książką wink sesese ale diaboliczny plan XD

Terrorystka Frania

Mirabell

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:50 am

Terrorystka Frania
Mirabell
Terrorystka Frania
Del zbanowali za refresha i to nie było jakies przypadkowe XP a Adowkata..? za co?

# T.Love - [Prymityw #02] Potrzebuje wczoraj [3:24] heart

o, tego nie wiedziałem. wiem, że ich konta razem zostały zbanowane z botting. pewnie często korzystali z jednego kompa i jak już del za refresha poleciała to i Advo odrazu.
hm.. nie wiem, ale on jeszcze egzystuje na swoim profilu ...

a czy nie są to ich drugie konta?
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:52 am

Terrorystka Frania
Lavagetas_heqetai
no nie jest najgorszy.
musze sie jakos markowac - jak zwykle wszyscy gdzies pojechali albo mnie zostawili!
jak skoncze z Wami gadac o pierdołach to sprzatam mój pokój i jadę do centrum handlowego sie rozkoszowac aromatem kawy i książką wink sesese ale diaboliczny plan XD
'z wami gadac o pierdołach' czuje sie obrazony- foch!

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Mirabell

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:52 am

BeeWolf
Terrorystka Frania
BeeWolf
kuźwa kupiłem dwa listy.
jejeje...

ja postaram sie jeden odrazu sprzedac za 25k moze 30 jak sie uda aby odrobic co wydałem + zarobic a drugi potrzymam.

o_O to tak się da? kiedy tak ceny wzrastają, zaraz po otwarciu?
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:53 am

Mirabell
Terrorystka Frania
Mirabelku to teraz mi powiedz co o ni tam ciekawego pisza bo mnie sie czytać nie chce

xd mnniej wiecej, że przez to iż teraz łatwo jest zarabiać goldy (wordbump, towns, polls), pojawiające się od czasu do czasu bugi (np. ostatni z loterią, podczas którego ludzie zaczęli dostawać bardzo drogie itemy) powodują spadek wartości golda. jako rozwiązania poroponują m.in. wprowadzenie do sklepów więcej b. drogich itemów w stylu Fairy wings czy Bao, więcej "jednorazowych" bajerów w stylu fryzur z salonu (np, tatuaże, ugrade'y do domków i sklepów na markecie), wprowadzenie do sprzedaży miksturek, które byłyby używane w battle systemie (leczące, dodające tymczasowo siły, itp.). generalnie chodzi im oto, żeby ludzie wydawali więcej kasy na coś czaego już sprzedac nie można. wtedy ilość goldów w systemie by się zmniejszyła i w ten sposób ich wartość by wzrosła. nie wiem czy to zadziała ale taki mają pomysł.
to bardzo ciekawe. może by i skutkowało....
kurde... Ci z Gai mogliby tez usuwac nieuzywane konta... tych ludzi co klikneli Delete Character XD

dżiiiizas.. jak ja dawno nie dostałam jakiegos prezentu na gai ;p (teraz mi sie przypomniało xd )

Beełolfiasty: jak bedziesz siedzial na gildii to sobie odrobisz 3nodding cool

Terrorystka Frania

Mirabell

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:57 am

Terrorystka Frania
kurde... Ci z Gai mogliby tez usuwac nieuzywane konta... tych ludzi co klikneli Delete Character XD

dżiiiizas.. jak ja dawno nie dostałam jakiegos prezentu na gai ;p (teraz mi sie przypomniało xd )

albo konta, które od co najmniej roku nieużywane leżą odłogiem. czasem człowiek chce sobie ksywkę wpisać a tu dupa, bo jakiś gość się zalogował 3 lata temu i ani jednego posta nie napisał sad

a co do prezentów to też dawno miałem. maskę hokejową w dodatku lol
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:57 am

Lavagetas_heqetai
Terrorystka Frania
Lavagetas_heqetai
no nie jest najgorszy.
*tuli i miętosi* heart mrgreen
nie fochujta mi się tu!

Terrorystka Frania

Terrorystka Frania

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:58 am

Mirabell
Terrorystka Frania

albo konta, które od co najmniej roku nieużywane leżą odłogiem. czasem człowiek chce sobie ksywkę wpisać a tu dupa, bo jakiś gość się zalogował 3 lata temu i ani jednego posta nie napisał sad

a co do prezentów to też dawno miałem. maskę hokejową w dodatku lol
juz w sumie nie chodzi o to, tylko o te serwery na ktoych sa zapisane ich posty itp itd...... (choc moge sie mylic D; bo sie kompletnie na tym nie znam ;p;p;p;p )
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:59 am

Terrorystka Frania
Lavagetas_heqetai
Terrorystka Frania
Lavagetas_heqetai
no nie jest najgorszy.
nie fochujta mi się tu!
no! jeszcze troche ;D

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 8:01 am

Mirabell
BeeWolf
Terrorystka Frania
BeeWolf
kuźwa kupiłem dwa listy.
jejeje...

o_O to tak się da? kiedy tak ceny wzrastają, zaraz po otwarciu?

Ta rosna jakis tydzień, jak sa dobre itemki to bardzo szybko rosna. No sle zobaczymy co z tego wyjdzie.
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 8:02 am

Terrorystka Frania

No napewno, smile

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Terrorystka Frania

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 8:03 am

Lavagetas_heqetai
nie fochujta mi się tu!
no! jeszcze troche ;D cfaniakujemy co? ;>
*tuli i mietosi jeszcze troche*
oj takie moje malenstwo potrzebuje miiiłości xd heart
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25635 25636 25637 25638 25639 25640 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games