Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25634 25635 25636 25637 25638 25639 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Terrorystka Frania

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:32 am

Mirabell

ja naukowo? eetam. po prostu naczytałem się topiców poświęconych gospodarce Gai wink

@ Dariia: sprawdź parę stron wstecz. Omi tam pisała co można wygrać. info jest też w ogłoszeniach Gai.
no to wywód XD jeden kit ;p mnie sie takie rzeczy ciezko czyta zwłaszcza, ze mnie nie obchodzi nic zwiazengo z ekonomia i pojeciami z owym tematem.

jednakowoż szkoda, że gold tak nisko spadł sad a mogło byc tak fajnie i Pendant byłby bardziej osiagalny...
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:33 am

Terrorystka Frania
Dariia
BeeWolf
Dariia
a co w ogole mozna wylosowac w tej loterii?

>prywatnego murzyna<

ide na obiad
neutral
*podaje czekoladowego batonika*
nie peniaj
dziękuje... odchudzam sie blaugh tzn... nie jadam słodyczy wink

Fuzja

Terrorystka Frania

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:34 am

Mirabell
Dariia
Mirabell
btw, ostatnio znowu mi przynęty nie odjęło po łowieniu. nie wiem, czy łowić na niej czy ją zmarnować, czy co. żeby mnie za to nie zbanowali przypadkiem.
tak przypadkiem to oni chyba nie banują...

a zdarza im się. Delein i Adwokata zbanowali chociażby. czasem też można natrafić tu i ówdzie na banera albo topic poświęcony niesprawiedliwym banom.

smacznego, ,Bee!
Del zbanowali za refresha i to nie było jakies przypadkowe XP a Adowkata..? za co?

Darija: a mnie ciepło sie zrobiło od rosołu.
niy itemy darmowe ale mało opłacalne...

# T.Love - [Prymityw #02] Potrzebuje wczoraj [3:24] heart
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:34 am

Terrorystka Frania
Mirabell

ja naukowo? eetam. po prostu naczytałem się topiców poświęconych gospodarce Gai wink

@ Dariia: sprawdź parę stron wstecz. Omi tam pisała co można wygrać. info jest też w ogłoszeniach Gai.
no to wywód XD jeden kit ;p mnie sie takie rzeczy ciezko czyta zwłaszcza, ze mnie nie obchodzi nic zwiazengo z ekonomia i pojeciami z owym tematem.

jednakowoż szkoda, że gold tak nisko spadł sad a mogło byc tak fajnie i Pendant byłby bardziej osiagalny...
jeśli chodzi o listy.... to jest koszmar mad

Fuzja

Terrorystka Frania

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:35 am

Dariia
Terrorystka Frania
Dariia
BeeWolf
Dariia
a co w ogole mozna wylosowac w tej loterii?

>prywatnego murzyna<

ide na obiad
neutral
*podaje czekoladowego batonika*
nie peniaj
dziękuje... odchudzam sie blaugh tzn... nie jadam słodyczy wink
głupiaś...

a ja jadam.. ja je wrećz pochłaniam.. ja je żre, wpiepzam mrrr... domokun
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:36 am

Dariia
Terrorystka Frania
Mirabell

jeśli chodzi o listy.... to jest koszmar mad
nestety

Terrorystka Frania

Fuzja

Mirabell
Dariia
Mirabell
btw, ostatnio znowu mi przynęty nie odjęło po łowieniu. nie wiem, czy łowić na niej czy ją zmarnować, czy co. żeby mnie za to nie zbanowali przypadkiem.
tak przypadkiem to oni chyba nie banują...

a zdarza im się. Delein i Adwokata zbanowali chociażby. czasem też można natrafić tu i ówdzie na banera albo topic poświęcony niesprawiedliwym banom.

smacznego, ,Bee!
Del zbanowali? eek eek eek

Terrorystka Frania
Mirabell

ja też się na ekonomii nie znam. w ogóle to ja jestem humanista a nie matematyk jakiś xd . tutaj jest ciekawy topic o spadku wartości golda i z pomysłami jak to choć trochę naprawić.

Mirabell

Terrorystka Frania

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:38 am

Mirabell
Terrorystka Frania
Mirabell

ja też się na ekonomii nie znam. w ogóle to ja jestem humanista a nie matematyk jakiś xd . tutaj jest ciekawy topic o spadku wartości golda i z pomysłami jak to choć trochę naprawić.
o jak miło wink ja tez humanistka ;D artyzm we mnie wrodzony sesese twisted mrgreen
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:39 am

Mirabelku to teraz mi powiedz co o ni tam ciekawego pisza bo mnie sie czytać nie chce

Terrorystka Frania

Mirabell

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:40 am

Terrorystka Frania
Del zbanowali za refresha i to nie było jakies przypadkowe XP a Adowkata..? za co?

o, tego nie wiedziałem. wiem, że ich konta razem zostały zbanowane z botting. pewnie często korzystali z jednego kompa i jak już del za refresha poleciała to i Advo odrazu.
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:42 am

Mirabell

smacznego, ,Bee!

A dziekuje, tyś zawsze taki uprzejmy smile

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Terrorystka Frania

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:42 am

Mirabell
Terrorystka Frania

o, tego nie wiedziałem. wiem, że ich konta razem zostały zbanowane z botting. pewnie często korzystali z jednego kompa i jak już del za refresha poleciała to i Advo odrazu.
hm.. nie wiem, ale on jeszcze egzystuje na swoim profilu ...

z moich obliczeń wynika ( xd ) , że jeszcz ok 188k to Pendanta! sweatdrop domokun
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:45 am

kuźwa kupiłem dwa listy.

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:46 am

Franka- ja sie myle czy ty masz dobry humor ;P
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25634 25635 25636 25637 25638 25639 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games