|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 7:32 am
Mirabell ja naukowo? eetam. po prostu naczytałem się topiców poświęconych gospodarce Gai wink @ Dariia: sprawdź parę stron wstecz. Omi tam pisała co można wygrać. info jest też w ogłoszeniach Gai. no to wywód XD jeden kit ;p mnie sie takie rzeczy ciezko czyta zwłaszcza, ze mnie nie obchodzi nic zwiazengo z ekonomia i pojeciami z owym tematem.
jednakowoż szkoda, że gold tak nisko spadł sad a mogło byc tak fajnie i Pendant byłby bardziej osiagalny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 7:33 am
Terrorystka Frania Dariia BeeWolf Dariia a co w ogole mozna wylosowac w tej loterii? >prywatnego murzyna< ide na obiad neutral *podaje czekoladowego batonika* nie peniaj dziękuje... odchudzam sie blaugh tzn... nie jadam słodyczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 7:34 am
Mirabell Dariia Mirabell btw, ostatnio znowu mi przynęty nie odjęło po łowieniu. nie wiem, czy łowić na niej czy ją zmarnować, czy co. żeby mnie za to nie zbanowali przypadkiem. tak przypadkiem to oni chyba nie banują... a zdarza im się. Delein i Adwokata zbanowali chociażby. czasem też można natrafić tu i ówdzie na banera albo topic poświęcony niesprawiedliwym banom. smacznego, ,Bee! Del zbanowali za refresha i to nie było jakies przypadkowe XP a Adowkata..? za co?
Darija: a mnie ciepło sie zrobiło od rosołu. niy itemy darmowe ale mało opłacalne...
# T.Love - [Prymityw #02] Potrzebuje wczoraj [3:24] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 7:34 am
Terrorystka Frania Mirabell ja naukowo? eetam. po prostu naczytałem się topiców poświęconych gospodarce Gai wink @ Dariia: sprawdź parę stron wstecz. Omi tam pisała co można wygrać. info jest też w ogłoszeniach Gai. no to wywód XD jeden kit ;p mnie sie takie rzeczy ciezko czyta zwłaszcza, ze mnie nie obchodzi nic zwiazengo z ekonomia i pojeciami z owym tematem.
jednakowoż szkoda, że gold tak nisko spadł sad a mogło byc tak fajnie i Pendant byłby bardziej osiagalny... jeśli chodzi o listy.... to jest koszmar mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 7:35 am
Dariia Terrorystka Frania Dariia BeeWolf Dariia a co w ogole mozna wylosowac w tej loterii? >prywatnego murzyna< ide na obiad neutral *podaje czekoladowego batonika* nie peniaj dziękuje... odchudzam sie blaugh tzn... nie jadam słodyczy wink głupiaś...
a ja jadam.. ja je wrećz pochłaniam.. ja je żre, wpiepzam mrrr... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 7:36 am
Dariia Terrorystka Frania Mirabell ja naukowo? eetam. po prostu naczytałem się topiców poświęconych gospodarce Gai wink @ Dariia: sprawdź parę stron wstecz. Omi tam pisała co można wygrać. info jest też w ogłoszeniach Gai. no to wywód XD jeden kit ;p mnie sie takie rzeczy ciezko czyta zwłaszcza, ze mnie nie obchodzi nic zwiazengo z ekonomia i pojeciami z owym tematem.
jednakowoż szkoda, że gold tak nisko spadł sad a mogło byc tak fajnie i Pendant byłby bardziej osiagalny... jeśli chodzi o listy.... to jest koszmar mad nestety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell Dariia Mirabell btw, ostatnio znowu mi przynęty nie odjęło po łowieniu. nie wiem, czy łowić na niej czy ją zmarnować, czy co. żeby mnie za to nie zbanowali przypadkiem. tak przypadkiem to oni chyba nie banują... a zdarza im się. Delein i Adwokata zbanowali chociażby. czasem też można natrafić tu i ówdzie na banera albo topic poświęcony niesprawiedliwym banom. smacznego, ,Bee! Del zbanowali? eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Mirabell ja naukowo? eetam. po prostu naczytałem się topiców poświęconych gospodarce Gai wink @ Dariia: sprawdź parę stron wstecz. Omi tam pisała co można wygrać. info jest też w ogłoszeniach Gai. no to wywód XD jeden kit ;p mnie sie takie rzeczy ciezko czyta zwłaszcza, ze mnie nie obchodzi nic zwiazengo z ekonomia i pojeciami z owym tematem.
jednakowoż szkoda, że gold tak nisko spadł sad a mogło byc tak fajnie i Pendant byłby bardziej osiagalny... ja też się na ekonomii nie znam. w ogóle to ja jestem humanista a nie matematyk jakiś xd . tutaj jest ciekawy topic o spadku wartości golda i z pomysłami jak to choć trochę naprawić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 7:38 am
Mirabell Terrorystka Frania Mirabell ja naukowo? eetam. po prostu naczytałem się topiców poświęconych gospodarce Gai wink @ Dariia: sprawdź parę stron wstecz. Omi tam pisała co można wygrać. info jest też w ogłoszeniach Gai. no to wywód XD jeden kit ;p mnie sie takie rzeczy ciezko czyta zwłaszcza, ze mnie nie obchodzi nic zwiazengo z ekonomia i pojeciami z owym tematem.
jednakowoż szkoda, że gold tak nisko spadł sad a mogło byc tak fajnie i Pendant byłby bardziej osiagalny... ja też się na ekonomii nie znam. w ogóle to ja jestem humanista a nie matematyk jakiś xd . tutaj jest ciekawy topic o spadku wartości golda i z pomysłami jak to choć trochę naprawić. o jak miło wink ja tez humanistka ;D artyzm we mnie wrodzony sesese twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 7:39 am
Mirabelku to teraz mi powiedz co o ni tam ciekawego pisza bo mnie sie czytać nie chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 7:40 am
Terrorystka Frania Del zbanowali za refresha i to nie było jakies przypadkowe XP a Adowkata..? za co?
# T.Love - [Prymityw #02] Potrzebuje wczoraj [3:24] heart o, tego nie wiedziałem. wiem, że ich konta razem zostały zbanowane z botting. pewnie często korzystali z jednego kompa i jak już del za refresha poleciała to i Advo odrazu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 7:42 am
A dziekuje, tyś zawsze taki uprzejmy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 7:42 am
Mirabell Terrorystka Frania Del zbanowali za refresha i to nie było jakies przypadkowe XP a Adowkata..? za co?
# T.Love - [Prymityw #02] Potrzebuje wczoraj [3:24] heart o, tego nie wiedziałem. wiem, że ich konta razem zostały zbanowane z botting. pewnie często korzystali z jednego kompa i jak już del za refresha poleciała to i Advo odrazu. hm.. nie wiem, ale on jeszcze egzystuje na swoim profilu ...
z moich obliczeń wynika ( xd ) , że jeszcz ok 188k to Pendanta! sweatdrop domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 7:45 am