|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:36 am
BeeWolf Ale miałem rano kaza o ja pierdziele. xp hej! i jak, lepiej już?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:38 am
Mirabell BeeWolf Ale miałem rano kaza o ja pierdziele. xp hej! i jak, lepiej już? nie no to byłor ano teraz jest juz poźna pora, ... >mysli o zimnym browarku< mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:39 am
witam wszystkich =^_^= *popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:39 am
Mirabell cześć Wam! biggrin buu. a ja przegapiłem loterię... ja tez..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:41 am
Lavagetas_heqetai si ale sporo ludzi pewnie podejdzie do tego z krytyka chac zarobic jak najwiecej. mnie tez wydaje sie to glupota, bo po pierwsze kompletnie nic mi sie nie podoba ze 'starych' kopercianych itemów wiec lata mi to, a jesli bym wygrał to sprzedam to owiele taniej albo w ogole oddam, no albo zamienie. cala gaia zadowoliła mnie jedynie 2 itemami i obie mam wink grał bede na złosc wirtualnym spekulantom i materialistom mrgreen madre podejscie smile Mi w sumie tez nic sie nie podoba az do tego stopnia, zebym chciala to rozpaczliwie miec smile Kiedys bardzo podobal mi sie angelic scarf, ale jak juz go kupilam i ponosilam troche, to szybko mi sie znudzil i go sprzedalam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:42 am
BeeWolf Mirabell BeeWolf Ale miałem rano kaza o ja pierdziele. xp hej! i jak, lepiej już? nie no to byłor ano teraz jest juz poźna pora, ... >mysli o zimnym browarku< mrgreen Goździkowa przypomina, na ból głowy zabij klina xd heja Anzel! czesć Dariia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:42 am
Mirabell BeeWolf Mirabell BeeWolf Ale miałem rano kaza o ja pierdziele. xp hej! i jak, lepiej już? nie no to byłor ano teraz jest juz poźna pora, ... >mysli o zimnym browarku< mrgreen Goździkowa przypomina, na ból głowy zabij klina xd heja Anzel! czesć Dariia hej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:43 am
Mirabell cześć Wam! biggrin buu. a ja przegapiłem loterię... niedlugo ja wznowia smile (chociaz "niedlugo" u adminow to dosc nieokreslona przyszlosc) tak samo odkad tu jestem powtarzaja, ze "niedlugo" bedzie battle system xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:44 am
BeeWolf Ale miałem rano kaza o ja pierdziele. xp biedactwo *glask glask*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:45 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai si ale sporo ludzi pewnie podejdzie do tego z krytyka chac zarobic jak najwiecej. mnie tez wydaje sie to glupota, bo po pierwsze kompletnie nic mi sie nie podoba ze 'starych' kopercianych itemów wiec lata mi to, a jesli bym wygrał to sprzedam to owiele taniej albo w ogole oddam, no albo zamienie. cala gaia zadowoliła mnie jedynie 2 itemami i obie mam wink grał bede na złosc wirtualnym spekulantom i materialistom mrgreen madre podejscie smile Mi w sumie tez nic sie nie podoba az do tego stopnia, zebym chciala to rozpaczliwie miec smile Kiedys bardzo podobal mi sie angelic scarf, ale jak juz go kupilam i ponosilam troche, to szybko mi sie znudzil i go sprzedalam smile ja oczekuje tu tylko jakichs bajerancki skrzydel, potem moge juz nie zarabiać ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:46 am
Mirabell BeeWolf Mirabell BeeWolf Ale miałem rano kaza o ja pierdziele. xp hej! i jak, lepiej już? nie no to byłor ano teraz jest juz poźna pora, ... >mysli o zimnym browarku< mrgreen Goździkowa przypomina, na ból głowy zabij klina xd heja Anzel! czesć Dariia Gozdikowa to mondra kobieta jest. zrobiłem źle i piłem jakis kusza likier włoski, 40volt potem voodke i voodke skonczyłem marnie z tym. No ale likierek był przedni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:47 am
ja znikam porobic cos pozytecznego, do zobaczenia wieczorem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:49 am
Omega Sun ja znikam porobic cos pozytecznego, do zobaczenia wieczorem 4laugh okies... cya, Omi x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:52 am
BeeWolf Gozdikowa to mondra kobieta jest. zrobiłem źle i piłem jakis kusza likier włoski, 40volt potem voodke i voodke skonczyłem marnie z tym. No ale likierek był przedni. mowa, dobry liker nie jest zły. a bardzo dobrze. do jakiejś 5 nad ranem grałem sobie w Final Fantasy 3 (chcę sobie odświerzyć grę przed remakiem na NDSa). a wieczorkiem pewnie gdzieś idę. a co u Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|