|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:50 am
Lethiel *wlaziu szwendu* >.> heart <.< heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:52 am
Ryuukei oshii Lethiel *wlaziu szwendu* >.> heart <.< heart *wfszendala sie na nia* *rozglad* jak wysoko 4laugh xd *tuuulu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:53 am
i czego chcecie od tego loga w koleczku razz mi sie podoba :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:54 am
Lethiel *wfszendala sie na nia* *rozglad* jak wysoko 4laugh xd *tuuulu* ta 160 zm wyzej niz zwykle blaugh dzis juz 15 whee heart jeszcze 10 dni juz blizej niz dalej do twego powrotu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:55 am
Ryuukei oshii Lethiel *wfszendala sie na nia* *rozglad* jak wysoko 4laugh xd *tuuulu* ta 160 zm wyzej niz zwykle blaugh dzis juz 15 whee heart jeszcze 10 dni juz blizej niz dalej do twego powrotu whee 9 dni ! :> bo 25 o 3 rano na lotnisko xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:57 am
Lethiel 9 dni ! :> bo 25 o 3 rano na lotnisko xD heart jeszcze lepeij whee
a o oktorej w polsce bedziesz ladowac?
mnie tez sie podoba nowe logo napewno lepsze od poprzedniego gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 2:59 am
Ryuukei oshii Lethiel 9 dni ! :> bo 25 o 3 rano na lotnisko xD heart jeszcze lepeij whee
a o oktorej w polsce bedziesz ladowac?
mnie tez sie podoba nowe logo napewno lepsze od poprzedniego gonk o 11:20 podobno xP to nawet dobrze :3 bo mam odrazu caaaaly dzien po powrocie to lazeeeenia :>
te palmy byly obrzydliwie wstretne feeee xD i te ludziki mialy cos nie tak z twarza rofl
ok.. ja robie muw alt razz *muwa sie dyskretnie w bok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 3:05 am
leee i popsuli itemkowa loterie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 4:50 am
własnie mam pytanie czy ktos wie co sie dzieje? bo ja chyba nie rozumiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 4:59 am
Night_Lady własnie mam pytanie czy ktos wie co sie dzieje? bo ja chyba nie rozumiem... czego nie rozumiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 5:00 am
Omega Sun Night_Lady własnie mam pytanie czy ktos wie co sie dzieje? bo ja chyba nie rozumiem... czego nie rozumiesz? dobra o co chodzi z tym Daily Chance i Bug in Daily Chance and Item Reversal bo ja na razie muszę się w tej gai odnaleźć dawno mnie nie było i kompletnie nie wiem o co chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 5:05 am
Night_Lady Omega Sun Night_Lady własnie mam pytanie czy ktos wie co sie dzieje? bo ja chyba nie rozumiem... czego nie rozumiesz? dobra o co chodzi z tym Daily Chance i Bug in Daily Chance and Item Reversal bo ja na razie muszę się w tej gai odnaleźć dawno mnie nie było i kompletnie nie wiem o co chodzi wczoraj kolo polnocy urochomili to daily w iejscu loga gai pojawia sie raz dziennie po zalogowaniu ruletka klikasz i cos dosdtajesz tylko ze wczoraj byl bug i wduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo osob dostalo baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zadkie itemy typu diamond fish itp co bylo ni fair w stosunku do osb ktore musialy sie nameczyc by je dostac nawet pare miesiecy je lowili izdobywali aktualnie ruletka jest wylaczona az naprawia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 5:08 am
Ryuukei oshii wczoraj kolo polnocy urochomili to daily w iejscu loga gai pojawia sie raz dziennie po zalogowaniu ruletka klikasz i cos dosdtajesz tylko ze wczoraj byl bug i wduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo osob dostalo baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zadkie itemy typu diamond fish itp co bylo ni fair w stosunku do osb ktore musialy sie nameczyc by je dostac nawet pare miesiecy je lowili izdobywali aktualnie ruletka jest wylaczona az naprawia 3nodding no wlasnie, to nie fair.. dlaczego oni dostali takie fajne rzeczy a ja motyla, kwiatek, rybe i t-shirt za 100g wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 5:09 am
Omega Sun Ryuukei oshii wczoraj kolo polnocy urochomili to daily w iejscu loga gai pojawia sie raz dziennie po zalogowaniu ruletka klikasz i cos dosdtajesz tylko ze wczoraj byl bug i wduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo osob dostalo baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zadkie itemy typu diamond fish itp co bylo ni fair w stosunku do osb ktore musialy sie nameczyc by je dostac nawet pare miesiecy je lowili izdobywali aktualnie ruletka jest wylaczona az naprawia 3nodding no wlasnie, to nie fair.. dlaczego oni dostali takie fajne rzeczy a ja motyla, kwiatek, rybe i t-shirt za 100g wink dlateog wylaczyli i potem bedzie okej ok ja znikam papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|