|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:22 pm
Anzelmo Terrorystka Frania Anzelmo witam, mili panstwo =^_^= *popija herbatke*na chwileczke wpadlem zobaczyc jak zyjecie xP blaugh rofl blaugh ja poproszę 3nodding mrgreen *podaje kubeczek z herbatka dla Franii* dziękować 3nodding *siorrrb* hm.. późno na te spacerki chodzisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:25 pm
Anzelmo Omega Sun Anzelmo za chwileczke ide na spacerek... dzisiaj mam zamiar zrobic sobie dluugi spacerek =^_^= musze odpoczac... =^_^= o tej porze spacerki raczej nie naleza do najbezpieczniejszych... wiesz... u mnie jest calkiem bezpiecznie =^_^= bede mial troche czasu na przemyslenia =^_^= nigdzie nie jest bezpiecznie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:26 pm
Terrorystka Frania opcy a ja jezdzilem na cybernetycznym kaczorro.. ninja blebleble... stawiasz sie?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:30 pm
Terrorystka Frania dziękować 3nodding *siorrrb* hm.. późno na te spacerki chodzisz. takie sa najciekawsze =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:31 pm
Omega Sun nigdzie nie jest bezpiecznie ninja tez tak mi sie wydawalo =^_^= kiedys =^_^= coz... *podaje kubeczek z herbatka dla Omi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:32 pm
no nic... ide... dobranoc wszystkim =^_^= milych snow =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:32 pm
Anzelmo Omega Sun nigdzie nie jest bezpiecznie ninja tez tak mi sie wydawalo =^_^= kiedys =^_^= coz... *podaje kubeczek z herbatka dla Omi* dzieki *bierze kubeczek* nie chodz nigdzie po nocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:33 pm
Omega Sun dzieki *bierze kubeczek* nie chodz nigdzie po nocy Omiiii... nic nigdy mi sie jeszcze nie stalo =^_^= (czyzbys sie o mnie martwila? =^_^= )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:33 pm
opcy Terrorystka Frania opcy a ja jezdzilem na cybernetycznym kaczorro.. ninja blebleble... stawiasz sie?? wink cfaniakuję cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:34 pm
Anzelmo Omega Sun dzieki *bierze kubeczek* nie chodz nigdzie po nocy Omiiii... nic nigdy mi sie jeszcze nie stalo =^_^= (czyzbys sie o mnie martwila? =^_^= ) *podakakuje* ja też! ja też! ja tez sie martwię!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:41 pm
Terrorystka Frania opcy Terrorystka Frania opcy a ja jezdzilem na cybernetycznym kaczorro.. ninja blebleble... stawiasz sie?? wink cfaniakuję cool *pryt w jej strone*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:43 pm
Anzelmo Omega Sun dzieki *bierze kubeczek* nie chodz nigdzie po nocy Omiiii... nic nigdy mi sie jeszcze nie stalo =^_^= (czyzbys sie o mnie martwila? =^_^= ) mi sie uruchamia moje katastroficzne myslenie (czyt. naogladalam sie dzisiaj roznych straszych kryminalnych programow) , wiec sie martwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:44 pm
opcy Terrorystka Frania opcy Terrorystka Frania opcy a ja jezdzilem na cybernetycznym kaczorro.. ninja blebleble... stawiasz sie?? wink cfaniakuję cool *pryt w jej strone* bubu beee crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:50 pm
nie boj se.. spokojnie wdech/wydech mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 4:04 pm
opcy nie boj se.. spokojnie wdech/wydech mrgreen bubu dobre? cry
bubu przytuli! 4laugh mrgreen albo powie ze mój profil na DA mu sie bardzo podoba >D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|