|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 12:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 1:22 pm
ta czekolada akas głupia była - nie chciała sie topić. Esh! heart rozmawiałam przed chwilką z Mrocznym sad ciężka taka rozłąka sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 1:49 pm
Terrorystka Frania ta czekolada akas głupia była - nie chciała sie topić. Esh! heart rozmawiałam przed chwilką z Mrocznym sad ciężka taka rozłąka sad to trzeba bylo dolac odrobine wrzatku do niej albo rozpuscic bezposrednio w mleku lekko podgrzewajac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 1:52 pm
Omega Sun Terrorystka Frania ta czekolada akas głupia była - nie chciała sie topić. Esh! heart rozmawiałam przed chwilką z Mrocznym sad ciężka taka rozłąka sad to trzeba bylo dolac odrobine wrzatku do niej albo rozpuscic bezposrednio w mleku lekko podgrzewajac 3nodding *fuknela na nia i ...zaczela sie ocierac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 1:53 pm
Omega Sun Terrorystka Frania ta czekolada akas głupia była - nie chciała sie topić. Esh! heart rozmawiałam przed chwilką z Mrocznym sad ciężka taka rozłąka sad to trzeba bylo dolac odrobine wrzatku do niej albo rozpuscic bezposrednio w mleku lekko podgrzewajac 3nodding wczas mi to mówisz XP no nic... olałam to i zjadłam taką rozbabrana XD a reszte wyrzuciłam, bo myslałam, że zahaftuje.
Ale fajny mi sie omlet udał. jeee! juz wiem jak je przekładać rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 1:55 pm
Ryuukei oshii *fuknela na nia i ...zaczela sie ocierac* juz Ci przeszly fochy smile ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 1:56 pm
Omega Sun Ryuukei oshii *fuknela na nia i ...zaczela sie ocierac* juz Ci przeszly fochy smile ? *czuje sie odtracona i chowa siew cieniu crying *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 1:57 pm
Terrorystka Frania wczas mi to mówisz XP no nic... olałam to i zjadłam taką rozbabrana XD a reszte wyrzuciłam, bo myslałam, że zahaftuje.
Ale fajny mi sie omlet udał. jeee! juz wiem jak je przekładać rofl yyy ale omlet to nie nalesnik, ich sie nie przeklada ==" Podwija sie delikatnie do srodka juz podsmazone brzegi i przechyla patelnie, zeby zlalo sie ze srodka ciasto jeszcze nie usmazone...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 1:58 pm
Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii *fuknela na nia i ...zaczela sie ocierac* juz Ci przeszly fochy smile ? *czuje sie odtracona i chowa siew cieniu crying **tul tul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 2:01 pm
Omega Sun Terrorystka Frania wczas mi to mówisz XP no nic... olałam to i zjadłam taką rozbabrana XD a reszte wyrzuciłam, bo myslałam, że zahaftuje.
Ale fajny mi sie omlet udał. jeee! juz wiem jak je przekładać rofl yyy ale omlet to nie nalesnik, ich sie nie przeklada ==" Podwija sie delikatnie do srodka juz podsmazone brzegi i przechyla patelnie, zeby zlalo sie ze srodka ciasto jeszcze nie usmazone... eee... xd no to trudno xp rofl ja przekładam razz i są smaczne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 2:06 pm
Terrorystka Frania Omega Sun yyy ale omlet to nie nalesnik, ich sie nie przeklada ==" Podwija sie delikatnie do srodka juz podsmazone brzegi i przechyla patelnie, zeby zlalo sie ze srodka ciasto jeszcze nie usmazone... eee... xd no to trudno xp rofl ja przekładam razz i są smaczne biggrin no dobra... przyznam sie... ja sie meczylam z tym przerzucaniem go do gory nogami wiele razy zanim mnie uswiadomiono, ze tak sie nie robi wink I na poczatku robilam z samego mleka wiec rosly olbrzymie, bo nie wiedzialam, ze trzeba dawac pol na pol z woda ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 2:14 pm
Omega Sun Terrorystka Frania Omega Sun yyy ale omlet to nie nalesnik, ich sie nie przeklada ==" Podwija sie delikatnie do srodka juz podsmazone brzegi i przechyla patelnie, zeby zlalo sie ze srodka ciasto jeszcze nie usmazone... eee... xd no to trudno xp rofl ja przekładam razz i są smaczne biggrin no dobra... przyznam sie... ja sie meczylam z tym przerzucaniem go do gory nogami wiele razy zanim mnie uswiadomiono, ze tak sie nie robi wink I na poczatku robilam z samego mleka wiec rosly olbrzymie, bo nie wiedzialam, ze trzeba dawac pol na pol z woda ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 2:19 pm
no coz...uczymy sie na bledach wink Cala moja kuchnia jest eksperymentalna, ale dzieki temu zawsze powstaje cos nowego i autorskiego wink ---------------------------- *rozglada sie za Moni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 2:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 2:44 pm
...Ej, serio się ich nie obraca...? ...Oż... ...A nie jest tak, że są dwie szkoły? W jednej się obraca, a w drugiej zlewa...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|