|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:27 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai desperatka- ajj szkoda ze tak daleko ;D a no szkoda, szkoda. masz fana bródeczke xd (albo miałes ;p )
desperatka? histeryczka mrgreen mialem, przez chwile nie mialem ale teraz znow mam ;D hej ja tez historyk ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:29 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai desperatka- ajj szkoda ze tak daleko ;D a no szkoda, szkoda. masz fana bródeczke xd (albo miałes ;p )
desperatka? histeryczka mrgreen mialem, przez chwile nie mialem ale teraz znow mam ;D hej ja tez historyk ;P noż, nie moge sie od Was odkleic do tego parku XD
historyk tez całkiem niezły ze mnie cool II etap w olimpiadzie historycznej: 72/100 zabrakło mi 13 p do III etapu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:31 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai desperatka- ajj szkoda ze tak daleko ;D a no szkoda, szkoda. masz fana bródeczke xd (albo miałes ;p )
desperatka? histeryczka mrgreen mialem, przez chwile nie mialem ale teraz znow mam ;D hej ja tez historyk ;P noż, nie moge sie od Was odkleic do tego parku XD
historyk tez całkiem niezły ze mnie cool II etap w olimpiadzie historycznej: 72/100 zabrakło mi 13 p do III etapu sad przyklej sie jeszcze bardziej ;] pechowo, no ale to zawsze cos ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:34 am
Lavagetas_heqetai przyklej sie jeszcze bardziej ;] pechowo, no ale to zawsze cos ;P sesese lol
dobra... ide do tego parku *czochra Lave w jego kozacka bródeczke* *cmok w polik* baj heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:35 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai przyklej sie jeszcze bardziej ;] pechowo, no ale to zawsze cos ;P sesese lol
dobra... ide do tego parku *czochra Lave w jego kozacka bródeczke* *cmok w polik* baj heart papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:36 am
emo mam mokre spodnie po kolana bo w kaluze musialam wejsc i zimnio mi emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:37 am
Ryuukei oshii emo mam mokre spodnie po kolana bo w kaluze musialam wejsc i zimnio mi emo no to sciagaj szybko troche gleboka ta kaluza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:38 am
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii emo mam mokre spodnie po kolana bo w kaluze musialam wejsc i zimnio mi emo no to sciagaj szybko troche gleboka ta kaluza bo otwocka kaluza byla a jeszcze musialam na druga strone jezdni przejsc po niej emo *wtul* mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:42 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii emo mam mokre spodnie po kolana bo w kaluze musialam wejsc i zimnio mi emo no to sciagaj szybko troche gleboka ta kaluza bo otwocka kaluza byla a jeszcze musialam na druga strone jezdni przejsc po niej emo *wtul* mrgreen heart biedne dziewcze :* a ja dzis dostalem irDe i nie dziala- oszukali mnie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:43 am
Lavagetas_heqetai biedne dziewcze :* a ja dzis dostalem irDe i nie dziala- oszukali mnie emo a cu sie dzieju ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:45 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai biedne dziewcze :* a ja dzis dostalem irDe i nie dziala- oszukali mnie emo a cu sie dzieju ?no instaluje sterownik ale nie pojawia sie ikona ani w panelu ster. ani na malym pasku i kupa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:48 am
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai biedne dziewcze :* a ja dzis dostalem irDe i nie dziala- oszukali mnie emo a cu sie dzieju ?no instaluje sterownik ale nie pojawia sie ikona ani w panelu ster. ani na malym pasku i kupa a twoj komp go widzi wogole?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:50 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai biedne dziewcze :* a ja dzis dostalem irDe i nie dziala- oszukali mnie emo a cu sie dzieju ?no instaluje sterownik ale nie pojawia sie ikona ani w panelu ster. ani na malym pasku i kupa a twoj komp go widzi wogole?no w tym problem, jak wsuwam wtyczke to normalnie domaga sie steru i wykrywa ale po instalacji nic nie ma... ho na gg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|