|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:06 am
Mhhh... ALE FAJOWY TEN DESZCZYK!!!! heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:07 am
zuzika Mhhh... ALE FAJOWY TEN DESZCZYK!!!! heart heart heart gdzie ty mieszkasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:15 am
w woj podlaskim xd taka super ulewa...ach...kiedy jesien... xd xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:17 am
zuzika w woj podlaskim xd taka super ulewa...ach...kiedy jesien... xd xd heart nie chce jesieni- do konca wrzesnia ma grzac ;P ja tu siesze sie slonkiem;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:17 am
Lina-san Terrorystka Frania *wpełza zrezygnowanie* ... : ( ? neutral coś ci sie nie podoba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:18 am
Lavagetas_heqetai zuzika w woj podlaskim xd taka super ulewa...ach...kiedy jesien... xd xd heart nie chce jesieni- do konca wrzesnia ma grzac ;P ja tu siesze sie slonkiem;] a ja jestem skazana na samotne wałęsanie sie po parku i osiedlu... nikogo ni ma kto by sie ze mna poszwedał crying świat jest okrutny, a przeciez ja jestem grzeczna sad heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:19 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai zuzika w woj podlaskim xd taka super ulewa...ach...kiedy jesien... xd xd heart nie chce jesieni- do konca wrzesnia ma grzac ;P ja tu siesze sie slonkiem;] a ja jestem skazana na samotne wałęsanie sie po parku i osiedlu... nikogo ni ma kto by sie ze mna poszwedał crying świat jest okrutny, a przeciez ja jestem grzeczna sad heart ja moge ;] ale masz byc niegrzeczna ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:20 am
Lavagetas_heqetai zuzika w woj podlaskim xd taka super ulewa...ach...kiedy jesien... xd xd heart nie chce jesieni- do konca wrzesnia ma grzac ;P ja tu siesze sie slonkiem;] tak w sumie to o gustach sie nie dyskutuje wink a ja kocham Polska zablocona jesien heart heart heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:21 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai zuzika w woj podlaskim xd taka super ulewa...ach...kiedy jesien... xd xd heart nie chce jesieni- do konca wrzesnia ma grzac ;P ja tu siesze sie slonkiem;] a ja jestem skazana na samotne wałęsanie sie po parku i osiedlu... nikogo ni ma kto by sie ze mna poszwedał crying świat jest okrutny, a przeciez ja jestem grzeczna sad heart ja moge ;] ale masz byc niegrzeczna ;] ale pff! gdzie ty mieszkasz, a gdzie ja!? gonk pozostaje mi samotna włóczęga z aparatem i z książką. eh...
więc idę. póki słonko grzeje... baj robale *wypełz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:22 am
zuzika Lavagetas_heqetai zuzika w woj podlaskim xd taka super ulewa...ach...kiedy jesien... xd xd heart nie chce jesieni- do konca wrzesnia ma grzac ;P ja tu siesze sie slonkiem;] tak w sumie to o gustach sie nie dyskutuje wink a ja kocham Polska zablocona jesien heart heart heart blaugh pokochasz sie za miesiac ;P jak chcesz to w błocie tez ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:23 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai zuzika w woj podlaskim xd taka super ulewa...ach...kiedy jesien... xd xd heart nie chce jesieni- do konca wrzesnia ma grzac ;P ja tu siesze sie slonkiem;] a ja jestem skazana na samotne wałęsanie sie po parku i osiedlu... nikogo ni ma kto by sie ze mna poszwedał crying świat jest okrutny, a przeciez ja jestem grzeczna sad heart ja moge ;] ale masz byc niegrzeczna ;] ale pff! gdzie ty mieszkasz, a gdzie ja!? gonk pozostaje mi samotna włóczęga z aparatem i z książką. eh...
więc idę. póki słonko grzeje... baj robale *wypełz* desperatka- ajj szkoda ze tak daleko ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:23 am
zuzika Lavagetas_heqetai zuzika w woj podlaskim xd taka super ulewa...ach...kiedy jesien... xd xd heart nie chce jesieni- do konca wrzesnia ma grzac ;P ja tu siesze sie slonkiem;] tak w sumie to o gustach sie nie dyskutuje wink a ja kocham Polska zablocona jesien heart heart heart blaugh *wtrąca sie wychodząc* uwierz, ze tutaj sie bardzo dyskutuje o gustach.
a tak własćwie to zali o czym by lud gadał, gdyby nie gusta? ów przykazanie jest nietsty dziennie deptane, żute, przeyłykane, miażdzone, palone, zgniatane... podkreślaj jeno swój subiektywizm.
a teraz uciekam. baj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:24 am
Terrorystka Frania Lina-san Terrorystka Frania *wpełza zrezygnowanie* ... : ( ? neutral coś ci sie nie podoba? Nie. Raczej mialam na mysli co sie stalo. A ty mnie atakujesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:25 am
Lavagetas_heqetai desperatka- ajj szkoda ze tak daleko ;D a no szkoda, szkoda. masz fana bródeczke xd (albo miałes ;p )
desperatka? histeryczka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:26 am
Lina-san Terrorystka Frania Lina-san Terrorystka Frania *wpełza zrezygnowanie* ... : ( ? neutral coś ci sie nie podoba? Nie. Raczej mialam na mysli co sie stalo. A ty mnie atakujesz. no tak bo " neutral " <= bo ten emotajkon rzeczywiscie wiele mówi o zapytaniu sie co sie stało...
a wiec mówie: łazienka jest zamknieta.
i juz serio idę lol . baj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |