|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:10 am
Hej piórka ^o^ mogę jedno? >,>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:11 am
*niuch niuch i pac ja wielka tygrysia lapa* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:12 am
Miyu_av_Isfolket Hej piórka ^o^ mogę jedno? >,>NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee == ( glos Pabla z Bundza )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:14 am
Rin_Youkai *niuch niuch i pac ja wielka tygrysia lapa* heart dawno żeśmy się ne widziały whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:15 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Hej piórka ^o^ mogę jedno? >,>NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee == ( glos Pabla z Bundza ) Ranisz moje uczucia emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:28 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Hej piórka ^o^ mogę jedno? >,>NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee == ( glos Pabla z Bundza ) Ranisz moje uczucia emo emo wiem heart aaa aaaa APSIK! nie smyraj mnie po nosie T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:30 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Hej piórka ^o^ mogę jedno? >,>NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee == ( glos Pabla z Bundza ) Ranisz moje uczucia emo emo wiem heart emo Jesteś...Jesteś.......Moją Rinuś ^_-'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:31 am
Miyu_av_Isfolket emo Jesteś...Jesteś.......Moją Rinuś ^_-' ostatnio duzo osob tak twierdzi Xd * skacze na nia i przewraca *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:37 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket emo Jesteś...Jesteś.......Moją Rinuś ^_-' ostatnio duzo osob tak twierdzi Xd * skacze na nia i przewraca * Ale nikt z tobą ne wytrzymał siedmiu lat rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:38 am
Miyu_av_Isfolket Ale nikt z tobą ne wytrzymał siedmiu lat rofl bo jakos tak wszyscy po 2 miesiacach wymiekaja emo zdrowa przeciez jestem i nikogo nie bije... emo edit:// ja jade do przyjaciolki na 2 dni ninja papa Miyus heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:38 am
co jest... qrde...
zarcie mi tu dawac scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:41 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Ale nikt z tobą ne wytrzymał siedmiu lat rofl bo jakos tak wszyscy po 2 miesiacach wymiekaja emo zdrowa przeciez jestem i nikogo nie bije... emo Kheem wczoraj chciałaś mnie zbaić kiełbaksą xd bym się wywaliła na woim dywanie i Bona się na mnie rzuciła... I przezyłam ^_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|