|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:41 pm
Lethiel Ryuukei oshii Lethiel *ocier wycier policzek* ja tez >.>... lajf is brutal ! gonk mam nastepny problem >.> przez te glupie zamachy na lotniskach teraz zlikwidowali podreczny bagaz i torebke >.> maja to cofnac ale i tak nie wiem czy sie z tym wszystkicm do samolotu zabiore O_o O.o to ile ty zes tego kupila...co ty wykupilas cale sklepy czy co O.onie xD ale to co mam duzo mijesca zajmuje :/ a jak tu jechalam juz bylam troszku pelna >.>.. poz a tym.. znalazlam radio budzik w ksztalcie puszki coli ! w sam raz do mojej kolekcji ! mrgreen heart kupie go jutro bo dzis gupi sklep zamkniety xP.. tylko co jak go za bombe wezma ! gonk xd maniaczka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:41 pm
Omega Sun Lethiel mam nastepny problem >.> przez te glupie zamachy na lotniskach teraz zlikwidowali podreczny bagaz i torebke >.> maja to cofnac ale i tak nie wiem czy sie z tym wszystkicm do samolotu zabiore O_o
a co za problem, na poklad wezmiesz to co mozna (dokumenty, portfel, chusteczki i takie tam) a reszte wrzucisz do normalnego bagazu. To z czym sie nie zabierzesz wyslij sobie poczta na adres domowy wink ale bagaz moze miec tylko 25kg :/ a przesylki pocztowe ciocia mowila ze sa tu potwooornie drogie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:42 pm
Ryuukei oshii Lethiel Ryuukei oshii Lethiel *ocier wycier policzek* ja tez >.>... lajf is brutal ! gonk mam nastepny problem >.> przez te glupie zamachy na lotniskach teraz zlikwidowali podreczny bagaz i torebke >.> maja to cofnac ale i tak nie wiem czy sie z tym wszystkicm do samolotu zabiore O_o O.o to ile ty zes tego kupila...co ty wykupilas cale sklepy czy co O.onie xD ale to co mam duzo mijesca zajmuje :/ a jak tu jechalam juz bylam troszku pelna >.>.. poz a tym.. znalazlam radio budzik w ksztalcie puszki coli ! w sam raz do mojej kolekcji ! mrgreen heart kupie go jutro bo dzis gupi sklep zamkniety xP.. tylko co jak go za bombe wezma ! gonk xd maniaczka blaugh jest boooskie ! musze je miec ! jak zobaczylam to sie do szyby przykleilam i odkleic nie moglam xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:43 pm
Lethiel jest boooskie ! musze je miec ! jak zobaczylam to sie do szyby przykleilam i odkleic nie moglam xD heart xd nie bede sie powtarzac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ale bagaz moze miec tylko 25kg :/ a przesylki pocztowe ciocia mowila ze sa tu potwooornie drogie sad tak, ciotka mi cos mowila, ze do 10kg kilkadziesiat zlotych confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Lethiel nie xD ale to co mam duzo mijesca zajmuje :/ a jak tu jechalam juz bylam troszku pelna >.>.. poz a tym.. znalazlam radio budzik w ksztalcie puszki coli ! w sam raz do mojej kolekcji ! mrgreen heart kupie go jutro bo dzis gupi sklep zamkniety xP.. tylko co jak go za bombe wezma ! gonk xd hehe wezma Cie za terrorystke i zobaczymy Cie w tv lol jak bede plakac i szarpac straznika za mundurek piszczac zeby mi oddal moje preszys radyjko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:44 pm
Omega Sun Lethiel ale bagaz moze miec tylko 25kg :/ a przesylki pocztowe ciocia mowila ze sa tu potwooornie drogie sad tak, ciotka mi cos mowila, ze do 10kg kilkadziesiat zlotych confused no wlasnie sad ech.. trzeba miec nadzieje ze im fobia na terrorystow przejdzie.. poiz a tym kto by sie na polske zamachiwal >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:48 pm
Lethiel no wlasnie sad ech.. trzeba miec nadzieje ze im fobia na terrorystow przejdzie.. poiz a tym kto by sie na polske zamachiwal >.> Moze zwieksza limit bagazu skoro na poklad nie mozna nic wnosic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:50 pm
Omega Sun Lethiel no wlasnie sad ech.. trzeba miec nadzieje ze im fobia na terrorystow przejdzie.. poiz a tym kto by sie na polske zamachiwal >.> Moze zwieksza limit bagazu skoro na poklad nie mozna nic wnosic tak powinni zrobic :/ przeciez przeciazenia maszyny nie bedzie bo wyjdzie na to samo co podreczny.. eh.. jak nie to bede sie z nimi bic az na sile wepchna xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:58 pm
Lethiel tak powinni zrobic :/ przeciez przeciazenia maszyny nie bedzie bo wyjdzie na to samo co podreczny.. eh.. jak nie to bede sie z nimi bic az na sile wepchna xD Nie martw sie na zapas, napewno bedzie dobrze smile Chociaz nie liczylabym na to, ze fobia terrorystyczna im minie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:59 pm
Omega Sun Lethiel tak powinni zrobic :/ przeciez przeciazenia maszyny nie bedzie bo wyjdzie na to samo co podreczny.. eh.. jak nie to bede sie z nimi bic az na sile wepchna xD Nie martw sie na zapas, napewno bedzie dobrze smile Chociaz nie liczylabym na to, ze fobia terrorystyczna im minie... hm..a le teraz cos poburkuja ze tylko do ameryki nie bedzie mozna podrecznego ;> wiec moze moze... ;3 jutro robie probne pakowanie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 2:02 pm