Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25616 25617 25618 25619 25620 25621 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sun Aug 13, 2006 1:41 pm

Lethiel
Ryuukei oshii
Lethiel

*ocier wycier policzek*
ja tez >.>... lajf is brutal ! gonk
mam nastepny problem >.> przez te glupie zamachy na lotniskach teraz zlikwidowali podreczny bagaz i torebke >.> maja to cofnac ale i tak nie wiem czy sie z tym wszystkicm do samolotu zabiore O_o
O.o to ile ty zes tego kupila...co ty wykupilas cale sklepy czy co O.o

nie xD ale to co mam duzo mijesca zajmuje :/ a jak tu jechalam juz bylam troszku pelna >.>.. poz a tym.. znalazlam radio budzik w ksztalcie puszki coli ! w sam raz do mojej kolekcji ! mrgreen heart kupie go jutro bo dzis gupi sklep zamkniety xP.. tylko co jak go za bombe wezma ! gonk xd
maniaczka blaugh
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 1:41 pm

Omega Sun
Lethiel

mam nastepny problem >.> przez te glupie zamachy na lotniskach teraz zlikwidowali podreczny bagaz i torebke >.> maja to cofnac ale i tak nie wiem czy sie z tym wszystkicm do samolotu zabiore O_o

a co za problem, na poklad wezmiesz to co mozna (dokumenty, portfel, chusteczki i takie tam) a reszte wrzucisz do normalnego bagazu. To z czym sie nie zabierzesz wyslij sobie poczta na adres domowy wink

ale bagaz moze miec tylko 25kg :/ a przesylki pocztowe ciocia mowila ze sa tu potwooornie drogie sad

Lethiel

Tipsy Lunatic

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Aug 13, 2006 1:42 pm

Ryuukei oshii
Lethiel
Ryuukei oshii
Lethiel

*ocier wycier policzek*
ja tez >.>... lajf is brutal ! gonk
O.o to ile ty zes tego kupila...co ty wykupilas cale sklepy czy co O.o

nie xD ale to co mam duzo mijesca zajmuje :/ a jak tu jechalam juz bylam troszku pelna >.>.. poz a tym.. znalazlam radio budzik w ksztalcie puszki coli ! w sam raz do mojej kolekcji ! mrgreen heart kupie go jutro bo dzis gupi sklep zamkniety xP.. tylko co jak go za bombe wezma ! gonk xd
maniaczka blaugh

jest boooskie ! musze je miec ! jak zobaczylam to sie do szyby przykleilam i odkleic nie moglam xD heart
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 1:43 pm

Lethiel

jest boooskie ! musze je miec ! jak zobaczylam to sie do szyby przykleilam i odkleic nie moglam xD heart
xd nie bede sie powtarzac xd

Ryuukei oshii
Crew

Omega Sun
Captain

Lethiel

ale bagaz moze miec tylko 25kg :/ a przesylki pocztowe ciocia mowila ze sa tu potwooornie drogie sad

tak, ciotka mi cos mowila, ze do 10kg kilkadziesiat zlotych confused

Omega Sun
Lethiel

hehe wezma Cie za terrorystke i zobaczymy Cie w tv lol

jak bede plakac i szarpac straznika za mundurek piszczac zeby mi oddal moje preszys radyjko xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Aug 13, 2006 1:44 pm

Omega Sun
Lethiel

tak, ciotka mi cos mowila, ze do 10kg kilkadziesiat zlotych confused

no wlasnie sad
ech.. trzeba miec nadzieje ze im fobia na terrorystow przejdzie.. poiz a tym kto by sie na polske zamachiwal >.>
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 1:48 pm

Lethiel

no wlasnie sad
ech.. trzeba miec nadzieje ze im fobia na terrorystow przejdzie.. poiz a tym kto by sie na polske zamachiwal >.>

Moze zwieksza limit bagazu skoro na poklad nie mozna nic wnosic

Omega Sun
Captain

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Aug 13, 2006 1:50 pm

Omega Sun
Lethiel

no wlasnie sad

Moze zwieksza limit bagazu skoro na poklad nie mozna nic wnosic

tak powinni zrobic :/ przeciez przeciazenia maszyny nie bedzie bo wyjdzie na to samo co podreczny.. eh.. jak nie to bede sie z nimi bic az na sile wepchna xD
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 1:58 pm

Lethiel

tak powinni zrobic :/ przeciez przeciazenia maszyny nie bedzie bo wyjdzie na to samo co podreczny.. eh.. jak nie to bede sie z nimi bic az na sile wepchna xD

Nie martw sie na zapas, napewno bedzie dobrze smile Chociaz nie liczylabym na to, ze fobia terrorystyczna im minie...

Omega Sun
Captain

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Aug 13, 2006 1:59 pm

Omega Sun
Lethiel

Nie martw sie na zapas, napewno bedzie dobrze smile Chociaz nie liczylabym na to, ze fobia terrorystyczna im minie...

hm..a le teraz cos poburkuja ze tylko do ameryki nie bedzie mozna podrecznego ;> wiec moze moze... ;3
jutro robie probne pakowanie xD
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 2:02 pm

zmykam dzwonic dodomku i spiulkac :3
papa

Lethiel

Tipsy Lunatic

opcy

PostPosted: Sun Aug 13, 2006 2:39 pm

uf.... surprised
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 2:40 pm

opcy
uf.... surprised

bardzo oryginalny stroj wink

Omega Sun
Captain

opcy

PostPosted: Sun Aug 13, 2006 2:42 pm

Omega Sun
opcy
uf.... surprised

bardzo oryginalny stroj wink
to nie stroj.... ninja
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25616 25617 25618 25619 25620 25621 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games