|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:31 pm
Omega Sun Ryuukei oshii *fuknela na nia i dalej sie foszy* nadal sie na mnie gniewasz? :* *ciag za wlosa* a za co sie na ciebie gniewa ? blaugh *zapyt wypyt* *ciag ciag* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:31 pm
Lethiel wszyscy mowia to samo sciemniacze ! ;> xD emo mowisz ze klamie emo rofl mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:32 pm
Omega Sun Lethiel
*atak na nudzaca sie Omi* *biegu wskoku* mrgreen heart czesc smile jak mija weekend? Dali Ci troche wolnego? ni.. dadza mi jutro i pojutrze ;3 a jak twoj ekscytujacy remont ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:32 pm
Ryuukei oshii Lethiel wszyscy mowia to samo sciemniacze ! ;> xD emo mowisz ze klamie emo rofl mrgreen heart mowie ze sciemniasz pirate heart *poke ja w oko milosnie* heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:33 pm
Lethiel mowie ze sciemniasz pirate heart *poke ja w oko milosnie* heart xd *slini jej policzek* teskniam emo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:35 pm
Ryuukei oshii Omega Sun nadal sie na mnie gniewasz? :* *fuczy dalej*obrazalska smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:36 pm
Ryuukei oshii Lethiel mowie ze sciemniasz pirate heart *poke ja w oko milosnie* heart xd *slini jej policzek* teskniam emo heart *ocier wycier policzek* ja tez >.>... lajf is brutal ! gonk mam nastepny problem >.> przez te glupie zamachy na lotniskach teraz zlikwidowali podreczny bagaz i torebke >.> maja to cofnac ale i tak nie wiem czy sie z tym wszystkicm do samolotu zabiore O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:36 pm
Lethiel *ciag za wlosa* a za co sie na ciebie gniewa ? blaugh *zapyt wypyt* *ciag ciag* heart za to, ze jej nie chcialam powiedziec z kim rozmawialam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:37 pm
Omega Sun Lethiel *ciag za wlosa* a za co sie na ciebie gniewa ? blaugh *zapyt wypyt* *ciag ciag* heart za to, ze jej nie chcialam powiedziec z kim rozmawialam smile O.o jak moglas ! *zafucza sie na nia* :[ rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:37 pm
Lethiel *ocier wycier policzek* ja tez >.>... lajf is brutal ! gonk mam nastepny problem >.> przez te glupie zamachy na lotniskach teraz zlikwidowali podreczny bagaz i torebke >.> maja to cofnac ale i tak nie wiem czy sie z tym wszystkicm do samolotu zabiore O_o O.o to ile ty zes tego kupila...co ty wykupilas cale sklepy czy co O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:38 pm
Lethiel Omega Sun czesc smile jak mija weekend? Dali Ci troche wolnego? ni.. dadza mi jutro i pojutrze ;3 a jak twoj ekscytujacy remont ? mrgreen no to sobie odpoczniesz smile a moj remont jest jak zwykle nadzywczajnie ekscytujacy i pelen fascynujacych zajec xp Chodze za Euri z workiem na smieci i udaje, ze jej pomagam i tak wyglada moje remontowanie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:39 pm
Ryuukei oshii Lethiel *ocier wycier policzek* ja tez >.>... lajf is brutal ! gonk mam nastepny problem >.> przez te glupie zamachy na lotniskach teraz zlikwidowali podreczny bagaz i torebke >.> maja to cofnac ale i tak nie wiem czy sie z tym wszystkicm do samolotu zabiore O_o O.o to ile ty zes tego kupila...co ty wykupilas cale sklepy czy co O.onie xD ale to co mam duzo mijesca zajmuje :/ a jak tu jechalam juz bylam troszku pelna >.>.. poz a tym.. znalazlam radio budzik w ksztalcie puszki coli ! w sam raz do mojej kolekcji ! mrgreen heart kupie go jutro bo dzis gupi sklep zamkniety xP.. tylko co jak go za bombe wezma ! gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:39 pm
Lethiel mam nastepny problem >.> przez te glupie zamachy na lotniskach teraz zlikwidowali podreczny bagaz i torebke >.> maja to cofnac ale i tak nie wiem czy sie z tym wszystkicm do samolotu zabiore O_o
a co za problem, na poklad wezmiesz to co mozna (dokumenty, portfel, chusteczki i takie tam) a reszte wrzucisz do normalnego bagazu. To z czym sie nie zabierzesz wyslij sobie poczta na adres domowy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:40 pm
Omega Sun Lethiel Omega Sun czesc smile jak mija weekend? Dali Ci troche wolnego? ni.. dadza mi jutro i pojutrze ;3 a jak twoj ekscytujacy remont ? mrgreen no to sobie odpoczniesz smile a moj remont jest jak zwykle nadzywczajnie ekscytujacy i pelen fascynujacych zajec xp Chodze za Euri z workiem na smieci i udaje, ze jej pomagam i tak wyglada moje remontowanie wink bardzo dobrze :3 *klep klep po pleckach* tak dalej.. sprawiac pozory 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:41 pm
Lethiel nie xD ale to co mam duzo mijesca zajmuje :/ a jak tu jechalam juz bylam troszku pelna >.>.. poz a tym.. znalazlam radio budzik w ksztalcie puszki coli ! w sam raz do mojej kolekcji ! mrgreen heart kupie go jutro bo dzis gupi sklep zamkniety xP.. tylko co jak go za bombe wezma ! gonk xd hehe wezma Cie za terrorystke i zobaczymy Cie w tv lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|