|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:29 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel nie wiem 4laugh *dalej trzepocze rzesami* jaka funkcja sprawia ze ja lubicie? ;D no wiec.. tego redface sa.. no.. O.o urocze ! tak wlasnie Miyu ! ratulacje xD urocze ;] ;> heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:32 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel nie wiem 4laugh *dalej trzepocze rzesami* jaka funkcja sprawia ze ja lubicie? ;D no wiec.. tego redface sa.. no.. O.o urocze ! tak wlasnie Miyu ! ratulacje xD urocze ;] ;> heart sciemniacie- wole nie wiedziec do czego ona jest przyczepiona...albo skad wylazi ;DDDD (zboczuch mode: on)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:32 pm
BeeWolf Wrocił ja, sztuka kuchenna nie jest mi obca. mniaaaam xD gotuj mi ! whee x3 uwielbiam jesc >.> *tuulu przytuulu wilczka*
Lavek.. no wiec przez weekend.. pracowalam xP bylo suuupeeeeer..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:33 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel nie wiem 4laugh *dalej trzepocze rzesami* jaka funkcja sprawia ze ja lubicie? ;D no wiec.. tego redface sa.. no.. O.o urocze ! tak wlasnie Miyu ! ratulacje xD urocze ;] ;> heart sciemniacie- wole nie wiedziec do czego ona jest przyczepiona...albo skad wylazi ;DDDD (zboczuch mode: on) phi ! zazdroscisz bo nie mas z swojej i nie mozesz sie nia macac po.. uchu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:35 pm
Lethiel phi ! zazdroscisz bo nie mas z swojej i nie mozesz sie nia macac po.. uchu mrgreen niegrzeczna ;P ze tez musicie sie uciekac do takich sztucznosci ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:37 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel phi ! zazdroscisz bo nie mas z swojej i nie mozesz sie nia macac po.. uchu mrgreen niegrzeczna ;P ze tez musicie sie uciekac do takich sztucznosci ;] co w tym niegrzecznego ? xD *drap sie w ucho macka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:37 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel phi ! zazdroscisz bo nie mas z swojej i nie mozesz sie nia macac po.. uchu mrgreen niegrzeczna ;P ze tez musicie sie uciekac do takich sztucznosci ;] To nie sztuczności sa takie.....naturalne.. zbliżają nas do natury xDDD i są urocze ^^" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:38 pm
Miyu_av_Isfolket Lavagetas_heqetai Lethiel phi ! zazdroscisz bo nie mas z swojej i nie mozesz sie nia macac po.. uchu mrgreen niegrzeczna ;P ze tez musicie sie uciekac do takich sztucznosci ;] To nie sztuczności sa takie.....naturalne.. zbliżają nas do natury xDDD i są urocze ^^" 3nodding i maja przyssawki ! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:39 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel phi ! zazdroscisz bo nie mas z swojej i nie mozesz sie nia macac po.. uchu mrgreen niegrzeczna ;P ze tez musicie sie uciekac do takich sztucznosci ;] co w tym niegrzecznego ? xD *drap sie w ucho macka*
Oo
Miyu- ja znam inny naturalny sposob ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:40 pm
Lethiel Miyu_av_Isfolket Lavagetas_heqetai Lethiel phi ! zazdroscisz bo nie mas z swojej i nie mozesz sie nia macac po.. uchu mrgreen niegrzeczna ;P ze tez musicie sie uciekac do takich sztucznosci ;] To nie sztuczności sa takie.....naturalne.. zbliżają nas do natury xDDD i są urocze ^^" 3nodding i maja przyssawki ! xD tylko ssanie wam w glowie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:40 pm
Lethiel Miyu_av_Isfolket Lavagetas_heqetai Lethiel phi ! zazdroscisz bo nie mas z swojej i nie mozesz sie nia macac po.. uchu mrgreen niegrzeczna ;P ze tez musicie sie uciekac do takich sztucznosci ;] To nie sztuczności sa takie.....naturalne.. zbliżają nas do natury xDDD i są urocze ^^" 3nodding i maja przyssawki ! xD Kolejny duży plus.. nie ześlizgują się ^^" xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:44 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel phi ! zazdroscisz bo nie mas z swojej i nie mozesz sie nia macac po.. uchu mrgreen niegrzeczna ;P ze tez musicie sie uciekac do takich sztucznosci ;] co w tym niegrzecznego ? xD *drap sie w ucho macka*
Oo
Miyu- ja znam inny naturalny sposob ;DNaprawdę? >,> jaki? xDD Podziel się nim z nami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:45 pm
Lethiel BeeWolf Wrocił ja, sztuka kuchenna nie jest mi obca. mniaaaam xD gotuj mi ! whee x3 uwielbiam jesc >.> *tuulu przytuulu wilczka*
>Gotuj mi na to mam chetke< mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:46 pm
Miyu_av_Isfolket Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel phi ! zazdroscisz bo nie mas z swojej i nie mozesz sie nia macac po.. uchu mrgreen niegrzeczna ;P ze tez musicie sie uciekac do takich sztucznosci ;] co w tym niegrzecznego ? xD *drap sie w ucho macka*
Oo
Miyu- ja znam inny naturalny sposob ;DNaprawdę? >,> jaki? xDD Podziel się nim z nami xd wstydze sie ;D poza tym słowa nic nie znacza ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:51 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf Wrocił ja, sztuka kuchenna nie jest mi obca. mniaaaam xD gotuj mi ! whee x3 uwielbiam jesc >.> *tuulu przytuulu wilczka*
>Gotuj mi na to mam chetke< mrgreen zatrzes mna taka mam chetke ! heart xd
ide dzwonic do doma.. zaraz wracam >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |