|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 11:54 am
Anzelmo hmmm... a wlasnie... jak w koncu wyszlo z tymi praktykami? skonczylo sie podaniem o zmiane miejsca, czekam na odpowiedz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 11:54 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai chociaz rzeczy moglas rozdac ;D nie zdazylam wink to wiesz, nastepnym razem wiedz ze o tym wspomnialem wink a powaznie to nie waż sie nigdzie isc ;pRin- ja sie wstydze tylko jak mam gołą pupe ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 11:56 am
Lavagetas_heqetai Rin- ja sie wstydze tylko jak mam gołą pupe ;D no to sie nie dziwie, czemu mi taka dziwna prace na poczatku przy remoncie dales... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 11:57 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin- ja sie wstydze tylko jak mam gołą pupe ;D no to sie nie dziwie, czemu mi taka dziwna prace na poczatku przy remoncie dales... XD rozgryzlas mnie ;D ajj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:02 pm
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin- ja sie wstydze tylko jak mam gołą pupe ;D no to sie nie dziwie, czemu mi taka dziwna prace na poczatku przy remoncie dales... XD rozgryzlas mnie ;D ajj kocia prezydentowna musi bys inteligentna XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:04 pm
musze leciec... =_= cya later, people
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:04 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin- ja sie wstydze tylko jak mam gołą pupe ;D no to sie nie dziwie, czemu mi taka dziwna prace na poczatku przy remoncie dales... XD rozgryzlas mnie ;D ajj kocia prezydentowna musi bys inteligentna XDDDD taa syna zna na wskroś ;D jak gestapo ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:05 pm
Anzelmo musze leciec... =_= cya later, people papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:06 pm
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai kocia prezydentowna musi bys inteligentna XDDDD taa syna zna na wskroś ;D jak gestapo ;D jak to mamuska wink a gestapo to stare czasy... rolleyes mrgreen "Alo Alo" wygrywalo pod tym wzgledem ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:08 pm
witaj whee ( znikam na 15 minut ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:09 pm
Rin_Youkai witaj whee ( znikam na 15 minut ninja ) aha ninja xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:09 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai kocia prezydentowna musi bys inteligentna XDDDD taa syna zna na wskroś ;D jak gestapo ;D jak to mamuska wink a gestapo to stare czasy... rolleyes mrgreen "Alo Alo" wygrywalo pod tym wzgledem ;P o tak ten serial wymiata ;D ooo Renee grrrr! ;D (bede kazal tak mowic do mnie swojej zonie ;DDD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:13 pm