|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:38 am
Rin_Youkai Maru, witam ninja * drapie sie lapka za uchem * czesc Rinka Rodzynka fajna jestes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:42 am
yuri_kiku czesc Rinka Rodzynka fajna jestes Sygnaturka nie moze miec wiecej niz 100kb, musisz ja zmniejszyc albo usunac!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:45 am
Omega Sun yuri_kiku czesc Rinka Rodzynka fajna jestes Sygnaturka nie moze miec wiecej niz 100kb, musisz ja zmniejszyc albo usunac!!!! spoko juz zmieniam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:53 am
*patrzy na nia* *stawia swoj kubek z herbatka na stole* *wymuje drugi kubek i wlewa herbatki* *podaje owy kubek dla Omi* *popija herbatke ze swojego* jak tam leci? =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 11:02 am
Anzelmo *patrzy na nia* *stawia swoj kubek z herbatka na stole* *wymuje drugi kubek i wlewa herbatki* *podaje owy kubek dla Omi* *popija herbatke ze swojego* jak tam leci? =^_^= dzieki, potluklam dzbanek i nie chcialo mi sie robic nowej w filizance za kazdym razem sweatdrop U mnie nic ciekawego, wywalilam wszystkie fotki z dysku na plyty, wiec w koncu mam troche miejsca... Czesc Beeczuszko smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 11:05 am
yhmm... to cos nowego ninja kufa i znowu mycie naczyn po pierogach spadlo na mnie == Yuri: przerazasz mnie... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 11:08 am
Omega Sun dzieki, potluklam dzbanek i nie chcialo mi sie robic nowej w filizance za kazdym razem sweatdrop U mnie nic ciekawego, wywalilam wszystkie fotki z dysku na plyty, wiec w koncu mam troche miejsca... ja praktycznie nie mam fot na kompie, ale za to ile mi obrazki z m&a zajmuja @_@'''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 11:08 am
Rin_Youkai yhmm... to cos nowego ninja kufa i znowu mycie naczyn po pierogach spadlo na mnie == Masz przeujane. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 11:10 am
Rin_Youkai Omega Sun dzieki, potluklam dzbanek i nie chcialo mi sie robic nowej w filizance za kazdym razem sweatdrop U mnie nic ciekawego, wywalilam wszystkie fotki z dysku na plyty, wiec w koncu mam troche miejsca... ja praktycznie nie mam fot na kompie, ale za to ile mi obrazki z m&a zajmuja @_@''' A masz jakies pocieszne ArtBooki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 11:10 am
BeeWolf Rin_Youkai yhmm... to cos nowego ninja kufa i znowu mycie naczyn po pierogach spadlo na mnie == Masz przeujane. talk2hand wieeeem xp ale sprawne rece Rin sobie juz z tym poradzily heart jestem juz tak wprawiona w myciu naczyn, ze moze pojde do jakiegos konkursu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|