|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:56 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai nie wiem czy w ogole wpuszczają zwierzeta ;] a to moge byc rekwizytem w tancu ;P i nie bedzie ci przeszkadzac ze beda cie dotykały tym czy tamtym? ;] Jako kto to nie ma dla mnie znaczenia XD wink *w czasie ciagniecia dlubie sobie pazurem w zebach* Mrau
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:57 am
BeeWolf Rin_Youkai * pozera kawal miecha* no albo ona, albo ja przezyjemy... ninja * po najedzeniu kladzie sie grzecznie na plecach i rozciaga leniwie * Mrau heart whee I co pewnie teraz pogłaśkać ? a no mozna XD * nadstawia sie do glaskania *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:58 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai * pozera kawal miecha* no albo ona, albo ja przezyjemy... ninja * po najedzeniu kladzie sie grzecznie na plecach i rozciaga leniwie * Mrau heart whee I co pewnie teraz pogłaśkać ? a no mozna XD * nadstawia sie do glaskania * glasku glasku, ide sobie bay.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:58 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai nie wiem czy w ogole wpuszczają zwierzeta ;] a to moge byc rekwizytem w tancu ;P i nie bedzie ci przeszkadzac ze beda cie dotykały tym czy tamtym? ;] Jako kto to nie ma dla mnie znaczenia XD wink *w czasie ciagniecia dlubie sobie pazurem w zebach* Mrau dobra- pozostawimy twoje ciagoty w strefie sekretów ;D twoja kolej ;]
Bee- daleko jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 8:02 am
Lavagetas_heqetai dobra- pozostawimy twoje ciagoty w strefie sekretów ;D twoja kolej ;]
Bee- daleko jeszcze?jakie moje ciagoty, mnie w 100% kobieta nie pociaga wygladem ;P Ej! 4fjdfsf@#&W&*Q!!! * po krotkim bulwersie niesie go dalej* daleko jeszcze ? XD Onii-chan: Papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 8:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 8:04 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai dobra- pozostawimy twoje ciagoty w strefie sekretów ;D twoja kolej ;]
Bee- daleko jeszcze?jakie moje ciagoty, mnie w 100% kobieta nie pociaga wygladem ;P Ej! 4fjdfsf@#&W&*Q!!! * po krotkim bulwersie niesie go dalej* daleko jeszcze ? XD Onii-chan: Papa whee pociaga cie czyms innym? ;] XD nie wiem- bee znał ten lokal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 8:08 am
Lavagetas_heqetai pociaga cie czyms innym? ;] XD nie wiem- bee znał ten lokaltak... niczym moj drogi, niczym ! ;P * to jakie ja sobie o tobie moge budowac XD * Ooo! jedzenie przyszlo do domu! To ja bede leciec wink papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 8:09 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai pociaga cie czyms innym? ;] XD nie wiem- bee znał ten lokaltak... niczym moj drogi, niczym ! ;P * to jakie ja sobie o tobie moge budowac XD * Ooo! jedzenie przyszlo do domu! To ja bede leciec wink papa whee na razie- o mnie mozna tylko mile i pozytywne zdanie budowac ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 8:58 am