|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:42 am
Jak przyjemnie byc przywitanym z rana. Co sie dzieje ciekawego? BeeWolf - Degenerat w zupelnosci wystarczy, snilem Ci sie w nocy ze tak czule do mnie mowisz? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:43 am
Rin_Youkai BeeWolf >mac mac< mięsiwo jest w lodowie malyenka. talk2hand konniczyna Degeneratku. buuu * smutne oczka * eh... * przygniata go swym cielskiem i rozpacza * crying ' >mra cieplutko< mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:44 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * porusza sie po ziemi ciagnieta za futro * mruuu idziemy na panienki heart mrgreen Degenerat: witaj 3nodding tylko pamietaj- nie wsypuj drobnych do majtek ;DMrau! * ryk dopowiadajacy zrozumieniu * a zabierac im moge? >_> majtki czy kase? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:44 am
degenerat BeeWolf - Degenerat w zupelnosci wystarczy, snilem Ci sie w nocy ze tak czule do mnie mowisz? rolleyes Nie poprostu moj kumpel kupił sobie Krewetke filtrujaca i nazwał ja Degeneratek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:45 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * porusza sie po ziemi ciagnieta za futro * mruuu idziemy na panienki heart mrgreen Degenerat: witaj 3nodding tylko pamietaj- nie wsypuj drobnych do majtek ;DMrau! * ryk dopowiadajacy zrozumieniu * a zabierac im moge? >_> majtki czy kase? ;] ymmm * mysli co jest bardziej wartosciowe dla tygrysa* emm x_X umm X_x eeeee ... a moge jedno i drugie? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:46 am
Mrauuuu Mraaaauuuuu * ryczu mu nad uchem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:47 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * porusza sie po ziemi ciagnieta za futro * mruuu idziemy na panienki heart mrgreen Degenerat: witaj 3nodding tylko pamietaj- nie wsypuj drobnych do majtek ;DMrau! * ryk dopowiadajacy zrozumieniu * a zabierac im moge? >_> majtki czy kase? ;] ymmm * mysli co jest bardziej wartosciowe dla tygrysa* emm x_X umm X_x eeeee ... a moge jedno i drugie? surprised bez kasy nie zatancza- kto wtedy bedzie tanczyl? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:47 am
BeeWolf degenerat BeeWolf - Degenerat w zupelnosci wystarczy, snilem Ci sie w nocy ze tak czule do mnie mowisz? rolleyes Nie poprostu moj kumpel kupił sobie Krewetke filtrujaca i nazwał ja Degeneratek. Niezwykle sympatycznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:48 am
Rin_Youkai Mrauuuu Mraaaauuuuu * ryczu mu nad uchem* >Podnosi sie ciegnie ja za łape dokuchni< >Wyciaga wielki kawał miecha< Wczoraj jeszcze robił MUUUUUUUUUUUUUUU. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:49 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai ymmm * mysli co jest bardziej wartosciowe dla tygrysa* emm x_X umm X_x eeeee ... a moge jedno i drugie? surprised bez kasy nie zatancza- kto wtedy bedzie tanczyl? ;] no, a jak na nie porycze glosno, to wtedy nie zatancza ? T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:51 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai ymmm * mysli co jest bardziej wartosciowe dla tygrysa* emm x_X umm X_x eeeee ... a moge jedno i drugie? surprised bez kasy nie zatancza- kto wtedy bedzie tanczyl? ;] no, a jak na nie porycze glosno, to wtedy nie zatancza ? T.T nie wiem czy w ogole wpuszczają zwierzeta ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:51 am
BeeWolf Rin_Youkai Mrauuuu Mraaaauuuuu * ryczu mu nad uchem* >Podnosi sie ciegnie ja za łape dokuchni< >Wyciaga wielki kawał miecha< Wczoraj jeszcze robił MUUUUUUUUUUUUUUU. mrgreen * pozera kawal miecha* no albo ona, albo ja przezyjemy... ninja * po najedzeniu kladzie sie grzecznie na plecach i rozciaga leniwie * Mrau heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:52 am
Lavagetas_heqetai nie wiem czy w ogole wpuszczają zwierzeta ;] a to moge byc rekwizytem w tancu ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:54 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai nie wiem czy w ogole wpuszczają zwierzeta ;] a to moge byc rekwizytem w tancu ;P i nie bedzie ci przeszkadzac ze beda cie dotykały tym czy tamtym? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:55 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai Mrauuuu Mraaaauuuuu * ryczu mu nad uchem* >Podnosi sie ciegnie ja za łape dokuchni< >Wyciaga wielki kawał miecha< Wczoraj jeszcze robił MUUUUUUUUUUUUUUU. mrgreen * pozera kawal miecha* no albo ona, albo ja przezyjemy... ninja * po najedzeniu kladzie sie grzecznie na plecach i rozciaga leniwie * Mrau heart whee I co pewnie teraz pogłaśkać ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|