|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:27 am
BeeWolf E no czesc. >Trzyma dłonie na jej pośladkach< mrał, lubie jak sie mnie tak na siłe przygniata. mrafł. no to akurat... 400 kilo zywego tygrysa, to Cie niezle przygniecie heart *zabaczyla za nim kawalek sporego miesa i zaczela sie slinic* mlasku mlasku *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:28 am
Lavagetas_heqetai no to pojdziesz z nami do lokalu i bedziesz wsuwala tancerkom kase za majtki mrgreen Bee- nie wyrwie tylko nagoni nam troche ;D poza tym zawsze mozemy popatrzyc ;] Mam nadzieje, ze nagoni a nie zabierze sobie wszystkie sarenki, a nam zostawi tylko stare kozy. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:29 am
Lavagetas_heqetai no to pojdziesz z nami do lokalu i bedziesz wsuwala tancerkom kase za majtki mrgreen Bee- nie wyrwie tylko nagoni nam troche ;D poza tym zawsze mozemy popatrzyc ;] okej mrgreen a no nagonie , nagonie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:30 am
BeeWolf Lavagetas_heqetai no to pojdziesz z nami do lokalu i bedziesz wsuwala tancerkom kase za majtki mrgreen Bee- nie wyrwie tylko nagoni nam troche ;D poza tym zawsze mozemy popatrzyc ;] Mam nadzieje, ze nagoni a nie zabierze sobie wszystkie sarenki, a nam zostawi tylko stare kozy. neutral no popatrz tylko na nas- ktora sie nam oprze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:30 am
Rin_Youkai BeeWolf E no czesc. >Trzyma dłonie na jej pośladkach< mrał, lubie jak sie mnie tak na siłe przygniata. mrafł. no to akurat... 400 kilo zywego tygrysa, to Cie niezle przygniecie heart *zabaczyla za nim kawalek sporego miesa i zaczela sie slinic* mlasku mlasku *_* >PszczołoWilki lubia lerzeć pod 400kg żywej tygrysicy< >Kap kap< >po twarzy spływa mu jej slina< Fart iż mam to coś na ryjku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:31 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf Lavagetas_heqetai no to pojdziesz z nami do lokalu i bedziesz wsuwala tancerkom kase za majtki mrgreen Bee- nie wyrwie tylko nagoni nam troche ;D poza tym zawsze mozemy popatrzyc ;] Mam nadzieje, ze nagoni a nie zabierze sobie wszystkie sarenki, a nam zostawi tylko stare kozy. neutral no popatrz tylko na nas- ktora sie nam oprze wink No, e no ... Masz racje no ktora. >wypina pierś<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:33 am
BeeWolf Lavagetas_heqetai BeeWolf Lavagetas_heqetai no to pojdziesz z nami do lokalu i bedziesz wsuwala tancerkom kase za majtki mrgreen Bee- nie wyrwie tylko nagoni nam troche ;D poza tym zawsze mozemy popatrzyc ;] Mam nadzieje, ze nagoni a nie zabierze sobie wszystkie sarenki, a nam zostawi tylko stare kozy. neutral no popatrz tylko na nas- ktora sie nam oprze wink No, e no ... Masz racje no ktora. >wypina pierś< no!- prowadz wiec Bee ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mowie więc, Mała idzie z nami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf E no czesc. >Trzyma dłonie na jej pośladkach< mrał, lubie jak sie mnie tak na siłe przygniata. mrafł. no to akurat... 400 kilo zywego tygrysa, to Cie niezle przygniecie heart *zabaczyla za nim kawalek sporego miesa i zaczela sie slinic* mlasku mlasku *_* >PszczołoWilki lubia lerzeć pod 400kg żywej tygrysicy< >Kap kap< >po twarzy spływa mu jej slina< Fart iż mam to coś na ryjku. Ymm * otrzepuje sie z marzen o miesie i wraca do rzeczywistosci* * liz liz go po twarzy* Juz nie masz XD * pac pac go lapa by dal jej mieso*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:37 am
BeeWolf Mowie więc, Mała idzie z nami. * porusza sie po ziemi ciagnieta za futro * mruuu idziemy na panienki heart mrgreen Degenerat: witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:38 am
Rin_Youkai Ymm * otrzepuje sie z marzen o miesie i wraca do rzeczywistosci* * liz liz go po twarzy* Juz nie masz XD * pac pac go lapa by dal jej mieso* >mac mac< mięsiwo jest w lodowie malyenka. talk2hand konniczyna Degeneratku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:38 am
Rin_Youkai BeeWolf Mowie więc, Mała idzie z nami. * porusza sie po ziemi ciagnieta za futro * mruuu idziemy na panienki heart mrgreen Degenerat: witaj 3nodding tylko pamietaj- nie wsypuj drobnych do majtek ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:41 am
BeeWolf >mac mac< mięsiwo jest w lodowie malyenka. talk2hand konniczyna Degeneratku. buuu * smutne oczka * eh... * przygniata go swym cielskiem i rozpacza * crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:42 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * porusza sie po ziemi ciagnieta za futro * mruuu idziemy na panienki heart mrgreen Degenerat: witaj 3nodding tylko pamietaj- nie wsypuj drobnych do majtek ;DMrau! * ryk dopowiadajacy zrozumieniu * a zabierac im moge? >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|