|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:09 am
* obserwuje go dyskretnie i napina miesnie do skoku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:10 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai a to barbarzynstwo spoko- nie probowalem jeszcze ;D widze, ze pamiec nie zawodzi XD * pozera makaron* masz jeszcze? * maslane oczka* pewnie ze nie ;P wcinaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:12 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai a to barbarzynstwo spoko- nie probowalem jeszcze ;D widze, ze pamiec nie zawodzi XD * pozera makaron* masz jeszcze? * maslane oczka* pewnie ze nie ;P wcinaj *tak sie rzucila, ze przez przypadek ugryzla jego w lape i nawet tego nie zauwazyla* haps haps! * przewraca sie zadowolona i najedzona na plecy *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:12 am
Rin_Youkai * obserwuje go dyskretnie i napina miesnie do skoku* >spoglada w jej strobne< czemu wygladasz jak bys chciała skoczyc na mnie siedzacego i czajacego sie w kacie ? siema kredeczku :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:14 am
BeeWolf Rin_Youkai * obserwuje go dyskretnie i napina miesnie do skoku* >spoglada w jej strobne< czemu wygladasz jak bys chciała skoczyc na mnie siedzacego i czajacego sie w kacie ? siema kredeczku :* nie, nie tylko tak Ci sie wydaje... * gwizdze, by odwrocic jego uwage*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:15 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai a to barbarzynstwo spoko- nie probowalem jeszcze ;D widze, ze pamiec nie zawodzi XD * pozera makaron* masz jeszcze? * maslane oczka* pewnie ze nie ;P wcinaj *tak sie rzucila, ze przez przypadek ugryzla jego w lape i nawet tego nie zauwazyla* haps haps! * przewraca sie zadowolona i najedzona na plecy * uwazaj troche bo ci cos odgryze ;P
Czesc wilczku- a moze ty wiesz o co chodzi z ramkami? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:16 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai * obserwuje go dyskretnie i napina miesnie do skoku* >spoglada w jej strobne< czemu wygladasz jak bys chciała skoczyc na mnie siedzacego i czajacego sie w kacie ? siema kredeczku :* nie, nie tylko tak Ci sie wydaje... * gwizdze, by odwrocic jego uwage* >Udaje iż odwrociła jego uwagę< ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:17 am
Lavagetas_heqetai uwazaj troche bo ci cos odgryze ;P
Hym ? o_O * zdziwiona dalej sie przewraca z boku na bok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:18 am
Lavagetas_heqetai Czesc wilczku- a moze ty wiesz o co chodzi z ramkami? wink Drogi Kredku aka Flamasterku, nie kusza nie wiem, nieststy nie mam bladego pojęcia na temat zawszonych ramek w profilu, bo sam nie wiem jak moj profil wyglada. Prawde mowiac nieinteresuje mnie to zjawisko. Idziemy na panienki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:19 am
BeeWolf >Udaje iż odwrociła jego uwagę< ... *patrzy czy nikt nie widzi* ninja ninja * rzuca sie na niego i przewraca przygniatajac wielkimi tygrysimi lapami * Witaj whee * machu machu ogonkiem* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:21 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai uwazaj troche bo ci cos odgryze ;P
Hym ? o_O * zdziwiona dalej sie przewraca z boku na bok* nic ;P
Bee- pewno ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:23 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai uwazaj troche bo ci cos odgryze ;P
Bee- pewno ;P * gryz go w ogon* no to dobrze XD ja tez chce isc na panienki .o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:23 am
Rin_Youkai BeeWolf >Udaje iż odwrociła jego uwagę< ... *patrzy czy nikt nie widzi* ninja ninja * rzuca sie na niego i przewraca przygniatajac wielkimi tygrysimi lapami * Witaj whee * machu machu ogonkiem* mrgreen E no czesc. >Trzyma dłonie na jej pośladkach< mrał, lubie jak sie mnie tak na siłe przygniata. mrafł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:25 am
Ale jest problem ! Mianowicie Rin chce iśc z nami, ona nam wyrwie wszystkie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 7:26 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai uwazaj troche bo ci cos odgryze ;P
Bee- pewno ;P * gryz go w ogon* no to dobrze XD ja tez chce isc na panienki .o. no to pojdziesz z nami do lokalu i bedziesz wsuwala tancerkom kase za majtki mrgreen Bee- nie wyrwie tylko nagoni nam troche ;D poza tym zawsze mozemy popatrzyc ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|