|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:13 pm
Omega Sun Kiray a dlaczego ktos ma Cie bronic wink zobaczysz bedzie fajnie heart *zaczyna schodzic na dol* skoro tak mowisz wink *puszcza baka w strone drzwi* na wszelki wypadek... jak by nas ktos sledzil albo podsluchiwal *obejmuje ja ramieniem* tylko uwazaj tu sa schody...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:18 pm
nasluchuj nasluchuj, jakby co to Cie zawolam i przybedziesz mi na ratunek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:18 pm
Kiray Omega Sun Kiray a dlaczego ktos ma Cie bronic wink zobaczysz bedzie fajnie heart *zaczyna schodzic na dol* skoro tak mowisz wink *puszcza baka w strone drzwi* na wszelki wypadek... jak by nas ktos sledzil albo podsluchiwal *obejmuje ja ramieniem* tylko uwazaj tu sa schody... *zaczyna kaszleć* agh-agh-agh! o fuuuuuu!
wszystko słysze! scream Omi!!! Uważaj!!! Jak masz zamiar z nim spędzić noc w piwnicy to przygotuj się na przeterminowane gazy!!! agh-agh! *pada na ziemie i łapie sie za gardło* *kaszle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:21 pm
hellou, people *nic nie pije, bo za pozno...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:21 pm
Terrorystka Frania *zaczyna kaszleć* agh-agh-agh! o fuuuuuu!
wszystko słysze! scream Omi!!! Uważaj!!! Jak masz zamiar z nim spędzić noc w piwnicy to przygotuj się na przeterminowane gazy!!! agh-agh! *pada na ziemie i łapie sie za gardło* *kaszle* eek *otwiera szeroko okno, wachluje ja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:22 pm
Terrorystka Frania Kiray Omega Sun Kiray a dlaczego ktos ma Cie bronic wink zobaczysz bedzie fajnie heart *zaczyna schodzic na dol* skoro tak mowisz wink *puszcza baka w strone drzwi* na wszelki wypadek... jak by nas ktos sledzil albo podsluchiwal *obejmuje ja ramieniem* tylko uwazaj tu sa schody... *zaczyna kaszleć* agh-agh-agh! o fuuuuuu!
wszystko słysze! scream Omi!!! Uważaj!!! Jak masz zamiar z nim spędzić noc w piwnicy to przygotuj się na przeterminowane gazy!!! agh-agh! *pada na ziemie i łapie sie za gardło* *kaszle* sesesese... jednak nie przybedzie na ratunek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:22 pm
Anzelmo hellou, people *nic nie pije, bo za pozno...* *rzuca wypełzając* uwazaj na Kiraya... nie jadł nic dobrego na kolację stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:23 pm
Kiray Terrorystka Frania Kiray Omega Sun Kiray a dlaczego ktos ma Cie bronic wink zobaczysz bedzie fajnie heart *zaczyna schodzic na dol* skoro tak mowisz wink *puszcza baka w strone drzwi* na wszelki wypadek... jak by nas ktos sledzil albo podsluchiwal *obejmuje ja ramieniem* tylko uwazaj tu sa schody... *zaczyna kaszleć* agh-agh-agh! o fuuuuuu!
wszystko słysze! scream Omi!!! Uważaj!!! Jak masz zamiar z nim spędzić noc w piwnicy to przygotuj się na przeterminowane gazy!!! agh-agh! *pada na ziemie i łapie sie za gardło* *kaszle* sesesese... jednak nie przybedzie na ratunek... *pluje nań śluzem z macek* evil hm!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:25 pm
Terrorystka Frania Anzelmo hellou, people *nic nie pije, bo za pozno...* *rzuca wypełzając* uwazaj na Kiraya... nie jadł nic dobrego na kolację stressed to moze bylo trzeba cos mu dac? biedaczek pewnie z deka... wnerwiony jest? >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:25 pm
nic-tu-po-mnie... *wypełza* burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:28 pm
Terrorystka Frania nic-tu-po-mnie... *wypełza* burning_eyes dobranoc >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:29 pm
Ktos tu jeszcze zostal ? ninja
*scieli lozeczko i szykuje sie do snu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:31 pm
Omega Sun Ktos tu jeszcze zostal ? ninja *scieli lozeczko i szykuje sie do snu* prawdopodobnie... =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:34 pm
Anzelmo Omega Sun Ktos tu jeszcze zostal ? ninja *scieli lozeczko i szykuje sie do snu* prawdopodobnie... =^_^= co slychac, jak dzionek mija?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|