|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 1:21 pm
Kyoko Suomi Katka1989 Kyoko sprawdz jeszcze jakieś inne czerwone buty. naprawdę by to fajnie wyglądało do tych ciuchów 3nodding oki, przymierze, ale jutro, bo juz musze isc sad dzieki za rade! No to pa wszystkim crying papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 1:22 pm
Rynn the Vampire Kyoko Suomi Rynn the Vampire Aque Rynn the Vampire HOOOOO!!! Też jestem z Tychów, ja też, ja też! I Kagenoyami, mój chłopak, też ^^ tylko, że teraz wyjechał --'' z której części Tychów jesteś, do której budy chodzisz, i takie tam? Osiedle Z, a łażę do Gim. 7. NIe powiem, ci gdize mieszkam dokładniej, bo możesz być jakimś zboczeńcem razz ........ stare i tyle było z mojej chęci pomocy i sympatii...jednak wolę być niemiłym i wrednym i zimnym wampirem, z osobistym cieniem stare Ej, Rynn, nie przejmuj sie nia.. ona tylko zartowala... wspaniale, miłych żartów życzę stare Co do butów - może poprostu red goth bootsy? redface redface redface Przepraszam. Ja mam jakieś skrzywione poczucie humoru. rolleyes *szuka po kieszeniach* Przyjmiesz kfiatka na przeprosiny? *zastanawia się, czy może uścisnąć Rynn, po czym rezygnuje z tego pomysłu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 1:26 pm
ja też muszę kończyć. Rynn nie przejmuj się, my wiemy, ze nie jesteś żadnym zbokiem ^^"
jak będziecie mieć czas to proszę pobumpujcie na moim quescie i sklepiku. papa! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 1:30 pm
Aque Rynn the Vampire Kyoko Suomi Rynn the Vampire Aque Rynn the Vampire HOOOOO!!! Też jestem z Tychów, ja też, ja też! I Kagenoyami, mój chłopak, też ^^ tylko, że teraz wyjechał --'' z której części Tychów jesteś, do której budy chodzisz, i takie tam? Osiedle Z, a łażę do Gim. 7. NIe powiem, ci gdize mieszkam dokładniej, bo możesz być jakimś zboczeńcem razz ........ stare i tyle było z mojej chęci pomocy i sympatii...jednak wolę być niemiłym i wrednym i zimnym wampirem, z osobistym cieniem stare Ej, Rynn, nie przejmuj sie nia.. ona tylko zartowala... wspaniale, miłych żartów życzę stare Co do butów - może poprostu red goth bootsy? redface redface redface Przepraszam. Ja mam jakieś skrzywione poczucie humoru. rolleyes *szuka po kieszeniach* Przyjmiesz kfiatka na przeprosiny? *zastanawia się, czy może uścisnąć Rynn, po czym rezygnuje z tego pomysłu* dziękuję za obie rzeczy stare Papa Kati, miło, że chociaż ty to wiesz stare Też już idę.....żegnam wszystkich stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 1:35 pm
cze wszystkim !!!
hmm
rynn zboczeńcem
'prubuje sobie wyobrazić'
lol
buhahahaha
wyszło mi skrzyżowanie rynn i jacola
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 1:35 pm
Przepraszam, nooo... sad Mam nadzieję, że mi kiedyś wybaczysz sad Naprawdę nie miałam na myśli nic złego. Nie chcę mieć jakiś nieprzyjemnych stosunków z kimkolwiek z was.
Okej, to ja też zmykam, bo co będę tutaj tak sama siedzieć. *wymyka się z pomieszczenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 11:56 pm
*z dzikim wrzaskiem wbiega do pokoju* OMG!!! Już niedługo! Miałam pinklinka!!! whee yyy... cześć wszystkim! xd (jeśli ktokolwiek tu jest... stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 12:58 am
Katka1989 *z dzikim wrzaskiem wbiega do pokoju* OMG!!! Już niedługo! Miałam pinklinka!!! whee yyy... cześć wszystkim! xd (jeśli ktokolwiek tu jest... stare ) Ja jestem*Wychodzi ze swojego pokoju*A mi pink linki nie chcą wskakiwać crying pokazuje tylko, że stronma się z błędami wczytała i nawet klikanie wstecz nic nie pomaga crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 1:02 am
Sei chan Katka1989 *z dzikim wrzaskiem wbiega do pokoju* OMG!!! Już niedługo! Miałam pinklinka!!! whee yyy... cześć wszystkim! xd (jeśli ktokolwiek tu jest... stare ) Ja jestem*Wychodzi ze swojego pokoju*A mi pink linki nie chcą wskakiwać crying pokazuje tylko, że stronma się z błędami wczytała i nawet klikanie wstecz nic nie pomaga crying Hej. przykro mi sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 1:04 am