Welcome to Gaia! ::

Gaia Online is currently under maintenance. We will be back at around 3:20AM, PST.

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 254 255 256 257 258 259 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Katka1989

PostPosted: Mon Aug 09, 2004 1:21 pm

Kyoko Suomi
Katka1989
Kyoko sprawdz jeszcze jakieś inne czerwone buty. naprawdę by to fajnie wyglądało do tych ciuchów 3nodding

oki, przymierze, ale jutro, bo juz musze isc sad dzieki za rade!

No to pa wszystkim crying
papa
PostPosted: Mon Aug 09, 2004 1:22 pm

Rynn the Vampire
Kyoko Suomi
Rynn the Vampire
Aque
Rynn the Vampire
HOOOOO!!! Też jestem z Tychów, ja też, ja też! I Kagenoyami, mój chłopak, też ^^ tylko, że teraz wyjechał --'' z której części Tychów jesteś, do której budy chodzisz, i takie tam?

Osiedle Z, a łażę do Gim. 7. NIe powiem, ci gdize mieszkam dokładniej, bo możesz być jakimś zboczeńcem razz

........ stare i tyle było z mojej chęci pomocy i sympatii...jednak wolę być niemiłym i wrednym i zimnym wampirem, z osobistym cieniem stare

Ej, Rynn, nie przejmuj sie nia.. ona tylko zartowala...

wspaniale, miłych żartów życzę stare
Co do butów - może poprostu red goth bootsy?

redface redface redface
Przepraszam. Ja mam jakieś skrzywione poczucie humoru. rolleyes
*szuka po kieszeniach* Przyjmiesz kfiatka na przeprosiny? *zastanawia się, czy może uścisnąć Rynn, po czym rezygnuje z tego pomysłu*

Aque

Katka1989

PostPosted: Mon Aug 09, 2004 1:26 pm

ja też muszę kończyć. Rynn nie przejmuj się, my wiemy, ze nie jesteś żadnym zbokiem ^^"

jak będziecie mieć czas to proszę pobumpujcie na moim quescie i sklepiku. papa! heart
PostPosted: Mon Aug 09, 2004 1:30 pm

Aque
Rynn the Vampire
Kyoko Suomi
Rynn the Vampire
Aque
Rynn the Vampire
HOOOOO!!! Też jestem z Tychów, ja też, ja też! I Kagenoyami, mój chłopak, też ^^ tylko, że teraz wyjechał --'' z której części Tychów jesteś, do której budy chodzisz, i takie tam?

Osiedle Z, a łażę do Gim. 7. NIe powiem, ci gdize mieszkam dokładniej, bo możesz być jakimś zboczeńcem razz

........ stare i tyle było z mojej chęci pomocy i sympatii...jednak wolę być niemiłym i wrednym i zimnym wampirem, z osobistym cieniem stare

Ej, Rynn, nie przejmuj sie nia.. ona tylko zartowala...

wspaniale, miłych żartów życzę stare
Co do butów - może poprostu red goth bootsy?

redface redface redface
Przepraszam. Ja mam jakieś skrzywione poczucie humoru. rolleyes
*szuka po kieszeniach* Przyjmiesz kfiatka na przeprosiny? *zastanawia się, czy może uścisnąć Rynn, po czym rezygnuje z tego pomysłu*

dziękuję za obie rzeczy stare
Papa Kati, miło, że chociaż ty to wiesz stare
Też już idę.....żegnam wszystkich stare

Rynn the Vampire
Crew

Sayokun

PostPosted: Mon Aug 09, 2004 1:35 pm

cze wszystkim !!!

hmm

rynn zboczeńcem

'prubuje sobie wyobrazić'

lol

buhahahaha

wyszło mi skrzyżowanie rynn i jacola
PostPosted: Mon Aug 09, 2004 1:35 pm

Przepraszam, nooo... sad
Mam nadzieję, że mi kiedyś wybaczysz sad Naprawdę nie miałam na myśli nic złego. Nie chcę mieć jakiś nieprzyjemnych stosunków z kimkolwiek z was.

Okej, to ja też zmykam, bo co będę tutaj tak sama siedzieć. *wymyka się z pomieszczenia*

Aque

Katka1989

PostPosted: Mon Aug 09, 2004 11:56 pm

*z dzikim wrzaskiem wbiega do pokoju* OMG!!! Już niedługo! Miałam pinklinka!!! whee yyy... cześć wszystkim! xd (jeśli ktokolwiek tu jest... stare )
PostPosted: Tue Aug 10, 2004 12:58 am

Katka1989
*z dzikim wrzaskiem wbiega do pokoju* OMG!!! Już niedługo! Miałam pinklinka!!! whee yyy... cześć wszystkim! xd (jeśli ktokolwiek tu jest... stare )

Ja jestem*Wychodzi ze swojego pokoju*A mi pink linki nie chcą wskakiwać crying pokazuje tylko, że stronma się z błędami wczytała i nawet klikanie wstecz nic nie pomaga crying

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Katka1989

PostPosted: Tue Aug 10, 2004 1:02 am

Sei chan
Katka1989

Ja jestem*Wychodzi ze swojego pokoju*A mi pink linki nie chcą wskakiwać crying pokazuje tylko, że stronma się z błędami wczytała i nawet klikanie wstecz nic nie pomaga crying
Hej. przykro mi sad
PostPosted: Tue Aug 10, 2004 1:04 am

to o czym pogadamy?

Katka1989

Delisa

PostPosted: Tue Aug 10, 2004 1:04 am

hejka biggrin
PostPosted: Tue Aug 10, 2004 1:06 am

Delisa
hejka biggrin
hejo! biggrin

Katka1989

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Tue Aug 10, 2004 1:08 am

A pomógłby mi ktoś guesta założyć??
PostPosted: Tue Aug 10, 2004 1:08 am

Katka1989
Delisa
hejka biggrin
hejo! biggrin

o czym wy tu rozmawiacie wink

Delisa

Katka1989

PostPosted: Tue Aug 10, 2004 1:09 am

Sei chan
A pomógłby mi ktoś guesta założyć??
a na co chcesz zbierać? ^^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 254 255 256 257 258 259 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games