|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 1:45 pm
napsugar buli-----> gin?? áááá.... többet olyat sem iszok xp Ha nem Gin akkor ezek jönnek utánna: Whisky, abszint, uzó, vodka, pálinka, tekila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 1:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 1:47 pm
Medvelaszlo napsugar buli-----> gin?? áááá.... többet olyat sem iszok xp Ha nem Gin akkor ezek jönnek utánna: Whisky, abszint, uzó, vodka, pálinka, tekila tequilla jöhet azt nagyon szeressem.... de te komoylan le akarsz itatani?? XD am az megy magamtól is xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 1:54 pm
nyűűűűűűűűűűűűűűűűűű crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 1:59 pm
Ezt figyi, Obiliával nemrég találtuk ki ezt a szójátékos viccet. wink Hogy hívják azt, aki Forma 1 rajongó, zoknit hord, félszemű, szeret lovagolni és van egy macskája? ForMacsKaLóZokni smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 2:05 pm
napsugar nyűűűűűűűűűűűűűűűűűű crying crying crying hehe...ne csak én sírassam őket... de a lány maga az angyal, itt a példa fotnkaXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 2:07 pm
Narcisz napsugar nyűűűűűűűűűűűűűűűűűű crying crying crying hehe...ne csak én sírassam őket... de a lány maga az angyal, itt a példa fotnkaXD mien példa?? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 2:14 pm
napsugar Narcisz napsugar nyűűűűűűűűűűűűűűűűűű crying crying crying hehe...ne csak én sírassam őket... de a lány maga az angyal, itt a példa fotnkaXD mien példa?? confused Hát a végén. Képes odaadni a kezét a fiúnak, csakhogy megint együt rajzolhassanak. Szerintem ez a szeretet annyira szép és őszinte kifejezése... szóval legyél te is ilyen önzetlen kis angyalka mint eddig 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 2:16 pm
Narcisz napsugar Narcisz napsugar nyűűűűűűűűűűűűűűűűűű crying crying crying hehe...ne csak én sírassam őket... de a lány maga az angyal, itt a példa fotnkaXD mien példa?? confused Hát a végén. Képes odaadni a kezét a fiúnak, csakhogy megint együt rajzolhassanak. Szerintem ez a szeretet annyira szép és őszinte kifejezése... szóval legyél te is ilyen önzetlen kis angyalka mint eddig 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 2:19 pm
napsugar Narcisz napsugar Narcisz napsugar nyűűűűűűűűűűűűűűűűűű crying crying crying hehe...ne csak én sírassam őket... de a lány maga az angyal, itt a példa fotnkaXD mien példa?? confused Hát a végén. Képes odaadni a kezét a fiúnak, csakhogy megint együt rajzolhassanak. Szerintem ez a szeretet annyira szép és őszinte kifejezése... szóval legyél te is ilyen önzetlen kis angyalka mint eddig 3nodding  DE a baltáktól maradj távolXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 2:23 pm
Narcisz napsugar Narcisz napsugar Narcisz hehe...ne csak én sírassam őket... de a lány maga az angyal, itt a példa fotnkaXD mien példa?? confused Hát a végén. Képes odaadni a kezét a fiúnak, csakhogy megint együt rajzolhassanak. Szerintem ez a szeretet annyira szép és őszinte kifejezése... szóval legyél te is ilyen önzetlen kis angyalka mint eddig 3nodding  DE a baltáktól maradj távolXD eek sweatdrop 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 2:24 pm
Narcisz napsugar Narcisz napsugar Narcisz hehe...ne csak én sírassam őket... de a lány maga az angyal, itt a példa fotnkaXD mien példa?? confused Hát a végén. Képes odaadni a kezét a fiúnak, csakhogy megint együt rajzolhassanak. Szerintem ez a szeretet annyira szép és őszinte kifejezése... szóval legyél te is ilyen önzetlen kis angyalka mint eddig 3nodding  DE a baltáktól maradj távolXD eek sweatdrop 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 2:05 am
ajjajj... ez tényleg nagyon szép és szomorú.... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 2:14 am
Óóó ezt ismerem smile Mire azt gondoltam gyerünk törd át az üveget kiderült hogy nemigen lehet sad
Ééés újra kék elf lettem ééés majd lehet hogy felveszek majd 1-2 embert msnen smile Éééés tetszik ez az új angyalkarika smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 2:54 am
Obilia Óóó ezt ismerem smile Mire azt gondoltam gyerünk törd át az üveget kiderült hogy nemigen lehet sad Ééés újra kék elf lettem ééés majd lehet hogy felveszek majd 1-2 embert msnen smile Éééés tetszik ez az új angyalkarika smile lol smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|