|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 11:45 am
Rin_Youkai * sama zaczyna wyc * a jednak to genetyczne XD >poluje na sarenke<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 11:47 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai tylko nie ciagnij bo to cholerny bol ;DD ja jestem delikatna pod kazdym wzgledem wink mrgreen nu ja mysle wink Bee- wez mi to urzadzenie bo bedziesz je mial w delikatnym miejscu ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 11:48 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai tylko nie ciagnij bo to cholerny bol ;DD ja jestem delikatna pod kazdym wzgledem wink mrgreen nu ja mysle wink * pac go wielka lapa * MRAU! * pokazuje zeby*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 11:49 am
BeeWolf Rin_Youkai * sama zaczyna wyc * a jednak to genetyczne XD >poluje na sarenke< ohohoho * podnosi jedna brew i robi usmiech jakby wiedziala co sie zaczyna* chcesz sie ze mna zmierzyc ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 11:51 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai tylko nie ciagnij bo to cholerny bol ;DD ja jestem delikatna pod kazdym wzgledem wink mrgreen nu ja mysle wink * pac go wielka lapa * MRAU! * pokazuje zeby* umiesz udawadniac swoje zdanie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 11:52 am
Lavagetas_heqetai umiesz udawadniac swoje zdanie ;D cos nie tak... * ryk mu nad uchem * mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 11:55 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai umiesz udawadniac swoje zdanie ;D cos nie tak... * ryk mu nad uchem * mrgreen nie nic ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 11:59 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai umiesz udawadniac swoje zdanie ;D cos nie tak... * ryk mu nad uchem * mrgreen nie nic ;D* rzuje z zapalem i robi balony* ekstra! mam nowa zabawe! * tez mu wklada do paszczy mietowke* pamietaj, ze jemy to samo wink rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:01 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai umiesz udawadniac swoje zdanie ;D cos nie tak... * ryk mu nad uchem * mrgreen nie nic ;D* rzuje z zapalem i robi balony* ekstra! mam nowa zabawe! * tez mu wklada do paszczy mietowke* pamietaj, ze jemy to samo wink rofl <żuje> ale to nie twoja mietowka co? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:02 pm
i jakoś przeżyłam ów nudny dzień...
zarzućcie jakimiś pomysłami na kolaż
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:03 pm
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai tylko nie ciagnij bo to cholerny bol ;DD ja jestem delikatna pod kazdym wzgledem wink mrgreen nu ja mysle wink Bee- wez mi to urzadzenie bo bedziesz je mial w delikatnym miejscu ;D >bzyku bzyk diabelskim wynalazkiem< cemu ? Nie lubisz bolu ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:03 pm
Lavagetas_heqetai <żuje> ale to nie twoja mietowka co? ;D no oczywiscie, ze nie... ( jestem maniaczka zarazkow XD ) * robi balona by pokazac mu, ze swoja ciagle ma * blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:04 pm
Terrorystka Frania i jakoś przeżyłam ów nudny dzień...
zarzućcie jakimiś pomysłami na kolaż a jak sie zrelaksowalas cool XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:06 pm
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai * sama zaczyna wyc * a jednak to genetyczne XD >poluje na sarenke< ohohoho * podnosi jedna brew i robi usmiech jakby wiedziala co sie zaczyna* chcesz sie ze mna zmierzyc ? Nie nie tym razem jestem po misji "nakarmic rybki sasiada", skurczysyny warczały na mnie. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:07 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai <żuje> ale to nie twoja mietowka co? ;D no oczywiscie, ze nie... ( jestem maniaczka zarazkow XD ) * robi balona by pokazac mu, ze swoja ciagle ma * blaugh to jak ty mnie wykarmiłaś XD
Bee- nie lubie blaugh moge ci posladki ogolic ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|