|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:01 am
Lavagetas_heqetai no to musiałby być duzy ten obiad ;D No cos ty, ja duzo nie jem wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:02 am
degenerat To ja zmykam, milo bylo, papa. papa , pozdrow synka 4laugh whee Yuri: pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:06 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no to musiałby być duzy ten obiad ;D No cos ty, ja duzo nie jem wink mrgreen no ale ja jadam ;D. poza tym nie badz taka pewna- wczoraj jadlem obiad i zjawila sie sasiadka z 4 letnia corka ktora widzac mnie jedzącego zaczela pochlaniac mi obiad w zatrwazajacym tempie mimo ze byla po kolacji ;D musze chyba zachecająco wygladac przy talerzu ;DDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:11 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no to musiałby być duzy ten obiad ;D No cos ty, ja duzo nie jem wink mrgreen no ale ja jadam ;D. poza tym nie badz taka pewna- wczoraj jadlem obiad i zjawila sie sasiadka z 4 letnia corka ktora widzac mnie jedzącego zaczela pochlaniac mi obiad w zatrwazajacym tempie mimo ze byla po kolacji ;D musze chyba zachecająco wygladac przy talerzu ;DDDD musze to powiedziec ... mowisz podobnie do mego ojca i tak samo jak on ludzie rzucaja sie na jedzenie gdy widza, ze ty jesz XD Kto tu kogo rodzil co ? ;P Jak ja Ci bym pomogla, to bys mniej energii zuzyl i bys byl mniej glodny :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:13 am
domokun pimp maj łondoł. nowy odlotowy program o odpimpowywaniu okien.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:14 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no to musiałby być duzy ten obiad ;D No cos ty, ja duzo nie jem wink mrgreen no ale ja jadam ;D. poza tym nie badz taka pewna- wczoraj jadlem obiad i zjawila sie sasiadka z 4 letnia corka ktora widzac mnie jedzącego zaczela pochlaniac mi obiad w zatrwazajacym tempie mimo ze byla po kolacji ;D musze chyba zachecająco wygladac przy talerzu ;DDDD musze to powiedziec ... mowisz podobnie do mego ojca i tak samo jak on ludzie rzucaja sie na jedzenie gdy widza, ze ty jesz XD Kto tu kogo rodzil co ? ;P Jak ja Ci bym pomogla, to bys mniej energii zuzyl i bys byl mniej glodny :] pokrecone to pokrewienstwo jest ;D nie wnikajmy bo odkryjemy jakiąc krepujacą prawde mrgreen dobra- biore cie na pomocnice, bedziesz mi mowic kiedy bedzie mi widac posladki spod osunietych spodni ;DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:15 am
BeeWolf domokun pimp maj łondoł. nowy odlotowy program o odpimpowywaniu okien. rofl rofl rofl rofl rofl ty to masz pomysly mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:16 am
BeeWolf domokun pimp maj łondoł. nowy odlotowy program o odpimpowywaniu okien. z początku przeczytalem 'pimp maj łono' ... pewnie byłby to program o pracy ginekologow ;D zberezniku ty jeden Czesc Shui
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:17 am
Lavagetas_heqetai pokrecone to pokrewienstwo jest ;D nie wnikajmy bo odkryjemy jakiąc krepujacą prawde mrgreen dobra- biore cie na pomocnice, bedziesz mi mowic kiedy bedzie mi widac posladki spod osunietych spodni ;DD a moge robic cos ambitniejszego XD witaj Shui 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:21 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai pokrecone to pokrewienstwo jest ;D nie wnikajmy bo odkryjemy jakiąc krepujacą prawde mrgreen dobra- biore cie na pomocnice, bedziesz mi mowic kiedy bedzie mi widac posladki spod osunietych spodni ;DD a moge robic cos ambitniejszego XD witaj Shui 3nodding hmm no dobra- bedziesz podawala rozne rzeczy itd ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 10:22 am
Rin_Youkai BeeWolf domokun pimp maj łondoł. nowy odlotowy program o odpimpowywaniu okien. rofl rofl rofl rofl rofl ty to masz pomysly mrgreen Wejdz do Galeri i zobacz sobie zdieia z zesji z pimp maj łindoł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|