|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:33 am
degenerat A co sie z nim stalo ze mowisz w liczbie pojedynczej czasu przeszlego? nie zyje, tak jak reszta dziadkow i babc ( cos u nas w rodzinie nie jest modne dlugie zycie sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:34 am
degenerat Z dziwna wiekszoscia masz doczynienia. tak mówią turyści do Polaków
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:34 am
Rin_Youkai * owija swoj ogon w okolo jego nogi i stara sie go zciagnac* Yuri: witaj 3nodding witka co slychac????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:35 am
Rin_Youkai degenerat A co sie z nim stalo ze mowisz w liczbie pojedynczej czasu przeszlego? nie zyje, tak jak reszta dziadkow i babc ( cos u nas w rodzinie nie jest modne dlugie zycie sweatdrop ) Na Ciebie tez czas przyjdzie. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:35 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * dziab go w ucho* masz za swoje ;P co to za przywitanie w ogole? ;P nic do picia, do jedzenia... * przynosi w zebach miske z woda i miecho * masz, bo zaraz bedzie, ze co ze mnie za matka ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:37 am
Lavagetas_heqetai degenerat Z dziwna wiekszoscia masz doczynienia. tak mówią turyści do Polaków A to by sie zgadzalo pokrotce, jestem na tej guildi turystycznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:38 am
degenerat Rin_Youkai degenerat A co sie z nim stalo ze mowisz w liczbie pojedynczej czasu przeszlego? nie zyje, tak jak reszta dziadkow i babc ( cos u nas w rodzinie nie jest modne dlugie zycie sweatdrop ) Na Ciebie tez czas przyjdzie. whee Jakis ty milusi 4laugh mrgreen Mam nadzieje, ze przyjdzie bardzo pozno, bo mam w zyciu duzo do zrobienia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:38 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * dziab go w ucho* masz za swoje ;P co to za przywitanie w ogole? ;P nic do picia, do jedzenia... * przynosi w zebach miske z woda i miecho * masz, bo zaraz bedzie, ze co ze mnie za matka ;P no teraz mama dobra ;D co tam slychac dobrego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:39 am
degenerat Lavagetas_heqetai degenerat Z dziwna wiekszoscia masz doczynienia. tak mówią turyści do Polaków A to by sie zgadzalo pokrotce, jestem na tej guildi turystycznie. wiec bezsprzecznie masz prawo sie dziwić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:40 am
Rin_Youkai degenerat Rin_Youkai degenerat A co sie z nim stalo ze mowisz w liczbie pojedynczej czasu przeszlego? nie zyje, tak jak reszta dziadkow i babc ( cos u nas w rodzinie nie jest modne dlugie zycie sweatdrop ) Na Ciebie tez czas przyjdzie. whee Jakis ty milusi 4laugh mrgreen Mam nadzieje, ze przyjdzie bardzo pozno, bo mam w zyciu duzo do zrobienia whee Nie wydaje mi sie bym kiedykolwiek byl niemily. Kazdy cos ma do zrobienia, pytanie czy zrobi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:42 am
Lavagetas_heqetai no teraz mama dobra ;D co tam slychac dobrego? no pewnie, ze dobra whee aaa nic ciekawego... ( cos tam sobie ukrywa ) a co u ciebie, jak kaligrafia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:43 am
Lavagetas_heqetai degenerat Lavagetas_heqetai degenerat Z dziwna wiekszoscia masz doczynienia. tak mówią turyści do Polaków A to by sie zgadzalo pokrotce, jestem na tej guildi turystycznie. wiec bezsprzecznie masz prawo sie dziwić Niewatpliwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:43 am
degenerat Nie wydaje mi sie bym kiedykolwiek byl niemily. Kazdy cos ma do zrobienia, pytanie czy zrobi. Mam nadzieje, ze mi sie uda. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:44 am
*turla sie z nudow*
*zieew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:45 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no teraz mama dobra ;D co tam slychac dobrego? no pewnie, ze dobra whee aaa nic ciekawego... ( cos tam sobie ukrywa ) a co u ciebie, jak kaligrafia wink mow mow ninja ja dzis przyjechalem i nie mialem czasu sie bawic- a poza tym to dochodze do wniosku ze gdziekolwiek nie wyjade zawsze musze pracować- ot! wytapetowałm pokój u ciotki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|