|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 5:23 am
Omega Sun Lethiel oh.. coz za swieeetna wiadomosc xD moze ucieknij z domu, powiedz ze masz jakies strasznie zajmujace zajecie przypadkowo daaaleko od remontu i w zaden sposob nie mozesz go oposcic >.> juz mialam takie plany: wersja pierwsza : grilowanie ze znajomymi na dzialce do poznych godzin wieczornych tudziez wczesnych porannych- plan nie wypalil, gdyz pogoda nie dopisala wersja druga: jechac do kuzynki, ale samochod jest potrzebny do wozenia roznych dziwnych rzeczy, wiec rowniez odpada na razie siedze u siebie i udaje, ze wypelniam faktury i ze jest to zajecie bardzo pilne wink i zajmie ci caaaly dlugi dzien bo faktur sie nazbieralo wyjatkowo duzo ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 5:24 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald ty m przypomniec ze ja musiec zadzwonic do moj boss... i spytac sie czy bede potrzebny w tym miesiacu... to ty lepiej rusz tylek i dzwon mrgreen heart odechcialo mi sie... wieczorem zadzwonie... jak sie bedzie palic to zadzwoni sam... hm... mysle ze raczej jak ty zadzwonisz bylo by lepiej niz czekac na bossa ^^' moze np jakis jego bratanek bedzie potrzebowal pracy a nikt sie nie zglasza wiec czemu ni ? a tak bedziesz pierwszy mrgreen i bossu zobaczyz e ci zalezy :3 nawet jezeli naprawde masz to gdzies >.> ale moj boss to moj znajomy ktorego znam ho ho ho i chlejemy razem... blaugh on jet tylko od tego by mi powiedziec ze bym sie mogl przydac w danym dniu... co nie zmienia faktu ze wypadalo by zadzwonic i sie przypomniec mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 5:26 am
Terrorystka Frania a ja? a ja !? a wersja rzecia i eskapada do eMki? sad jak teraz sie wybiore, to zakladajac ze jest pociag, dojade za jakies 8h do kielc, potem jakas przesiadka... no to gdzies tak juz w nocy polazimy po parku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 5:27 am
3487. Hunter - [T.E.L.I... #02] T.E.L.I.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 5:28 am
zmykam.. magazyn czeka zeby go oproznic 4laugh stare xd *zniiku znik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 5:29 am
Lethiel zmykam.. magazyn czeka zeby go oproznic 4laugh stare xd *zniiku znik* och, to tez brzmi jak swietna zabawa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 5:29 am
Omega Sun Terrorystka Frania a ja? a ja !? a wersja rzecia i eskapada do eMki? sad jak teraz sie wybiore, to zakladajac ze jest pociag, dojade za jakies 8h do kielc, potem jakas przesiadka... no to gdzies tak juz w nocy polazimy po parku wink ehhhhh
chyba pozostaje mi samotna włóczega po tym nudnym centrum handlowym Silesia City Center... gonk no i dobre cappucino
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 5:30 am
Lethiel zmykam.. magazyn czeka zeby go oproznic 4laugh stare xd *zniiku znik* baj baj i powodzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|