|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:13 pm
Dariia BeeWolf nie umiem, nie umiem teraz tylko tyle potrafi powiedziec nowa spaczona młodzież. xp bo nieumiem.... nie umiem, nie umiem. To sie naucz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:14 pm
BeeWolf Dariia BeeWolf nie umiem, nie umiem teraz tylko tyle potrafi powiedziec nowa spaczona młodzież. xp bo nieumiem.... nie umiem, nie umiem. To sie naucz. nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:14 pm
Dariia BeeWolf nie umiem, nie umiem teraz tylko tyle potrafi powiedziec nowa spaczona młodzież. xp bo nieumiem.... nie_umiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:15 pm
Ozzwald Dariia BeeWolf nie umiem, nie umiem teraz tylko tyle potrafi powiedziec nowa spaczona młodzież. xp bo nieumiem.... nie_umiemnie pouczaj mnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:17 pm
Anzelmo dobra... nic tu po mnie... ide spac =^_^= G'night, people =^_^= dobranoc Anzel! ale dyskusja na poziomie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:18 pm
Dariia Ozzwald Dariia BeeWolf nie umiem, nie umiem teraz tylko tyle potrafi powiedziec nowa spaczona młodzież. xp bo nieumiem.... nie_umiemnie pouczaj mnie mrgreen robie to na co mam kaprys...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:18 pm
jestes fe... nie rozmawiaj tak do mnie! *z pięści w nos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:19 pm
Ozzwald robie to na co mam kaprys... ja też.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:20 pm
Dariia jestes fe... nie rozmawiaj tak do mnie! *z pięści w nos* >smieje sie z leniwca<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:21 pm
BeeWolf Dariia jestes fe... nie rozmawiaj tak do mnie! *z pięści w nos* >smieje sie z leniwca< gupi jestes... nielubie cie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:23 pm
Dariia Ozzwald robie to na co mam kaprys... ja też. fajna jestes, skad dojezdzasz......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:24 pm
Dariia BeeWolf Dariia jestes fe... nie rozmawiaj tak do mnie! *z pięści w nos* >smieje sie z leniwca< gupi jestes... nielubie cie xp crying nie, czemu, za co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:28 pm
Yntelygentna wymiana zdań, ide spac. BABA robaky.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|