|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:51 pm
*powraca ze swoja herbatą* oh jak to cudwonie siorbac najzywklejsza w świecie herbatkę Saga.. od dwóch dni piłam ciagle herbate z lipy - mam dośc. potrzebuję intensywnego smaku, a nie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:52 pm
*uklada sie na kanapie i przysypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:52 pm
Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania hmm... *myśli co by tu porobić* >Ciagnie ja za macke< te-te-te! delikatnie prze pana! scream >gryzie ja w macke< Jestes jak prawdziwa osmiornica strasznie gumiasta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:53 pm
Terrorystka Frania *powraca ze swoja herbatą* oh jak to cudwonie siorbac najzywklejsza w świecie herbatkę Saga.. od dwóch dni piłam ciagle herbate z lipy - mam dośc. potrzebuję intensywnego smaku, a nie XD saga mniam heart heart *ma kompleksy* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:54 pm
BeeWolf Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania hmm... *myśli co by tu porobić* >Ciagnie ja za macke< te-te-te! delikatnie prze pana! scream >gryzie ja w macke< Jestes jak prawdziwa osmiornica strasznie gumiasta. ładne? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:55 pm
Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania hmm... *myśli co by tu porobić* >Ciagnie ja za macke< te-te-te! delikatnie prze pana! scream >gryzie ja w macke< Jestes jak prawdziwa osmiornica strasznie gumiasta. ładne? sad
Podobny do ciebie. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:56 pm
ladne... tylko te "give me gold"... jest pobijajace xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:59 pm
Anzelmo ladne... tylko te "give me gold"... jest pobijajace xD cicho... śliczne heart ja tez takie chce heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariia Terrorystka Frania *powraca ze swoja herbatą* oh jak to cudwonie siorbac najzywklejsza w świecie herbatkę Saga.. od dwóch dni piłam ciagle herbate z lipy - mam dośc. potrzebuję intensywnego smaku, a nie XD saga mniam heart heart *ma kompleksy* rofl jakie kompleksy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide sobie spac, do zobaczenia w te jutro, co bedzie dzis 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:00 pm
Omega Sun ide sobie spac, do zobaczenia w te jutro, co bedzie dzis 4laugh dobranoc... milych snow =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:01 pm
Dariia Anzelmo ladne... tylko te "give me gold"... jest pobijajace xD cicho... śliczne heart ja tez takie chce heart heart no to kredkeczki w łapke i siup.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|