|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:07 pm
BeeWolf Omega Sun moze ktos mi powie... chce zaktualizowac Adobe Reader i nie wiem za bardzo jak sie za to zabrac: najpierw wywalic stary i zainstalowac nowy czy zainstalowac nowszy a stary sie podmieni? Zainstalowac stary na nowy, >Cieszy sie jak idiota< Udało sie, udało, siec działa a mostki sa złe. Idziem na kolacyje . dzieki 4laugh i -wprawdzie nie wiem o co chodzi- gratulacje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:07 pm
Terrorystka Frania ale to było tylko jedno jajko! nie bede sie bawic w szukanie mikseru, zajmowania sie tym, odszukiwaniem instrukcji obsługi itp itd XD wolałam juz sie męczyć tym cholernym widelcem XD ale mi sie udało.. tylko jak to tak napuchło to sie przeraziłam ... ale całkiem dobry wink jestem z Ciebie dumna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:13 pm
Omega Sun Terrorystka Frania ale to było tylko jedno jajko! nie bede sie bawic w szukanie mikseru, zajmowania sie tym, odszukiwaniem instrukcji obsługi itp itd XD wolałam juz sie męczyć tym cholernym widelcem XD ale mi sie udało.. tylko jak to tak napuchło to sie przeraziłam ... ale całkiem dobry wink jestem z Ciebie dumna mrgreen ja z siebie tez... wink to był wyczyn godzina 14, a ja z zaklejonymi jeszcze oczetami biore sie za sniadanie - byłam bardzo głodna gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:20 pm
Terrorystka Frania ja z siebie tez... wink to był wyczyn godzina 14, a ja z zaklejonymi jeszcze oczetami biore sie za sniadanie - byłam bardzo głodna gonk pyszny jest omlet z kawałkami parówek berlinek (inne są ryzykowne, bo kto wie z czego je robią....) - podsmażasz je na patelni i zalewasz ciastem omletowym (jako, że omlet jest na pikantnie to doprawiasz ciastko ulubionymi przyprawami), albo inna wersja: wylewasz ciasto na patelnie i kładziesz plasterki żółtego sera (on trochę w tym cieście utonie i będzie potem efekt omleta-placka z nadzieniem z roztopionego serka smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:22 pm
Omega Sun Mirabell Omega Sun ooo w koncu ktos przyszedl whee ja tez mam stara, sciagnelam nowa, ale boje sie zainstalowac, bo jak popsuje w ogole, to dopiero bedzie super.... ten program jest mi potrzebny zarowno na studia jak i do pracy emo a se przylazłem rofl . Omi, tu nie ma nic do popsucia. odinstalowujesz starą wersję (choć nie wiem czy to jest konieczne) instalujesz nową i po sprawie. nie znasz mnie.... ja potrafie zepsuc absolutnie WSZYSTKO. Kto mnie zna, ten wie, ze w moim towarzystwie wszystkie przedmioty sa zagrozone... Same pekaja szklanki, cos spada/odpada, cos sie psuje, przepalaja sie zarowki.... czlowiek nieszczescie =.=" whoa! aż tak? czytałem kiedyś o kobiecie, w pobliżu której psuły się urządzenia elektroniczne i elektryczne. może to jakaś Twoja krewna była? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:23 pm
Omega Sun Terrorystka Frania ja z siebie tez... wink to był wyczyn godzina 14, a ja z zaklejonymi jeszcze oczetami biore sie za sniadanie - byłam bardzo głodna gonk pyszny jest omlet z kawałkami parówek berlinek (inne są ryzykowne, bo kto wie z czego je robią....) - podsmażasz je na patelni i zalewasz ciastem omletowym (jako, że omlet jest na pikantnie to doprawiasz ciastko ulubionymi przyprawami), albo inna wersja: wylewasz ciasto na patelnie i kładziesz plasterki żółtego sera (on trochę w tym cieście utonie i będzie potem efekt omleta-placka z nadzieniem z roztopionego serka smile ) aktualnie robie mus jabłkowy - juz jadłam i uważam, że jest genialny biggrin
moge też podrzucic PMem przepis wink a jutro rano zaleje sobie ciepłego omleta owym musem - bo mus to juz całkowiete niebo w gebie
a parówek nie lubi bleee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:24 pm
Omega Sun Terrorystka Frania ja z siebie tez... wink to był wyczyn godzina 14, a ja z zaklejonymi jeszcze oczetami biore sie za sniadanie - byłam bardzo głodna gonk pyszny jest omlet z kawałkami parówek berlinek (inne są ryzykowne, bo kto wie z czego je robią....) - podsmażasz je na patelni i zalewasz ciastem omletowym (jako, że omlet jest na pikantnie to doprawiasz ciastko ulubionymi przyprawami), albo inna wersja: wylewasz ciasto na patelnie i kładziesz plasterki żółtego sera (on trochę w tym cieście utonie i będzie potem efekt omleta-placka z nadzieniem z roztopionego serka smile ) domokun robię się głodny. a parówki pyszne i pewne są też z Łukowa i jeszcze takie malutkie z serem żółtym. *idzie po coś do jedzenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:25 pm
Mirabell whoa! aż tak? czytałem kiedyś o kobiecie, w pobliżu której psuły się urządzenia elektroniczne i elektryczne. może to jakaś Twoja krewna była? xd hehe nie sadze, w mojej rodzinie tylko ja tak mam wink Jakies silne pole energetyczne wytwarzam chyba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:27 pm
Terrorystka Frania aktualnie robie mus jabłkowy - juz jadłam i uważam, że jest genialny biggrin
moge też podrzucic PMem przepis wink a jutro rano zaleje sobie ciepłego omleta owym musem - bo mus to juz całkowiete niebo w gebie
a parówek nie lubi bleee mozesz, ale ja nie lubie owocow smile (tzn. jem je, ale nie powiem, zebym palala do nich jakas szczegolna miloscia)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:32 pm
Omega Sun Terrorystka Frania aktualnie robie mus jabłkowy - juz jadłam i uważam, że jest genialny biggrin
a parówek nie lubi bleee mozesz, ale ja nie lubie owocow smile (tzn. jem je, ale nie powiem, zebym palala do nich jakas szczegolna miloscia) e tam... to nie fajnie razz a szkoda biggrin ja w sumie co słodkiego to z owocami XD ale ten mus to mmmmmmmm XD
hej kitt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:34 pm
Terrorystka Frania Omega Sun Terrorystka Frania aktualnie robie mus jabłkowy - juz jadłam i uważam, że jest genialny biggrin
a parówek nie lubi bleee mozesz, ale ja nie lubie owocow smile (tzn. jem je, ale nie powiem, zebym palala do nich jakas szczegolna miloscia) e tam... to nie fajnie razz a szkoda biggrin ja w sumie co słodkiego to z owocami XD ale ten mus to mmmmmmmm XD
hej kitthej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|