|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:20 am
Delein the Wildest No ja lubie te klimaty... Szczegolnie ta katane...hie hie... Bee- wrau. >.> coz... xD dla kazdego cos innego... >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:20 am
BeeWolf No ale on chyba to wie, bo mi jego matka kazała po niego jechać, ale napisze coby dusza spokojna była, twoja nie moja. no tak... ale dokonca chyba nie wie co i jak wkoncu......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:21 am
Nie no kurcze gdzie mnie ty tam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:22 am
Aidanna BeeWolf No ale on chyba to wie, bo mi jego matka kazała po niego jechać, ale napisze coby dusza spokojna była, twoja nie moja. no tak... ale dokonca chyba nie wie co i jak wkoncu...... jakiego nr on urzywa teraz napisz mi na pm. bo na GG nie laska odpisac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:22 am
widze ze nic tu po mnie... >.> ide sie przejsc... cya people xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:25 am
BeeWolf Aidanna BeeWolf No ale on chyba to wie, bo mi jego matka kazała po niego jechać, ale napisze coby dusza spokojna była, twoja nie moja. no tak... ale dokonca chyba nie wie co i jak wkoncu...... jakiego nr on urzywa teraz napisz mi na pm. bo na GG nie laska odpisac. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:28 am
Anzelmo widze ze nic tu po mnie... >.> ide sie przejsc... cya people xP Pa 3nodding Yuki: papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:35 am
Dziendobry *wchodzi , niema nikogo ,wychodzi *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:35 am
dostaje na jeden telefon smsy a na drugi nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:38 am
BeeWolf dostaje na jeden telefon smsy a na drugi nie. co za problem? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:42 am
Aidanna BeeWolf dostaje na jeden telefon smsy a na drugi nie. co za problem? confused To, że na jeden dostaje a na drugi nie. na aparattelefoniczny, ta sama karta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:42 am
niuch niuch eek * czuje zapach siarki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:44 am
BeeWolf Aidanna BeeWolf dostaje na jeden telefon smsy a na drugi nie. co za problem? confused To, że na jeden dostaje a na drugi nie. na aparattelefoniczny, ta sama karta. eek eek eek dziwne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:45 am
BeeWolf Aidanna BeeWolf dostaje na jeden telefon smsy a na drugi nie. co za problem? confused To, że na jeden dostaje a na drugi nie. na aparattelefoniczny, ta sama karta. aha.... ze ty x3 tak? xp to masz cos zepsute lub zle ustawienia wlaczone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 10:48 am
Rin_Youkai BeeWolf Aidanna BeeWolf dostaje na jeden telefon smsy a na drugi nie. co za problem? confused To, że na jeden dostaje a na drugi nie. na aparattelefoniczny, ta sama karta. eek eek eek dziwne... Da, na nowy tel dostaje normalnalnie, a na stay niedostaja albo dostaje jakies z propozycjami seksu. talk2hand nieststy od starych facetów, lub 14 latek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|