|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:14 pm
Dariia słonie! słonie różowe widze! Ajć rofl a ja znam piosenke o słoniach! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:16 pm
o ludzie... ;/ policja chyba nie ma co robic ;/ poszedlem sobie na spacerek, a ci do mnie podjechali i bez powodu spisali ;/ (no i przez nich swiezutki chlebek mi wystygl T.T )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:18 pm
Anzelmo o ludzie... ;/ policja chyba nie ma co robic ;/ poszedlem sobie na spacerek, a ci do mnie podjechali i bez powodu spisali ;/ (no i przez nich swiezutki chlebek mi wystygl T.T ) hm ninja *podaje harbaty*
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Dariia słonie! słonie różowe widze! Ajć rofl a ja znam piosenke o słoniach! biggrin dwa słonie raz huśtały sie na pajęczynieeee w latryniee! chuśtały sie kllaskając w dłoń ażż siem dolonczył jeszcze jeden słoń JESZCZE JEDEN SŁOŃ!.... uhh.. niedobrze mi.... byłam na fotce mojego byłego...... on powoduje u mnie odruch wymiotny... mrgreen FUJ!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo o ludzie... ;/ policja chyba nie ma co robic ;/ poszedlem sobie na spacerek, a ci do mnie podjechali i bez powodu spisali ;/ (no i przez nich swiezutki chlebek mi wystygl T.T ) gdzie ty po ten chleb chodzisz >.> ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:19 pm
Terrorystka Frania Anzelmo o ludzie... ;/ policja chyba nie ma co robic ;/ poszedlem sobie na spacerek, a ci do mnie podjechali i bez powodu spisali ;/ (no i przez nich swiezutki chlebek mi wystygl T.T ) hm ninja *podaje harbaty*
mrgreen dziekuje =^_^= *siorbie herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:19 pm
Anzelmo o ludzie... ;/ policja chyba nie ma co robic ;/ poszedlem sobie na spacerek, a ci do mnie podjechali i bez powodu spisali ;/ (no i przez nich swiezutki chlebek mi wystygl T.T ) a mnie jeszcze nie spisali HA! a bardzo często spozywam napoje %%% gdzies za winklem.. jak menel.. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:20 pm
Dariia Terrorystka Frania Dariia słonie! słonie różowe widze! Ajć rofl a ja znam piosenke o słoniach! biggrin dwa słonie raz huśtały sie na pajęczynieeee w latryniee! chuśtały sie kllaskając w dłoń ażż siem dolonczył jeszcze jeden słoń JESZCZE JEDEN SŁOŃ!.... uhh.. niedobrze mi.... byłam na fotce mojego byłego...... on powoduje u mnie odruch wymiotny... mrgreen FUJ! a ja znam inną xd z przedszkola
czteeeery słonie... zielone słoenie każdy kokarde ma na ogoonieeee jeden taki drugi siaki kochają sie jak waria-ty!
odruchy wymiotne hm hm.. mnie co innego powoduje odruch wymiotny gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:20 pm
Aidanna Anzelmo o ludzie... ;/ policja chyba nie ma co robic ;/ poszedlem sobie na spacerek, a ci do mnie podjechali i bez powodu spisali ;/ (no i przez nich swiezutki chlebek mi wystygl T.T ) gdzie ty po ten chleb chodzisz >.> ? hmm... do piekarni? xD na zaplecze tam chodze i mi sprzedaja... =^_^= swiezo upieczony... GOORAACYY... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:21 pm
Anzelmo o ludzie... ;/ policja chyba nie ma co robic ;/ poszedlem sobie na spacerek, a ci do mnie podjechali i bez powodu spisali ;/ (no i przez nich swiezutki chlebek mi wystygl T.T ) Nie mogli od tak bez powodu, musza Cie poinformowac dlaczego to robia a konkretnie, co zawiniles. Jesli tego nie zrobia nie musisz podawac danych, chyba ze: -jestes nieletni -byles nietrzezwy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:22 pm
Dariia Anzelmo o ludzie... ;/ policja chyba nie ma co robic ;/ poszedlem sobie na spacerek, a ci do mnie podjechali i bez powodu spisali ;/ (no i przez nich swiezutki chlebek mi wystygl T.T ) a mnie jeszcze nie spisali HA! a bardzo często spozywam napoje %%% gdzies za winklem.. jak menel.. heart a ja jestem porzadna i nie pijam w miejscach publicznych xd chyba ze na koncercie i zdarzyło mi sie to raz no i jeszcze jak kumpel do nas przykechał to był drugi raz.. no i jeszcze jak byłam na obozie XD albo jak rodzice ze znajomymi robili biby i to juz koniec XD
ja jestem grzeczna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:22 pm
Dariia Anzelmo o ludzie... ;/ policja chyba nie ma co robic ;/ poszedlem sobie na spacerek, a ci do mnie podjechali i bez powodu spisali ;/ (no i przez nich swiezutki chlebek mi wystygl T.T ) a mnie jeszcze nie spisali HA! a bardzo często spozywam napoje %%% gdzies za winklem.. jak menel.. heart =_= moze trza wreszcie przestac pic? >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:23 pm
Ja 0:09:32
wymysl cos
Ja 0:09:46
zobaczymy czy zdobedziesz moje serce
Paweł 0:12:28
hm...
Paweł 0:20:23
Dla Ciebie moje usta, dla Ciebie moje ręce I oczy dzięki Tobie widzące coraz więcej. Dla Ciebie moje myśli, dla Ciebie moje słowa, Którymi swoje serce chcę Tobie ofiarować. Dla Ciebie wszystkie kwiaty z mej wyobraźni pól I serce, co bez Ciebie nie zagra żadnej z ról.
haha! *tarza sie ze śmiechu* rofl rofl nie ma to jak naśmiewać sie z ludzi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariia Anzelmo o ludzie... ;/ policja chyba nie ma co robic ;/ poszedlem sobie na spacerek, a ci do mnie podjechali i bez powodu spisali ;/ (no i przez nich swiezutki chlebek mi wystygl T.T ) a mnie jeszcze nie spisali HA! a bardzo często spozywam napoje %%% gdzies za winklem.. jak menel.. heart a ile ty masz lat? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Aidanna Anzelmo o ludzie... ;/ policja chyba nie ma co robic ;/ poszedlem sobie na spacerek, a ci do mnie podjechali i bez powodu spisali ;/ (no i przez nich swiezutki chlebek mi wystygl T.T ) gdzie ty po ten chleb chodzisz >.> ? hmm... do piekarni? xD na zaplecze tam chodze i mi sprzedaja... =^_^= swiezo upieczony... GOORAACYY... xD moj tata tez tak robi jedzie w nocy, kupuje i mamy świezutki na rano 3nodding (bo on w nocy pracuje wiec wiecie... )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|