|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:28 pm
Aidanna jak zrozumiec kobiety....? xp a co trudnego jest w zrozumieniu ich xD treba sie ich nauczyc i tyle @.@ xp ale mi nie wychodzi, mam złe podręczniki redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:30 pm
Autark nie chodzi mi o konkretne sytułacje a o ogólną motoryke to chociaz podaj dziedzine, bo o czym mam Ci pisac, o tym czym sie kieruje w relacjach miedzyludzkich, w ubiorze, w wyborze pracy, w spedzaniu czasu (sa miliony kategorii)... musisz skonkretyzowac chociaz troche smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:31 pm
Omega Sun Autark nie chodzi mi o konkretne sytułacje a o ogólną motoryke to chociaz podaj dziedzine, bo o czym mam Ci pisac, o tym czym sie kieruje w relacjach miedzyludzkich, w ubiorze, w wyborze pracy, w spedzaniu czasu (sa miliony kategorii)... musisz skonkretyzowac chociaz troche smile poprosze relacje międzyluckie i hmmm ... na deser spędzanie czasu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:31 pm
Ryuukei oshii Aidanna jak zrozumiec kobiety....? xp a co trudnego jest w zrozumieniu ich xD treba sie ich nauczyc i tyle @.@ xp lol powiadasz ze kobiete da sie nauczyc...no skoro tak twierdzisz 3nodding no przeciez jakby mial stala partnerke to nauczylby sie jej gestow, mimiki... iwedziaby o co chodzi bez mowienia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:32 pm
Autark Aidanna jak zrozumiec kobiety....? xp a co trudnego jest w zrozumieniu ich xD treba sie ich nauczyc i tyle @.@ xp ale mi nie wychodzi, mam złe podręczniki redface to tez wszytsko zalezy od charakteru dziewczyny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:33 pm
Aidanna jak zrozumiec kobiety....? xp a co trudnego jest w zrozumieniu ich xD treba sie ich nauczyc i tyle @.@ xp yyy jak mozna sie nauczyc kobiet confused ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:33 pm
Aidanna Ryuukei oshii Aidanna jak zrozumiec kobiety....? xp a co trudnego jest w zrozumieniu ich xD treba sie ich nauczyc i tyle @.@ xp lol powiadasz ze kobiete da sie nauczyc...no skoro tak twierdzisz 3nodding no przeciez jakby mial stala partnerke to nauczylby sie jej gestow, mimiki... iwedziaby o co chodzi bez mowienia 3nodding ale to jest tylko powierzchowne zachowanie tuchodzi o to co powoduje czym kobieta sie kieruje w zyciu ...chyba sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:35 pm
Aidanna Ryuukei oshii Aidanna jak zrozumiec kobiety....? xp a co trudnego jest w zrozumieniu ich xD treba sie ich nauczyc i tyle @.@ xp lol powiadasz ze kobiete da sie nauczyc...no skoro tak twierdzisz 3nodding no przeciez jakby mial stala partnerke to nauczylby sie jej gestow, mimiki... iwedziaby o co chodzi bez mowienia 3nodding zawęźmy na razie do relacji koleżeńskich i do tego że jestem strasznie niedomyślny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:35 pm
zzllloooo
zzzzllllllllooooooo
wpadlem was postraszyc przed snem... BTW ale macie temat na nocne gadanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:37 pm
Autark zawęźmy na razie do relacji koleżeńskich i do tego że jestem strasznie niedomyślny ninja chodzi o to ze podobasz sie dziewczynie ale za uja sie teog nie domyslasz i traktujesz ja jak kumpele ale ona chce wiecej czy co ..odrwotnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:38 pm
Kiray zzllloooo zzzzllllllllooooooo wpadlem was postraszyc przed snem... BTW ale macie temat na nocne gadanie... lepsze byly tylko dziecki, ktore mialy straszna radoche z Ozzusia i mnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:39 pm
Ryuukei oshii Aidanna Ryuukei oshii Aidanna jak zrozumiec kobiety....? xp a co trudnego jest w zrozumieniu ich xD treba sie ich nauczyc i tyle @.@ xp lol powiadasz ze kobiete da sie nauczyc...no skoro tak twierdzisz 3nodding no przeciez jakby mial stala partnerke to nauczylby sie jej gestow, mimiki... iwedziaby o co chodzi bez mowienia 3nodding ale to jest tylko powierzchowne zachowanie tuchodzi o to co powoduje czym kobieta sie kieruje w zyciu ...chyba sweatdrop no to wszystko zalezy od charakteru... kazda kobieta jest inna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:40 pm
Ryuukei oshii Autark zawęźmy na razie do relacji koleżeńskich i do tego że jestem strasznie niedomyślny ninja chodzi o to ze podobasz sie dziewczynie ale za uja sie teog nie domyslasz i traktujesz ja jak kumpele ale ona chce wiecej czy co ..odrwotnie?skąd coś tak dziwnego wymyśliłaś confused nic z tych rzeczy ... chyba jednak za trudne pytanie lub boicie sie odpowiedzieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:42 pm
Aidanna Kiray zzllloooo zzzzllllllllooooooo wpadlem was postraszyc przed snem... BTW ale macie temat na nocne gadanie... lepsze byly tylko dziecki, ktore mialy straszna radoche z Ozzusia i mnie xp swintusiliscie w miejscu publicznym? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:42 pm
Autark Ryuukei oshii Autark zawęźmy na razie do relacji koleżeńskich i do tego że jestem strasznie niedomyślny ninja chodzi o to ze podobasz sie dziewczynie ale za uja sie teog nie domyslasz i traktujesz ja jak kumpele ale ona chce wiecej czy co ..odrwotnie?skąd coś tak dziwnego wymyśliłaś confused nic z tych rzeczy ... chyba jednak za trudne pytanie lub boicie sie odpowiedzieć nie nie boimy sie tylko pytanie jest za ogolne... nie wiemy o co chodzi jak pwoiesz o co chodzi wtedy odpowiemy a takto swiatopoglad to temat rzeka gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|