Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25540 25541 25542 25543 25544 25545 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Autark

PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:28 pm

Aidanna
jak zrozumiec kobiety....? xp a co trudnego jest w zrozumieniu ich xD treba sie ich nauczyc i tyle @.@ xp

ale mi nie wychodzi, mam złe podręczniki redface
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:30 pm

Autark

nie chodzi mi o konkretne sytułacje a o ogólną motoryke

to chociaz podaj dziedzine, bo o czym mam Ci pisac, o tym czym sie kieruje w relacjach miedzyludzkich, w ubiorze, w wyborze pracy, w spedzaniu czasu (sa miliony kategorii)... musisz skonkretyzowac chociaz troche smile

Omega Sun
Captain

Autark

PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:31 pm

Omega Sun
Autark

nie chodzi mi o konkretne sytułacje a o ogólną motoryke

to chociaz podaj dziedzine, bo o czym mam Ci pisac, o tym czym sie kieruje w relacjach miedzyludzkich, w ubiorze, w wyborze pracy, w spedzaniu czasu (sa miliony kategorii)... musisz skonkretyzowac chociaz troche smile

poprosze relacje międzyluckie i hmmm ... na deser spędzanie czasu 3nodding
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:31 pm

Ryuukei oshii
Aidanna
jak zrozumiec kobiety....? xp a co trudnego jest w zrozumieniu ich xD treba sie ich nauczyc i tyle @.@ xp
lol powiadasz ze kobiete da sie nauczyc...no skoro tak twierdzisz 3nodding
no przeciez jakby mial stala partnerke to nauczylby sie jej gestow, mimiki... iwedziaby o co chodzi bez mowienia 3nodding

Aidanna

Aidanna

PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:32 pm

Autark
Aidanna

ale mi nie wychodzi, mam złe podręczniki redface
to tez wszytsko zalezy od charakteru dziewczyny xp
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:33 pm

Aidanna

yyy jak mozna sie nauczyc kobiet confused ?

Omega Sun
Captain

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:33 pm

Aidanna
Ryuukei oshii
Aidanna
no przeciez jakby mial stala partnerke to nauczylby sie jej gestow, mimiki... iwedziaby o co chodzi bez mowienia 3nodding
ale to jest tylko powierzchowne zachowanie tuchodzi o to co powoduje czym kobieta sie kieruje w zyciu ...chyba sweatdrop
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:35 pm

Aidanna
Ryuukei oshii
Aidanna
zawęźmy na razie do relacji koleżeńskich i do tego że jestem strasznie niedomyślny

Autark

Kiray

PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:35 pm

zzllloooo

zzzzllllllllooooooo

wpadlem was postraszyc przed snem...
BTW ale macie temat na nocne gadanie...
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:37 pm

Autark
zawęźmy na razie do relacji koleżeńskich i do tego że jestem strasznie niedomyślny
ninja chodzi o to ze podobasz sie dziewczynie ale za uja sie teog nie domyslasz i traktujesz ja jak kumpele ale ona chce wiecej czy co ..odrwotnie?

Ryuukei oshii
Crew

Aidanna

PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:38 pm

Kiray
zzllloooo

zzzzllllllllooooooo

lepsze byly tylko dziecki, ktore mialy straszna radoche z Ozzusia i mnie xp
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:39 pm

Ryuukei oshii
Aidanna
Ryuukei oshii
Aidanna
ale to jest tylko powierzchowne zachowanie tuchodzi o to co powoduje czym kobieta sie kieruje w zyciu ...chyba sweatdrop
no to wszystko zalezy od charakteru... kazda kobieta jest inna

Aidanna

Autark

PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:40 pm

Ryuukei oshii
Autark
ninja chodzi o to ze podobasz sie dziewczynie ale za uja sie teog nie domyslasz i traktujesz ja jak kumpele ale ona chce wiecej czy co ..odrwotnie?

skąd coś tak dziwnego wymyśliłaś confused nic z tych rzeczy ... chyba jednak za trudne pytanie lub boicie sie odpowiedzieć
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:42 pm

Aidanna
Kiray
zzllloooo

zzzzllllllllooooooo

lepsze byly tylko dziecki, ktore mialy straszna radoche z Ozzusia i mnie xp

swintusiliscie w miejscu publicznym? mrgreen

Kiray

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:42 pm

Autark
Ryuukei oshii
Autark

skąd coś tak dziwnego wymyśliłaś confused nic z tych rzeczy ... chyba jednak za trudne pytanie lub boicie sie odpowiedzieć
nie nie boimy sie tylko pytanie jest za ogolne... nie wiemy o co chodzi jak pwoiesz o co chodzi wtedy odpowiemy a takto swiatopoglad to temat rzeka gonk
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25540 25541 25542 25543 25544 25545 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games