|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:15 am
BeeWolf [rozglada sie po okolicy ] gonk aja to co przezroczysty jestem ?? widze Cie przeciez smile Sprawdzam czy jest ktos jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:15 am
BeeWolf Cześć ./... smile biggrin xd *tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:17 am
Night_Queen BeeWolf Cześć ./... smile biggrin xd *tuli*a ja wszystko widze ninja Prosze sie tu za bardzo nie spoufalac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:19 am
Omega Sun Night_Queen BeeWolf Cześć ./... smile biggrin xd *tuli*a ja wszystko widze ninja Prosze sie tu za bardzo nie spoufalac wink ja jestem grzeczna!!! nie posądzajcie mnie o nic *szlocha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:19 am
Omega Sun Night_Queen BeeWolf Cześć ./... smile biggrin xd *tuli*a ja wszystko widze ninja Prosze sie tu za bardzo nie spoufalac wink sweatdrop no i widzies znasz sekret wyszedł na jaw ... hehe {DŻoŁK} Omi ja chce sie tylko spoufalać z tobą :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:21 am
Night_Queen ja jestem grzeczna!!! nie posądzajcie mnie o nic *szlocha* hej, nie płacz smile Żartowałam przecież wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:23 am
Omega Sun Night_Queen ja jestem grzeczna!!! nie posądzajcie mnie o nic *szlocha* hej, nie płacz smile Żartowałam przecież wink Muezzin tez żartował, a Natalii dała mi popalic sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:24 am
Night_Queen Omega Sun Night_Queen ja jestem grzeczna!!! nie posądzajcie mnie o nic *szlocha* hej, nie płacz smile Żartowałam przecież wink Muezzin tez żartował, a Natalii dała mi popalic sad [Głaszcze po główce ... ] No my krzyczeń nie bedziemy ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:26 am
Night_Queen Omega Sun Night_Queen ja jestem grzeczna!!! nie posądzajcie mnie o nic *szlocha* hej, nie płacz smile Żartowałam przecież wink Muezzin tez żartował, a Natalii dała mi popalic sad ja na Tobie sie nie mam zamiaru wyżywać, więc możesz być spokojna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:26 am
BeeWolf Night_Queen Omega Sun Night_Queen ja jestem grzeczna!!! nie posądzajcie mnie o nic *szlocha* hej, nie płacz smile Żartowałam przecież wink Muezzin tez żartował, a Natalii dała mi popalic sad [Głaszcze po główce ... ] No my krzyczeń nie bedziemy ... smile tylko od raazu napuścicie na mnie dresiarzy... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:29 am
Night_Queen BeeWolf Night_Queen Omega Sun Night_Queen ja jestem grzeczna!!! nie posądzajcie mnie o nic *szlocha* hej, nie płacz smile Żartowałam przecież wink Muezzin tez żartował, a Natalii dała mi popalic sad [Głaszcze po główce ... ] No my krzyczeń nie bedziemy ... smile tylko od raazu napuścicie na mnie dresiarzy... sweatdrop No coś ty krzywda ci sie psychiczna ani fizyczna nie stanie. Ja z omega jestemy bardzo pokojowymi ludzmi ja lubie siedzieć w pokoji i Omi :* hehe ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:30 am
dzięki Wam, mam pytanko do Was tylko hmm... wypowiedzcie sie proszę i z punktu widzenia faceta i kobiety ok? tylko błagam szczerze...
mam chłopaka, układa nam sie raz dobrze, raz źle... nie wiem na sto % czy go kocham naprawdę tzn jestem z nim rok, wiec cos czuje, tylko teraz jest jeszcze ktos... moj nowy kolega z klasy.... i obaj mi sie podobają, u każdego podobne rzeczy, ale także te same... choc chyba u kolegi wieccej, ale to moze byc zauroczenie... i nie wiem co robic, pomożcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:30 am